Razlika između inačica stranice »Razgovor sa suradnikom:Thhhommmasss«

Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretraživanje
obraćanje u svezi revertanja
(→‎Jezik: novi odlomak)
(obraćanje u svezi revertanja)
Oznaka: uređivač wikiteksta (2017.)
|#default= Želite li pisati na nekom drugom jeziku{{#if:|, što ste učinili u članku [[{{{2}}}]]}}, molimo vas odaberite odgovarajuću inačicu Wikipedije gdje je taj jezik službeni.
}} | Želite li pisati na nekom drugom jeziku{{#if:|, što ste učinili u članku [[{{{2}}}]]}}, molimo vas odaberite odgovarajuću inačicu Wikipedije gdje je taj jezik službeni. }} {{#if:|{{{3}}}|Hvala na razumijevanju.}}<!-- Predložak:NS-jezik1 -->--[[Suradnik:Mark7747|<span style="font-size:11pt; color:darkgreen;">Mark7747</span>]][[Razgovor sa suradnikom:Mark7747|<span style="font-size:8pt; color:Grey;"><sup>'''gremlin me'''</sup></span>]] 22:25, 23. ožujka 2021. (CET)
 
== Uklanjanje vraćene izmjene ==
Poštovani suradnik Thhhommmasss, nakon što sam [https://hr.wikipedia.org/w/index.php?title=Alojzije_Mi%C5%A1i%C4%87&diff=prev&oldid=5837082&diffmode=source uklonio] Vašu izmjenu u kojoj brišete podatak da podatke koje prenosi Alojzije Mišić nisu njegova direktna saznanja već da ih je čuo od strane muslimana/muhamedanca Baljića (što je navedeno i [https://hrcak.srce.hr/23568 izvoru]) Vi je [https://hr.wikipedia.org/w/index.php?title=Alojzije_Mi%C5%A1i%C4%87&oldid=prev&diff=5837387&diffmode=source ponovno vraćate] sa opaskom da je diskreditacija što stoji da je izvor podataka čovjek musliman kao da članak prejudicira da podatak dobiven od strane muslimana manje vrijedan ili zanemariv kao takav. Jedini koji prejudicira nešto takvo ste trenutačno Vi jer uklanjate činjenicu koju navodi članak i izvor. To što Vi ne možete pojmiti da nekoga nazvati muslimanom nije diskreditacija nije razlog za brisanje njegovog prijenosa informacija/saznanja Mišiću kao takvih iz članka. Ako izvor navodi ono što navodi ne postoji razlog da se iz članka uklanja činjenica iz izvora. To što Vi fantazijate o umanjenim vrijednostima informacija koje dolaze od ljudi određenih vjerskih, etničkih, rasnih i inih skupina molim da ne prenosite na činjenice koje su izrečene u izvorima i unešene u članke kao takve. Još jednom ću poništiti Vašu izmjenu i molim da je ne revertate već ako imate neku pritužbu da se u svezi istoga obratite nekome od administratora. Meni se ne obraćajte radi iste teme, nemam namjeru voditi besmislene rasprave s ni kim pa ni sa Vama.<br> Savjet: naučite čitati izvore, objektivno i nepristrano unositi podatke koji su činjenice, svoje predrasude ostavite pred vratima wikipedije prije nego idete uređivati istu. Hvala. Pozz... [[Suradnik:Domjanovic|Domjanovic]] <small>([[Razgovor sa suradnikom:Domjanovic|razgovor]])</small> 15:13, 7. travnja 2021. (CEST)

Navigacijski izbornik