Wikipedija:Kafić/Arhiv 2021 10: Razlika između inačica

Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretraživanje
: Ovo je sada neistina. Ivi nema podršku svih suradnika osim jednoga. A taj broj naraste tokom tjedna. Znači, mi se nalazimo u situaciji gdje se Iambehinda napada radi samovoljne izmjene pravila i gdje je dobio trajnu blokadu za to (koja bi izazvala trajnu blokadu admina koji ju je dao na engleskoj verziji projekta), dok je Ivi izmislio community ban. Ovo se pretvorilo u farsu. Čovjek koji je nekoga blokirao trajno, sada odjednom vidi da je blokada promašena i kreće izmišljati pravila da se zaštiti. Pa definitivno, trebaju se svi priključiti raspravama za uvođenje pravila koja su trebala postojati od dana 1. [[Suradnik:Kanikosen|<span style="font-family:'Georgia';font-size:9pt;color:red;">'''Kanikosen'''</span>]] [[Razgovor sa suradnikom:Kanikosen|<span style="font-family:'Georgia';font-size:9pt;color:#000000;">(SZR)</span>]] 10:31, 8. listopada 2021. (CEST)
:: Ja ne mogu nikome čitati misli, ne znam što misle suradnici koji se nisu izjasnili. Drugo, molim te, suzdrži se od fantaziranja da bi sve što se tebi ne sviđa izazvalo nečiji trajni blok na en Wiki, nije prvi put da se razmećeš takvim izjavama bez temelja. Ne treba nam pravilo o community banu. Ako se većina zajednica složi s prijedlogom, suradniku će biti zabranjen pristup projektu jer je to volja većine. —[[Suradnik:Lasta|<span style="color: blue;">'''Las'''</span>]][[Razgovor sa suradnikom:Lasta|<span style="color: magenta;">'''ta'''</span>]] 10:40, 8. listopada 2021. (CEST)
::: 2 puta je administrator trajno blokirao suradnika, 2 puta je ta ista blokada uklonjena da bi treći put isti admin pokrenuo comunity ban. Doslovno te ništa ne košta uraditi ono što sam ja uradio, pitati na discordu što bi se dogodilo da neki admin to uradi na engleskom projektu, evo ti link na službeni engleski wiki discord -p4xxySxwEm. Kada upitaš, slobodno nam prenesi što Stewardi misle i kako bi dotični prošao na engleskom jezičnom projektu. [[Suradnik:Kanikosen|<span style="font-family:'Georgia';font-size:9pt;color:red;">'''Kanikosen'''</span>]] [[Razgovor sa suradnikom:Kanikosen|<span style="font-family:'Georgia';font-size:9pt;color:#000000;">(SZR)</span>]] 11:12, 8. listopada 2021. (CEST)
1.427

uređivanja

Navigacijski izbornik