Razgovor:Dobra Voda (Benkovac)

Izvor: Wikipedija
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretraživanje
Ovo je stranica za razgovor za raspravu o poboljšanjima na članku Dobra Voda (Benkovac).
Rad na člancima


Napomena[uredi]

Postoji mjesto Dobra Voda u Češkoj (blizu granice s Njemačkom). Veće najbliže mjesto blizu Dobre Vode su Prachatice. Bio sam u toj Dobroj Vodi. Tamo postoji kapelica koja je sagrađena na izvoru i ispod ulaza izvire potok. Damirux 14:17, 4. prosinac 2006. (CET)

Riješeno Riješeno --Tycho Brahe 09:25, 25. srpanj 2007. (CEST)


Pozdrav,

želio bih postaviti ovdje plan naselja, preuzet s zemljovida Parka prirode Vransko jezero, koji se besplatno može skinuti u pdf-u sa službenih stranica. Smije li se to, te ako se smije, budući da nisam vješt u radu s Wikipedijom (mučio sam se s izvorima :), zamolio bih Vas da je postavite.— Prethodni nepotpisani komentar napisao je Bojovnik (razgovordoprinosi)

Ne smije se bez posebne dopusnice za Wikipediju, jer na njihovim stranicama jasno stoji: "© Copyright 2008. vransko-jezero.hr - Sva prava pridržana.", a uvjete uporabe za nekomercijalne ili obrazovne svrhe ne nalazim. --Roberta F. 16:13, 7. kolovoza 2009. (CEST)


OK, šteta. Hvala!

Može li mi netko reći kako nabaviti graf sa DZS-a o kretanju stanovništva u naselju? Bio sam na DZS-u, ali nisam uspio ništa pronaći. Bojovnik (razgovor) 10:57, 11. kolovoza 2009. (CEST)