Razgovor:Autonomni živčani sustav

Izvor: Wikipedija
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretraživanje
Ovo je stranica za razgovor za raspravu o poboljšanjima na članku Autonomni živčani sustav.
Rad na člancima
Pismohrane:

Mogu li znati razloge što je da se obriše ovaj moj članak. Izbrisano je sada.

Jedan suradnik je predložio, da se obriše zbog estetskih razloga, nije pregledno, nabacano je, nepotrebno je dio teksta podebljan. No pokušat ću popraviti i učiniti da ovaj članak bude kako treba. Nisi trebao obrisati. --Fraxinus (razgovor) 23:03, 25. listopada 2009. (CET) Nema potrebe za tim Mislim ipak da sam ja pogriješio kada sam podebljavao dugo sam kucao ovaj tekst pa sam se iznervirao i bez pregleda sam ga postavio.

Pogledajte Vas članak i usporedite ga sa Živčani sustav. Kad ih usporedite i kada vidite razliku, lakše ćete razumjeti. Pozdrav --WizardOfOz (razgovor) 23:05, 25. listopada 2009. (CET)

Ne ako vam treba još kakvih podataka o ovom vegetativnom sistemu ja sam student veterine mogao bih ponovo da vam napišem.Mislim da bi još trebalo o ovome da se zna više.Ne samo jedna rečenica, iskreno.

Naravno da se cijene sve informacije i da su dobrodosle. Bilo bi lijepo ako prvo procitas uputstva i Wikipedija:Uvodni tečaj prije daljeg uredjivanja. Time ces upoznati pravila i smjernice te kako clanak treba izgledati. --WizardOfOz (razgovor) 23:16, 25. listopada 2009. (CET)

Ja ću sada urediti članak tako, da bude u skladu s pravilima wikipedije. Pričekaj do tada, a nakon toga možeš slobodno pisati, trebaju nam informacija o tome i drugim temama. Samo što "nervni sistem" mora se ovdje pisati "živčani sustav", jer je tako u skladu s hrvatskim pravopisom. -- Fraxinus (razgovor) 23:18, 25. listopada 2009. (CET)

Uredu je shvatam ja vas ja sam iz Bosne.Sada ću pokušati svoje tekstove da koliko god mogu sažetije napišem a ne znam dali da koristim neke i latinske izraze mislim ne znam dali to prihvaćate.Samo da vam kažem da mi je uvijek san bio da djelim svoje znanje sa drugima i da svoje znanje mogu da prenesem i drugima.pozdrav.
Svejedno je odakle si :) i ja sam iz Bosne. Posto je Wikipedija visejezicni projekt, uvjek se na dotisnoj Wikipediji moras drzati pravopisa iste. Sacekaj dok Fraxinus uredi clanak te ga onda pogledaj. Ne zaboravi se na stranicama za razgovor sa ~~~~ (ili znakom za potpis desno od prekrizenog W) potpisati i u medjuvremenu procitaj Wikipedija:Uvodni tečaj. --WizardOfOz (razgovor) 23:26, 25. listopada 2009. (CET)

Ma evo pogledao sam to i nadam se da ću brzo naučiti sva ova pravila.

E super ovako je puno bolje hvala vam na pomoći.