Reži me: razlika između inačica

Izvor: Wikipedija
Izbrisani sadržaj Dodani sadržaj
Nova stranica: {{TV_serije | | ime_serije = Reži me | orig_naslov = NIP/TUCK | slika = | natpis_pod_slikom = | format_serije = dramska serija | trajanje_epizode = oko 60 minuta ...
 
Nema sažetka uređivanja
Redak 16: Redak 16:
| imdb_id = 0361217
| imdb_id = 0361217
}}
}}

'''Reži me''', serija [[Ryan Murphy|Ryana Murphyja]], svojim je načinima života likova i njihovim pogledima na svijet šokirala svoje gledatelje. U seriji se u mnogo slučajeva pojavljuju nasilje, seksualnost i erotika, nemoral, psihičke bolesti i potpuno iskrivljeni pogledi na normalan svijet.


== Sinopsis ==
== Sinopsis ==
Sean McNamara i Christian Troy su dva plastična kirurga iz [[Miami]]ja u [[Florida|Floridi]] s vrlo različitim pogledima na život. Sean je obiteljski čovjek koji na poslu bježi od svog života i žene Julije, his buntovnog sina tinejđera Matta i male kćeri Annie.
'''Sean McNamara''' i '''Christian Troy''' su dva plastična kirurga iz [[Miami]]ja u [[Florida|Floridi]] s vrlo različitim pogledima na život. Sean je obiteljski čovjek koji na poslu bježi od svog života i žene Julije, buntovnog sina - tinejđera Matta i male kćeri Annie. Christian je arogantni ženskar koji voli vino, žene, novac i seks. Učinit će sve da dobije ono što želi (lagati, varati, krasti...), a zbog toga ne osjeća grižnju savijesti.

<!--
Christian je arogantni ladies man who worships wine, women, and the all mighty dollar, and will do just about anything to get what he wants (lie, cheat, steal, blackmail and seduce)and has no qualms about practically anything. Written by K. K. Wallace

"Nip/Tuck," created by Ryan Murphy ("Popular"), stars Dylan Walsh ("Everwood," "Brooklyn South" ) as Sean McNamara and Julian McMahon ("Charmed," "Profiler") as Christian Troy. Both men are Miami-based plastic surgeons and are in practice together. On the brink of expanding their practice, their friendship is put to the test when Walsh's character (Sean McNamara) goes off to do pro bono plastic surgery on victims of a serial rapist/slasher. The show also co-stars Joely Richardson and John Hensley ("Witchblade" ). Written by K. K. Wallace -->



[[Kategorija: TV serije]]
[[Kategorija: TV serije]]

Inačica od 8. studenoga 2007. u 20:18

Predložak:TV serije

Reži me, serija Ryana Murphyja, svojim je načinima života likova i njihovim pogledima na svijet šokirala svoje gledatelje. U seriji se u mnogo slučajeva pojavljuju nasilje, seksualnost i erotika, nemoral, psihičke bolesti i potpuno iskrivljeni pogledi na normalan svijet.

Sinopsis

Sean McNamara i Christian Troy su dva plastična kirurga iz Miamija u Floridi s vrlo različitim pogledima na život. Sean je obiteljski čovjek koji na poslu bježi od svog života i žene Julije, buntovnog sina - tinejđera Matta i male kćeri Annie. Christian je arogantni ženskar koji voli vino, žene, novac i seks. Učinit će sve da dobije ono što želi (lagati, varati, krasti...), a zbog toga ne osjeća grižnju savijesti.