Razgovor sa suradnicom:MayaSimFan/Arhiv 6: razlika između inačica

Stranica ne postoji na drugim jezicima.
Izvor: Wikipedija
Izbrisani sadržaj Dodani sadržaj
Gal (razgovor | doprinosi)
Maraton lađa...
Redak 187: Redak 187:


* Na današnji dan prije 34 godine (1973.), u Oxfordu u Velikoj Britaniji, u dobi od 81. godine umro je jedan od najčitanijih i najpopularnijih književnika današnjice [[J. R. R. Tolkien|John Ronald Reuel Tolkien]].
* Na današnji dan prije 34 godine (1973.), u Oxfordu u Velikoj Britaniji, u dobi od 81. godine umro je jedan od najčitanijih i najpopularnijih književnika današnjice [[J. R. R. Tolkien|John Ronald Reuel Tolkien]].

== Maraton lađa... ==

Zašto je skinuta slika Štita kneza Domagoja za pobjednika Maratona lađa na Neretvi ?! --[[Suradnik:Jure Grm|Jure Grm]] 22:07, 2. rujan 2007. (CEST)

Inačica od 2. rujna 2007. u 22:07

Ostavite mi novu poruku ovdje
Arhiv

Arhiv

1 2 3 4 5


aleksandar pandžić

zasto se stalno brisu podaci pod imenom Aleksandar Pandžić ? to je tocan navod i nema razloga da se stalno brisu.

unaprijed hvala.

ZAnimljivosti za portal

"Serijski ubojica iz Gainsvillea, na Floridi, je danima gledao Egzorcistu 3, prije nego li je krenuo u svoj krvavi pohod 1990. godine, koji je završio sa smrću pet studenata. Kasnije, on je svoj alter-ego (drugi-ja) koji je ubijao nazvao "Ubojicom blizanaca". po liku iz filma"

jedna zanimljivost za portal film.Pozdrav! --Aqua byte 13:27, 11. srpanj 2007. (CEST)

Suradnički okvirić

Kloniram ih s engleske wiki, koristeći njihove predloške. Što se mene tiče, ukoliko njihov predložak nema interwiki na hrvatsku inačicu, ona ni ne postoji. Čak sam maloprije ostavio i zahtijev na zaštićeni predložak da dodaju na moju inačicu od {{SuradničkiOkvirić-2}}. Ovu drugu i treću inačicu slobodno pobriši, no prva se puno manje koristi od moje, tak da je prva puno izgledniji kandidat za brisanje. Vidjet ću još hoće li prusmjeravanje dobro funkcionirati. --Ivan Štambuk 15:19, 13. srpanj 2007. (CEST)

Evo preusmjerdbe rade zupač. Sad treba pustit bota da zamijeni stari predložak novim i doda oznaku za brisanje. Budem ja to kroz koji dan ako se nikome ne bude ručno dalo :) --Ivan Štambuk 15:24, 13. srpanj 2007. (CEST)
Jok, nije dobro. Svi se okvirići dobro pokazuju, jedino što ne rade parametri za granice (border-color, border-s), dok logo-background, logo-color i info-color gotovo nitko ni ne koristi. Drugi je problem što je ovaj moj SuradničkiOkvirić noviji od ovog kojeg je E. Coli postavio, pa sadrži neke ekstra parametre & stuff. Stoga ću prepraviti izvorni kod starog i one okviriće koji ga koriste (manje posla). --Ivan Štambuk 15:42, 13. srpanj 2007. (CEST)

Hihi :-)

Hvaaaala. :-))) Brzi, dabome. :)))) Pusa, ljepoto. :-) Laka ti noć! --Abyssus 02:53, 14. srpanj 2007. (CEST)

Osvrt na brisanje komentara

E, Mayo, dobro, nek si obrisala taj moj komentar o tome da svakakve nule zaslužuju stranicu na hr. Wikipediji, ali, ruku na srce, nije li tako? Stvarno ćemo početi pisati i o svojim susjedima. Na kraju krajeva zar nije notorno da jedan keramičar daleko više doprinese društvu nego neki (ispod)prosječni livadar-gurač lopte. Pa i da je "vrhunski" gurač lopte. Više meni (a i tebi) vrijedi da mi (ti) majstor dobro postavi pločice, nego da livadar da 100 golova.

