Razgovor sa suradnicom:MayaSimFan/Arhiv 5: razlika između inačica

Stranica ne postoji na drugim jezicima.
Izvor: Wikipedija
Izbrisani sadržaj Dodani sadržaj
Redak 140: Redak 140:


Čini se da mi ono ipak nije bilo zadnje pitanje. :) Znači, u kategoriji "Wikipedijine slike" treba biti samo jedna potkategorija: "Slike prema autorskom pravu". Osim toga, trebaju biti i članci o slikama (tečaj, pitanja, oznake za slike, Stranica s opisom slike, Rezolucija o politici licenciranja itd.). A u kategoriji "Slike prema autorskom pravu" su onda potkategorije "Javno dobro", "GFDL slike", "Pravedna uporaba", "Slike u slobodnoj upotrebi" i eventualno "Slike koje zahtjevaju pripisivanje". A onda su u tim potkategorijama daljnje potkategorije, npr. u kategoriji "Javno dobro" (koja je potkategorija u "Slike prema autorskom pravu") su potkategorije "Javno dobro, zastarjela oznaka", "Slike u javnom vlasništvu", "Slike u javnom vlasništvu u Sjedinjenim Državama" itd. Jesam sad skužio? :D --[[Suradnik:Stevo-88|Stevo-88]] 16:34, 13. lipanj 2007. (CEST)
Čini se da mi ono ipak nije bilo zadnje pitanje. :) Znači, u kategoriji "Wikipedijine slike" treba biti samo jedna potkategorija: "Slike prema autorskom pravu". Osim toga, trebaju biti i članci o slikama (tečaj, pitanja, oznake za slike, Stranica s opisom slike, Rezolucija o politici licenciranja itd.). A u kategoriji "Slike prema autorskom pravu" su onda potkategorije "Javno dobro", "GFDL slike", "Pravedna uporaba", "Slike u slobodnoj upotrebi" i eventualno "Slike koje zahtjevaju pripisivanje". A onda su u tim potkategorijama daljnje potkategorije, npr. u kategoriji "Javno dobro" (koja je potkategorija u "Slike prema autorskom pravu") su potkategorije "Javno dobro, zastarjela oznaka", "Slike u javnom vlasništvu", "Slike u javnom vlasništvu u Sjedinjenim Državama" itd. Jesam sad skužio? :D --[[Suradnik:Stevo-88|Stevo-88]] 16:34, 13. lipanj 2007. (CEST)

:Evo ga, sve plave kategorije s dna članka [[Wikipedija:Slike/Oznake za slike]] su sređene po kategorijama. Al nemam pojma jel da stvaram i one crvene kategorije (koje ti nisi navela u razgovoru o kategoriji Rješavanje statusa slika), npr. ''Slike u javnom vlasništvu čiji je autor umro prije više od 100 godina, Slike u javnom vlasništvu čiji je autor umro prije više od 50 godina, Slike u javnom vlasništvu čiji je autor umro prije više od 70 godina''... Mislim da to nema baš puno smisla. Lako ih je poslije strpat u kategorije jednu po jednu, kad bude takvih slika. --[[Suradnik:Stevo-88|Stevo-88]] 17:18, 13. lipanj 2007. (CEST)

Inačica od 13. lipnja 2007. u 17:18

Ostavite mi novu poruku ovdje
Arhiv

Arhiv

1 2 3 4


Portal

Evo upisao sam se na listu, hvala na prijedlogu... -- Kingstone 93 17:20, 26. svibanj 2007. (CEST)

Zastave

Thnx na onome. Znam da sam to negdje vidio, ali nisam mogao pronaći. :)

Ajd pogledaj Wikipedija:Popis predložaka sa zastavama, uvodni tekst i slovo A, pa ako je tako ok, nastavit ću dalje. Slobodno daj neki komentar :) Pozdrav --Suradnik13 11:46, 27. svibanj 2007. (CEST)

Evo, gotov sam. Sva sreća da si mi dala onaj popis, jer sam bio gotov za sat vremena, inače bi valjda radio tjedan dana :). Moram iščupat iz samih predložaka kodove koji nisu zastupljeni u tablicama. Ono što me brine što je stranica sad dugačka 32kb, a sa boldanim kodovima 34 (iako je boldano meni ljepše). Prepuštam ti dalje :)
Jedna molba. Pogledaj Singapur, kod SIN. Ne prikazuje zastavu, pa ak možeš sredit taj predložak. Thnx --Suradnik13 20:23, 27. svibanj 2007. (CEST)

PE 2007.

