Razgovor o kategoriji:Hrvatska povijest: razlika između inačica

Stranica ne postoji na drugim jezicima.
Izvor: Wikipedija
Izbrisani sadržaj Dodani sadržaj
Carle (razgovor | doprinosi)
Prijedlozi
Flopy (razgovor | doprinosi)
mNema sažetka uređivanja
Redak 7: Redak 7:
*Hrvatsko-Turski ratovi
*Hrvatsko-Turski ratovi
*Doba narodnih vladara
*Doba narodnih vladara

:Ništa od toga nije dobro. Ugarsko-Hrvatska apsolutno ne dolazi u obzir, kaže se Ugarsko-Hrvatsko Kraljevstvo, Hrvatsko-Turski ratovi također ne, a niti imamo bogzna koliko članaka o tome. Doba narodnih vladara bi moglo, ali ni o tome nema bogzna koliko članaka. --'''[[Suradnik:Flopy|<font color="#00CED1">F</font><font color="#00BFFF">l</font><font color="#1E90FF">o</font><font color="#4169E1">p</font><font color="#0000CD">y</font>]]''' 09:46, 11. travanj 2007. (CEST)

Inačica od 11. travnja 2007. u 09:46

Mislim da je ovu kategoriju potrebno je preimenovati u Hrvatska povijest jer je taj naziv više u duhu hrvatskoga jezika. Osim toga ja sam na studiju imao predmete Hrvatska povijest srednjeg vijeka, Hrvatska povijest u ranom novom vijeku, Hrvatska povijest u 19. stoljeću, Hrvatska povijest u 20. stoljeću. Poznata knjiga Ive Goldsteina također se zove Hrvatska povijest. Zato treba preimenovati. Flopy, 09:58, 08. studenog 2006.

Prijedlozi

Evo ja imam neke prijedloge za raspoređivanje članaka i stvaranje novih kategorija no nisam ih htio raspoređivati bez admina:

  • Ugarsko-Hrvatska
  • Hrvatsko-Turski ratovi
  • Doba narodnih vladara
Ništa od toga nije dobro. Ugarsko-Hrvatska apsolutno ne dolazi u obzir, kaže se Ugarsko-Hrvatsko Kraljevstvo, Hrvatsko-Turski ratovi također ne, a niti imamo bogzna koliko članaka o tome. Doba narodnih vladara bi moglo, ali ni o tome nema bogzna koliko članaka. --Flopy 09:46, 11. travanj 2007. (CEST)