Ali, razumijem donekle. Sirotinja voli gledat livadare kako guraju loptu, pa poslije ode kući (ako je ima) na pasulj od prekjučer, i leći u memljvi krevet jer sutra mora na bauštel, a ovaj sjeda u svoj BMW i slatko se smije sirotinji večerajući s manekenkom (kurabom) u finom restoranu. Dajte, molim vas....

Ime

Kako se mogu napraviti suradnička imena različitih boja koja imate ti ,Roberta...? --Haker 19:10, 14. srpanj 2007. (CEST)

Izabrani članci

Vidim da su već po drugi put izabrana dva članka jer su dobili isti broj glasova. U biti nemam ništa protiv toga, ali mislim da to ne bi trebala postati stalna praksa. Kad članci dobiju isti broj glasova za onda se gleda koji ima više glasova protiv, ako toga nema ili je izjednačeno, onda se gleda koji ima više glasova neutralan i takav ispada. Pozdrav:-) --Flopy 10:03, 17. srpanj 2007. (CEST)

To se već radilo vidi dolje. --Flopy 10:05, 17. srpanj 2007. (CEST)
Ja i dalje mislim da to ne bi trebala postati praksa. I zato treba obvezati sve da glasuju za sve predložene članke. Kao što admini brišu ako netko počne glasati prije ponedjeljka, tako bi također trebali svaki dan pogledati kako teče glasanje i upozoriti one koji nisu glasali za sve predložene članke da glasaju za sve u protivnom se njihov glas neće uopće brojati. Nije to veliki posao ili pak jest? Ponavljam, ovo ne bi smjela biti praksa. Pozdrav. --Flopy 12:57, 17. srpanj 2007. (CEST)
Ali trebalo bi to činiti. Mislim da ne može stalno ovako. Dobrodošlicu novim suradnicima može svatko poželjeti, evo ja sam upravo poželio dobrodošlicu trojici. A i vandalizme revertaju svi aktivni suradnici, i ja sam stotinu puta. Pozdrav. --Flopy 13:02, 17. srpanj 2007. (CEST)

Evo, učinio sam kako si rekla [1]. Molim i tebe da se tamo očituješ. Lijep pozdrav:-) --Flopy 13:24, 17. srpanj 2007. (CEST)

Glavna stranica

Tko sve može uređivati glavnu stranicu? --Haker @ 17:41, 17. srpanj 2007. (CEST)

Ovaaaj...

Draga Mayo, ti se sigurno čudiš što još ništa ne radim na članku Herbert Spencer! E, pa, danas ću početi! I, ovaaj.. molbu imam! Meni bi trebalo arhivirati stranicu za razgovor.. a nisam naučila kako! Poduzmi nešto... spasi.. ;) Ygraine 16:40, 19. srpanj 2007. (CEST)

Mayo ti si srce! Ygraine 17:28, 19. srpanj 2007. (CEST)

Brojiš sate! No krasno! A što ćemo sad mi koji nemamo pojma o programiranju, čak ne znamo ni što bi to imalo biti!! :'(
Imam posao za tebe! Brz je! Riječ je o mojoj nevještoj suradničkoj stranici... Ja bih htjela da sve te kockice - kako suradnički okvirići tako i nagrade - budu poslagani preko cijele širine ekrana (a ne smješteni desno ili kao stupac kroz sredinu) - tako da tvore kaotičan mozaik.. ono.. bez glave i repa.. dva suradnička okvirića, pa bum! nagrada, pa jedan okvirić... i tako... ako imaš volje i vremena i ako si razumjela što sam htjela reći, ono... već mi je neugodno... ali daj mi to napravi.. ako ne stigneš sad, onda prva stvar kad se vratiš.. ;)Ygraine 15:29, 20. srpanj 2007. (CEST)

