Suradnik:Streppy: razlika između inačica

Izvor: Wikipedija
Izbrisani sadržaj Dodani sadržaj
Redak 3: Redak 3:
<td>
<td>
== O meni ==
== O meni ==
Zovem se Tatjana, živim u [[Osijek|Osijeku]], profesorica sam matematike i informatike, a bavim se i programiranjem i izradom web stranica. Odnedavno sam suradnica Wikipedije, što će očigledno biti i vidljivo iz ove stranice, dok ne steknem dovoljno iskustva.
Zovem se Tatjana, živim u [[Osijek|Osijeku]], profesorica sam matematike i informatike, a bavim se i programiranjem i izradom web stranica. Odnedavno sam suradnica Wikipedije, no truditi ću se da popis doprinosa znatno naraste, a pretpostavljam da ću se najviše baviti područjem informatike.


== Moji doprinosi ==
== Moji doprinosi ==

Inačica od 4. lipnja 2007. u 17:46

O meni

Zovem se Tatjana, živim u Osijeku, profesorica sam matematike i informatike, a bavim se i programiranjem i izradom web stranica. Odnedavno sam suradnica Wikipedije, no truditi ću se da popis doprinosa znatno naraste, a pretpostavljam da ću se najviše baviti područjem informatike.

Moji doprinosi

Botanika:
Alpska ruža
Ariš
Čempres
Slatka paprat

Računalstvo:
Crtalo
Informatika
Interpreter
Pisač (nadopune)
Skener
Spam

Ostalo:
Gondola

Predložak:Suradnik crvena Predložak:Suradnik Djevica Predložak:Suradnik zabranjeno-pušenje Predložak:Suradnik matematičar-3 Predložak:Suradnik choko Predložak:Suradnik staze Predložak:Suradnik Monty Python Predložak:Suradnik društvenjak Predložak:Suradnik sretan Predložak:Suradnik putovanje Predložak:Suradnik previše okv Predložak:Suradnik krvna grupa Predložak:Suradnik PC Predložak:Suradnik ADSL Predložak:Suradnik OS:Winxp Predložak:Suradnik preglednik:Internet Explorer Predložak:Suradnik Google Predložak:Suradnik novak Predložak:Suradnik Hrvatska

Ovaj suradnik govori hrvatski kao materinski jezik.
Ovaj suradnik govori štokavskim kao materinskim narječjem.


en-3
This user is able to contribute with an advanced level of English.
de-1
Dieser Benutzer hat grundlegende Deutschkenntnisse.

Predložak:Suradnik poruka