Reži me: razlika između inačica

Izvor: Wikipedija
Izbrisani sadržaj Dodani sadržaj
Nema sažetka uređivanja
Nema sažetka uređivanja
Redak 20: Redak 20:


== Sinopsis ==
== Sinopsis ==
'''Sean McNamara''' i '''Christian Troy''' su dva plastična kirurga iz [[Miami]]ja u [[Florida|Floridi]] s vrlo različitim pogledima na život. Sean je obiteljski čovjek koji na poslu bježi od svog života i žene Julije, buntovnog sina - tinejđera Matta i male kćeri Annie. Christian je arogantni ženskar koji voli vino, žene, novac i seks. Učinit će sve da dobije ono što želi (lagati, varati, krasti...), a zbog toga ne osjeća grižnju savijesti.
'''Sean McNamara''' i '''Christian Troy''' su dva plastična kirurga iz [[Miami]]ja u [[Florida|Floridi]] s vrlo različitim pogledima na život. Sean je obiteljski čovjek koji na poslu bježi od svog života i žene Julije, buntovnog sina - tinejđera Matta i male kćeri Annie. Christian je arogantni ženskar koji voli [[vino]], [[žena|žene]], [[novac]] i [[seks]]. Učinit će sve da dobije ono što želi (lagati, varati, krasti...), a zbog toga ne osjeća grižnju savjesti.


[[Kategorija: TV serije]]
[[Kategorija: Američke serije]]

Inačica od 8. studenoga 2007. u 20:35

Predložak:TV serije

Reži me, serija Ryana Murphyja, svojim je načinima života likova i njihovim pogledima na svijet šokirala svoje gledatelje. U seriji se u mnogo slučajeva pojavljuju nasilje, seksualnost i erotika, nemoral, psihičke bolesti i potpuno iskrivljeni pogledi na normalan svijet.

Sinopsis

Sean McNamara i Christian Troy su dva plastična kirurga iz Miamija u Floridi s vrlo različitim pogledima na život. Sean je obiteljski čovjek koji na poslu bježi od svog života i žene Julije, buntovnog sina - tinejđera Matta i male kćeri Annie. Christian je arogantni ženskar koji voli vino, žene, novac i seks. Učinit će sve da dobije ono što želi (lagati, varati, krasti...), a zbog toga ne osjeća grižnju savjesti.