Eee, to! Mayo, ti si princeza... (kraljica sam ja, po redu vremena..) :)) Hvala! Ygraine 16:09, 20. srpanj 2007. (CEST)

molio bi da opomeneš navedenog korisnika u naslovu, da ne nastavlja raditi filmove po svome, apsolutno ignorirajući sve nas ostale i pravila koja mi poštivamo, naime isti je nakon rasprave i već prethodnog objašnjavanja o naslovima [[2]](rečeno mu je da nemože stavljati engleske naslove već da ih prevodi na hrvatske), opet odlučio ignorirati pravila i nastavio postavljati članke pod eng. naslovima [[3]], što će ponovno stvoriti nered u već pomalo sređenom filmskom svijetu wikija. Pa bih te uistinu zamolio da kao admin pokušaš urazumiti tog korisnika-istina je da dosta radi na wikiju i to poprilično ok članke, pa mi je baš zbog toga žao što tako ustrajno ne želi nikoga slušati i uporno odbija raditi po pravilima-i da zamolio bi te ako bi mogla promijeniti te naslove članaka pa da ih ja mogu uvrstiti na popis filmova-pod hr. naslovima.!!??Lijep pozdrav--Aqua byte 10:21, 20. srpanj 2007. (CEST)

Aqua

ma ja odustajem od ikakvog nadziranja wiki clanaka, jedan tren se kaze ovo jedan tren ono, dosad koliko sam na wikiju dogodilo mi se sto puta da mi kazu da ne ostavljam naslove na eng. nego da ih prevedem na hr. pa sad vise ne znam sta da mislim->uglavnom odsada se bavim svojim poslom a greske i druge suradnike upucujte vi->jos samo jedno pitanje->po tome bi trebalo znaci hongkongkškom filmu ostaviti originalan naslov pisan kineskim pismom, apsolutno smiješno, no dobro kako god!! no comment--Aqua byte 16:56, 20. srpanj 2007. (CEST)

  • bravo, nisam ni mislio da ce biti drugaciji odgovor, jer pravila ne valjaju a kad pronađen rupu u njima onda nek se pise internacionalno, a dok se nije spomenulo za primjer Hong Kong recimo, dotad je bilo pisite originalne naslove, i po cemu eng. korisnici znaju bolje od oka prevesti naslov filma od nekoga od nas ili mene koji sam se profesionalno bavio prijevodima i knjiga i drugih stvari. Uz to trebalo bi se upitati za koga se radi ova wiki za ljude koji pricaju hrvatskim jezikom ili sta!? Jer po tome dovest ce se do toga da ce biti pola filmova na popisu pod eng. imenima, ali izgleda je to samo meni nejasno, jer prvenstveno ja sam za dosljednost ili pišimo sve pod hr. nazivima ili pod eng.->jer zapravo ovdje se ne radi o iznimkama kod pravila, vec dvostrukim pravilima. I još jednom moram upitati, ZNAM da postoje filmovi koji nikada nisu bili prevedeni na eng. vec su ih korisnici s eng. wikija prevodili, sta s njima!!No nije ni bitno odustajem od rasprave, jer vidim da se ionako nista nece promijeniti, i da se ovdje pravila jako teško mijenjaju, iako su puna propusta i rupa!!Lijep pozdrav!!--Aqua byte 18:31, 20. srpanj 2007. (CEST)

Bok

Evo iako si na odmoru, da ti se javim... Ja sam novi suradnik Wikipedije, ali mislim da ću ubrzo biti malo dalje.. :D Ovdje ste svi gostoljubivi i sve to... baš mi je kul.. E da, sviđaju mi se tvoji članci... --Tonian 23:36, 25. srpanj 2007. (CEST)

koji su standardi da dođem na susret wikipedista

Potpis

Možeš molim te pogledati[4] kad nađeš malo vremena i volje. Zašto mi datum bježi u drugi red? (Autor Treecko :-))) ) --

