Razlika između inačica stranice »Razgovor:Alojzije Stepinac«

Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretraživanje
(→‎Infobox titule?: novi odlomak)
:: Da ne navodim ostale podatke iz ove sekcije ima ih puno koji nemaju veze sa Stepincom ili su to neki primarni izvori. Vjerojatno je intencija sekcije bila prikazati Hrvatski caritas pa možda i samog Stepinca kako pomažu kozaračkoj djeci pa je netko stavio silne informacije o Diani Budisavljević vjerojatno da se pokaže njeno veliko učešće u tome itd. Ali kakve ima veze njeno veliko učešće ili neki njemački zapovjednik koji je vidio umiruću djecu sa Stepincom?
::Ne pratim ovu temu tako da sam ove informacije i sekciju(Zbrinjavanje kozaračke djece) nasumice izabrao i odmah vidim da tu nešto ne štima. Dalje neću ni čitati jer vidim komentare iznad da ima svega i svačega. Žalosno je da uz toliko stručnjaka editora koji postoje na hrv wiki nije moguće z kvalitetno napisati jedan običan članak ili ga kvalitetno rekonstruirati urediti itd. —[[Suradnik:Mikola22|Mikola22]] <small>([[Razgovor sa suradnikom:Mikola22|razgovor]])</small> 17:07, 11. listopada 2021. (CEST)
::Radimo na tome i pokušavamo dogovoriti kako ćemo nastaviti. Ne ide to preko noći. Ne treba nam govoriti da nije dobro. To znamo. [[User:Imbehind|<span style="display:inline;white-space:nowrap;box-shadow:#aaa 4px 4px 4px"><b style="color:#fc0;background:#000"> Imbe </b><b style="color:#000;background:#fc0"> hind </b></span>]][[User talk:Imbehind|<b>💊</b>]] 19:10, 11. listopada 2021. (CEST)
 
== Infobox titule? ==

Navigacijski izbornik