Razgovor:Bošnjačko-hrvatski sukob: Jablanica

Stranica ne postoji na drugim jezicima.
Izvor: Wikipedija
Ovo je stranica za razgovor za raspravu o poboljšanjima na članku Bošnjačko-hrvatski sukob: Jablanica.
Rad na člancima
Pismohrane:


Izvori[uredi kôd]

Clanak je jako jako neobjektivan. Nitko nije maltretiran u Sovicima? Nigdje se opisuje sta je prethodnih dana bilo u Prozoru. Sta je bilo sa tamosnjim civilima? Rijec zatvor je odvratni eufemizam za ono sta je se radilo tim ljudima. Mnogi su bili neposredno prije hapsenja na odbrambenim linijama u redovima HVO stiteci prvenstveno hrvatski narod (npr. linije prema Kupresu). Ti "zatvorenici" dan danas imaju u najboljim slucaju teske traume i zdravstvene probleme. Imam licno prijatelje koji su izgubili rodjake u zivim stitovima na bulevaru. Ne kazem da nije bilo teskih zlocina Armije BIH ali to sigurno nisu bili sistematske akcije nego akcije pojedinaca koji se bas ovih dana hapse.

Mislim da za malo realnijem pristupu pomaze i ovaj snimak http://www.youtube.com/watch?v=mFqU-QkdUnc — Prethodni nepotpisani komentar napisao je 92.227.31.190 (razgovordoprinosi)


Nepotpisani Kume iz Hamburga -Dobro nam doša! opet.[1]

http://samspade.org/whois/213.39.194.158

Hoćeš li nan se napokon pridstavit??--Àntó Añtó 13:01, 25. siječnja 2010. (CET)[odgovori]

U članku se nalazi samo jedan izvor, koji nije uporabljen u skladu sa smjernicom Wikipedija:Navođenje izvora. Na tome treba poraditi kako bi članak bio bolji. SpeedyGonsales 17:38, 23. srpnja 2011. (CEST)[odgovori]