Dtom

19:26, 4. kolovoz 2007. (CEST)

Novosti na glavnoj stranici

Trebalo bi ih ažurirati. Napravio sam promjene, ali ne kaziva ih kada snimim. Evo izvora za moju promjenu Otvoreno pismo glede uvođenja bunjevačkog govora u škole u Vojvodini. Kamarad Walter 14:40, 6. kolovoz 2007. (CEST)

Pogriješio sam. Pismo je objavljeno 26. srpnja u novinama, ali datirano je na 25. srpnja. Moram ispraviti. Kamarad Walter 15:05, 6. kolovoz 2007. (CEST)

Araukanka

Majo što si maknula sličicu Araukanke. --Zeljko 17:29, 12. kolovoz 2007. (CEST)

a ta druga postoji na drugim wikipedijama, nismo mi njihovi prosjaci. --Zeljko 17:44, 12. kolovoz 2007. (CEST)

dobro kad je nema na engleskoj onda neka bude kod nas.

Pitanje u svezi članka o Radovanu Marušiću: kojim kriterijem je dobila poveznicu nagrada Zlatni lovor, a ne i Sterijina nagrada, isto se odnosi i na Šeferezadine noći, a ne i na ostale predstave ?!?!--Jure Grm 17:02, 13. kolovoz 2007. (CEST)

poveznice

hvala, samo sam provjravao postoji li nekakav posebni kriterij ... novi sam ovdje pa.... --Jure Grm 17:24, 13. kolovoz 2007. (CEST)

Ćirni

Slika zeza, nema je i skroz je izneređen. http://hr.wikipedia.org/wiki/Harry_Potter_i_Red_feniksa_(film) Pa pogledaj što možeš napravit --Edgar Allan Poe 19:40, 13. kolovoz 2007. (CEST)

Albus Dumbledore

http://hr.wikipedia.org/w/index.php?title=Albus_Dumbledore&diff=829102&oldid=829092

Poz. --Ante Perkovic 23:50, 13. kolovoz 2007. (CEST)

re: Slika:HNL Logo.JPG

joj, joj, joj, izgleda da stalno pravim probleme ... a neznam gdje su! Molim te objasni mi tvoje upozorenje za "Slika:HNL Logo.JPG", btw. dan prije sam postavio u Kafiću slijedeće pitanje, ali još nisam dobio odgovor:

I. HNL Ožujsko promijenila je glavnog sponzora i sada je T-com I.HNL, pokušao sam "Slika:T com I HNL.JPG" postaviti umjesto "Slika:HNL Logo.jpg", ali mi ne ide... --Jure Grm 18:51, 13. kolovoz 2007. (CEST)

Sorry što gnjavim, ali još sam početnik ... --Jure Grm 00:15, 15. kolovoz 2007. (CEST)

Tnx na pomoći oko arhiviranja

za pomoć oko arhiviranja
Nagrada za
pomoćnike
Dodijelio:
Gljiva jaše prerijom


Slika: I. HNL

da li je sad OK ?! --Jure Grm 12:49, 17. kolovoz 2007. (CEST)

Slika

Daj pogledaj dal je slika sad dobra... Slika:De_Blob.PNG

Hvala unaprijed... -- Dvorsky 22:05, 17. kolovoz 2007. (CEST)

 Ok, hvala... ;) -- Dvorsky 22:07, 17. kolovoz 2007. (CEST)
Maya, sad sam iako blokiran svratio na wikipediju i ne mogu te više gledati kako se mučiš. Prvo blokiraj tu IP adresu koja radi tolike vandalizme pa ih tek onda pobriši jer ti brišeš, a on nastavlja i dalje. Ne muči se toliko:-) Flopy.
Taj IP ne radi vandalizme nego stavlja stavlja {{bris}} na preusmjeravanja koja ničemu ne služe. Hvala na brizi --MayaSimFan 13:27, 24. kolovoz 2007. (CEST)