Ja ću dodati konačni poredak država, tako da neće biti problema. Ona moja tablica je ipak bolja i nužnija, a ono na wikic je napravljeno sa službene stranice Eursonga. Ja sam htio da nekog koga zanima da vidi točne podatke i redoslijed glasovanja, tako mislim da ima kompromis. Ja dodam konačni poredak, a tablica ostane. :-) --Edgar Allan Poe 20:39, 27. svibanj 2007. (CEST)

Majo treba obrisati stranicu Makedonci (Grci) i vratiti povijest na Grko-Makedonci, ovdje je .[1]

Da tu je povijest, treba je prvo uzeti i staviti na Grko-Makedonci i izbrisati asterakijeve izmišljotine Makedonci (Grci). Znači ovo Grko-Makedonci makni, izbroši je a tekst prebaci na Grko-Makedonci sa povjesti teksta koja se nalazi na Makedonci (Grci). Jesi kužila

Bravo Majice, još izbriši ovo. Imišljeni besmisleni naziv. Puno et pozdravljam --Zeljko 21:27, 29. svibanj 2007. (CEST)

Izabrani članak

Još nije zaključeno glasovanje za članke kojima je rok za glasanje prošao:-) --Flopy 12:41, 30. svibanj 2007. (CEST)

NATO i Hrvatska

Izvini ali zbog pritužbi suradnika13 mijenjao sam linkove na stranici tako da ih bude barem 5 hrvatskih. Tek sam kasnije uvidio da sam usput pobrisao tvoje /ref dodatke. Nisam ih kasnije vraćao jer mislim da će doći do revert rata oko ovog teksta. --Rjecina 15:05, 30. svibanj 2007. (CEST)

Večernja čajanka

A do IRCa ne biš prošla? --Treecko 22:59, 31. svibanj 2007. (CEST)

novi članci na Wikipediji

Molim za malu pomoć. Nedavno sam tek počela raditi na WIkipediji, a zapravo osmislila sam to kao projekt sa mojim učenicima. Budući da mi još uvijek neke stvari nisu jasne, molim uputu što je sve potrebno još dodati u članke da bi bili aktivni. Radi se o člancima Kanal Grande, Ariš, Skener, Čempres, Sekvoja i još nekoliko.

Shvatila sam da bi trebalo na dnu kad su sve napisali postaviti kategoriju i to ću ja sada učiniti, ali me zanima da li je potrebno još što.

--Streppy 11:47, 2. lipanj 2007. (CEST)Streppy, 2.6.07.

Joe Perry

Izvin na pitanju, ali zašto si uklonila sliku Joea Perryja sa njegove stranice? - Nightrain_5N 14:28, 2. lipanj 2007. (CEST)

Pisanje članka

Hvala na uputama, uhvatila sam se sad u koštac s tim tekstovima, Grande Kanal bi trebalo obrisati, to zaista nije "davanje informacija" nego više izražavanje svog mišljenja.

Dopunjavam članak o gondolama, koji sam izvukla iz ovog prethodnog o Grand Kanalu, da li ako mi trebaju dodatne informacije, mogu jedan dio teksta izvući iz engleskog dijela wikipedije, tako da uzmem interesantne dijelove i prevedene ih uklopim u svoj tekst?

Pozdrav

--Streppy 13:51, 3. lipanj 2007. (CEST)

Pomoć

Molim te da mi pomogneš oko dozvole za australsku zastavu. Nisam siguran koju treba staviti... --Data 20:47, 3. lipanj 2007. (CEST) Hvala!

razgovor: skener

Evo, još sam malo uobličila skener, pa molim ako je sad sve OK, da se aktivira.

Pozdrav,

--Streppy 23:29, 3. lipanj 2007. (CEST)

Izabrani

Zamolio bih čim stigneš da zaključiš ono od prije i započneš novo glasovanje za izabrane, ali po pravilima kako je bilo. :-) --Edgar Allan Poe 16:03, 4. lipanj 2007. (CEST)

Pitanje

Zašto mi se stranice čije ime članka sadrži č,ć,ž,š,đ ne otvaraju kada dođem do njih iz index.html dumpa aprila 2007 wikipedije na hrvatskom jeziku?

andrea.belac@pu.htnet.hr

Kategorije za slike

Primijetio sam da se kod nas slike ne kategoriziraju u iste kategorije kao i članci, ali u koje se onda kategorije kategoriziraju? Radi se o tome da sam odlučio napisat članak Wikipedija:Stranica s opisom slike jer je bio jedan od najtraženijih pa sam mnogo toga preveo s te engleske stranice. Tamo piše da je kategoriziranje slika poželjno te je objašnjeno da su slike u kategorijama prikazane odvojeno. Ja sam onda to htio provjerit pa sam kategoriziro sliku Slika:Audrey Hepburn 2.jpg. No, poslije sam zaboravio vratit nazad. :) Sad ne znam jel da prepravljam taj članak (i kako) i kako kategorizirati slike na našoj Wikipediji. --Stevo-88 15:42, 8. lipanj 2007. (CEST)

Hvala na objašnjenju! Ajd pogledaj Razgovor o kategoriji:Rješavanje statusa slika pa reci šta misliš (prvo sam htio pitat samo tebe, al sam onda skužio da bih ti zauzeo jedno 3 ekrana stranice za razgovor pa sam odustao. :) ). --Stevo-88 13:41, 9. lipanj 2007. (CEST)

