Razgovor:GNK Dinamo Zagreb

Izvor: Wikipedija
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretraživanje
Ovo je stranica za razgovor za raspravu o poboljšanjima na članku GNK Dinamo Zagreb.
Rad na člancima
Pismohrane: 1


Zadnje izmjene[uredi]

Ova dopuna je po mom mišljenju pristrana, izvor nije vjerodostojan. --Mateo K 01 (razgovor) 23:56, 5. ožujka 2019. (CET)

Imamo li link na to istraživanje? Na koliko ljudi je provedeno? Koliko je ono uopće relevantno 14 godina kasnije, posebno kada uspoređujemo gledanost na domaćim utakmicama broj članova, broj sezonskih ulaznica?
Što se druge tvrdnje tiče, izvor govori o najproduktivnijim školama. Koliko znam, to je broj igrača koji su bili članovi kluba određen broj godina i koji sada nastupaju u klubovima iz prvih 20-30 liga u Europi.--Man_Usk recider 20:47, 6. ožujka 2019. (CET)
Moj komentar se može viditi tu (i dvi poruke prije). BlackArrow (razgovor) 23:15, 6. ožujka 2019. (CET)

Vandaliziranje[uredi]

Zamolio bih još jednom da se prestane s vandaliziranjem članka GNK Dinamo Zagreb i uklanjanjem podataka koji čine taj članak boljim i informativnijim. Postoje agencije za istraživanje javnog mnijenja, postoje etablirane agencije za istraživanje javnog mnijenja i ako se provede istraživanje od strane ozbiljne agencije za istraživanje koje je objavljeno u medijima sa referencom ne postoji nikakav razlog da se tako nešto kontinuirano uklanja. Pogotovo ne da se od nekih korisnika upotrebljavaju svojevoljne ocijene poput "netočno" ili "nevjerodostvojno" ili "lošija verzija". Istraživanja o popularnosti sportskih klubova se svugdje provode kao što se takva istraživanja koriste i navode na brojnim drugim wikipedijama. Takvo uklanjanje ne smatram opravdanim već nepotrebnim vandaliziranjem članka pa bi molio nepristrane administratore da zaštite ovaj članak od uklanjanja podataka s njega. --pp (razgovor) 17:59, 29. travnja 2019. (CEST)