Jel možeš pogledat dal je sad Slika:Hogwarts-Castle.jpg dobra? -- Dvorsky 12:35, 25. kolovoz 2007. (CEST)

HP životinje

Na zapovijed! ;) -- Dvorsky 15:29, 24. kolovoz 2007. (CEST)

Predložak

Suradnica Roberta F. me je uputila tebi da mi pomogneš oko predloška. Napravio sam predložak:filozof tj. preciznije preuzeo sam ga sa engleske Wikipedije i prilagodio našem jeziku. Tu mi nastaju problemi. Površinski izgleda u redu ali kada se pogleda u kod tu sam zbrljao kada sam prevodio nazive sa engleskog na hrvatski. Nešto sam krivo napravio i kada je predložak dodan članku izgleda čudno. Molio bih savjet ili da netko popravi predložak. Srdačan pozdrav -- Chomsky2093 15:44, 25. kolovoz 2007. (CEST)

Neutralni glasovi

A ok, nisam pratio bas tu raspravu. A i nisam nesto narocito protiv tog clanka vec mi je drugi bolji, no dobro ako se mora ili za ili protiv, ok!! E, i da te odma nesto pitam, sto se tice navodenja izvora kod filmskih clanaka i glumaca, kakva je sluzbena politika!! Jer mislio sam uhvatiti te clanke pa popisati izvore po onima s en. wikija, e sad ako je to potpuno nepotrebno onda necu to raditi!!??thx, in advance!!--Aqua byte 10:52, 28. kolovoz 2007. (CEST)

u kratkim crtama znači ok bi bilo da ja prođem kroz članke i postavim im svima njihove izvore, ali sad se postavlja pitanje, kako znati koji je clanak preveden s eng. wikija a koji nije!!??--Aqua byte 11:06, 28. kolovoz 2007. (CEST)
ok, thx!!--Aqua byte 11:23, 28. kolovoz 2007. (CEST)

Tolkien

Evo mučim se jadna s predloškom za likove :-( Malo mi je to sve nečitko i komplicirano :-( Kojim je to jezikom pisano? --Gal 11:59, 28. kolovoz 2007. (CEST)

E tim jezikom se ne služim :-( Da je u putanju HTML, XML, VB, Java script ili nešto slično, mogla bih i sama, ali ovo još moram skužiti. Jel možeš samo roditelje prebaciti iznad Bračnog statusa? Hvala --Gal 12:32, 28. kolovoz 2007. (CEST)

Sorry što te gnjavim ali imam još samo jedno pitanje. Jel sad u taj predložak ubacujem podatke za Aragorna ili stvaram novi predložak za Aragorna kopirajući ovu šprancu?--Gal 12:57, 28. kolovoz 2007. (CEST)


Upravo sama shvatila i napravila :bonk: Uglavnom, ne uzgleda dobro jer su Druga imena preduga pa sad gledam kako to drugačije riješiti --Gal 13:11, 28. kolovoz 2007. (CEST)

Ovaj Aragorn izgleda sve bolje i bolje ;-) Još kad bi bila kakva slika baš za njega... --Gal 18:00, 29. kolovoz 2007. (CEST)

Na današnji dan

Kako da ubacim jedan podatak u Na današnji dan???

  • Na današnji dan prije 34 godine (1973.), u Oxfordu u Velikoj Britaniji, u dobi od 81. godine umro je jedan od najčitanijih i najpopularnijih književnika današnjice John Ronald Reuel Tolkien.

Maraton lađa...

Zašto je skinuta slika Štita kneza Domagoja za pobjednika Maratona lađa na Neretvi ?! --Jure Grm 22:07, 2. rujan 2007. (CEST)