:)

IRC? --Treecko 22:15, 8. lipanj 2007. (CEST)

Mayo vandal je na vezi briši njegove gluposti --Zeljko 16:20, 9. lipanj 2007. (CEST)

vandala makni mayo, to ti je jura zagorac. --Zeljko 16:28, 9. lipanj 2007. (CEST)

:D

Evo, u cijeloj strci, još nisam ni XChat skinuo s neta. Dođem kad ga skinem. --Treecko 17:37, 9. lipanj 2007. (CEST)

NASLOVI

ok, ako hocete tak nema problema, samo ne vidim zasto se ne mogu stavljati odmah od pocetka sa godinom, tj. volio bi da se vi koji vec duze vreemena radite na wikiju vec dogovorite-jer ti i Roberta ste mi rekli da ne treba uvijek zagrada, dok mi je hrpa drugih rekla kako je najbolje odmah pisati sa godinom->a uostalom zar nije bolje odmah u startu napisati tipa NAZIV (GODINA), pa da se kasnije ne mora ponovno pregledavati i ispravljati-pa ja stvarno ne znam zasto si komplicirati zivot, jer ja sam u zadnjih mjesec dana naletio barem na 10 linkova koji nisu vodili na clanke na koje bi trebali i opet se na kraju moralo ispravljati sa godinom - i tu ne mislim na one koji su vec napisani bez godine, vec na clanke koji ce se tek pisati!! Ako ima dobar razlog zasto ne pisati odmah sa godinom volio bi cuti, jer ako nema stvarno mi nije jasno zasto se koplicira sa naslovima filmova!!--Aqua byte 16:33, 11. lipanj 2007. (CEST)


  • a onda ovako odsad ja pisem sve naslove bez godine, a ako di bude trebalo pisati godinu, nek ju neko od vas dopuni, tj. promijeni ok.!!??--Aqua byte 16:59, 11. lipanj 2007. (CEST)

Majo opet te trebam vidi ovo [2]

Pravila za glasovanje za izabrane članke

Glasao sam za članak koji si predložila, a Edgar briše jer da se glasuje tek od ponedljeljka. Dosada nije bilo tako, treba se glasovati odmah po prijedlogu, a ne uvoditi nepotrebne gluposti. Pravila glasanja su prihvaćena i ne može ih se mijenjati. Dakle, je li to sad nešto novo? --Flopy 12:21, 12. lipanj 2007. (CEST)

Samo da dodam u svoju obranu. Pravila su se vratila, a ja sam opet preano i aby mi je brisala, tako da nisam naprvio ništa svojeglavo. --Edgar Allan Poe 12:33, 12. lipanj 2007. (CEST)
Skokneš do IRC-a skeundicu. Neš me zanima. Molim te:-) --Edgar Allan Poe 21:57, 12. lipanj 2007. (CEST)
Ma u redu je. Preveliku buku sam digao zbog toga. Ne zamjeri:-) --Flopy 08:58, 13. lipanj 2007. (CEST)

Opet kategorije slika...

Samo bih ti htio ponovo skrenut pozornost na moje pitanje (zadnje, nadam se) ovdje. --Stevo-88 15:16, 13. lipanj 2007. (CEST)

Čini se da mi ono ipak nije bilo zadnje pitanje. :) Znači, u kategoriji "Wikipedijine slike" treba biti samo jedna potkategorija: "Slike prema autorskom pravu". Osim toga, trebaju biti i članci o slikama (tečaj, pitanja, oznake za slike, Stranica s opisom slike, Rezolucija o politici licenciranja itd.). A u kategoriji "Slike prema autorskom pravu" su onda potkategorije "Javno dobro", "GFDL slike", "Pravedna uporaba", "Slike u slobodnoj upotrebi" i eventualno "Slike koje zahtjevaju pripisivanje". A onda su u tim potkategorijama daljnje potkategorije, npr. u kategoriji "Javno dobro" (koja je potkategorija u "Slike prema autorskom pravu") su potkategorije "Javno dobro, zastarjela oznaka", "Slike u javnom vlasništvu", "Slike u javnom vlasništvu u Sjedinjenim Državama" itd. Jesam sad skužio? :D --Stevo-88 16:34, 13. lipanj 2007. (CEST)

Evo ga, sve plave kategorije s dna članka Wikipedija:Slike/Oznake za slike su sređene po kategorijama. Al nemam pojma jel da stvaram i one crvene kategorije (koje ti nisi navela u razgovoru o kategoriji Rješavanje statusa slika), npr. Slike u javnom vlasništvu čiji je autor umro prije više od 100 godina, Slike u javnom vlasništvu čiji je autor umro prije više od 50 godina, Slike u javnom vlasništvu čiji je autor umro prije više od 70 godina... Mislim da to nema baš puno smisla. Lako ih je poslije strpat u kategorije jednu po jednu, kad bude takvih slika. --Stevo-88 17:18, 13. lipanj 2007. (CEST)