Razgovor:Grijanje

Stranica ne postoji na drugim jezicima.
Izvor: Wikipedija
Ovo je stranica za razgovor za raspravu o poboljšanjima na članku Grijanje.
Rad na člancima
Pismohrane:

poštovanje

zanima me zašto još stoji obavijest na mome članku (grijanje) da ima malo wiki poveznica? prošao sam 3-4 puta cijeli članak tražeci dodatne pojmove koje bi mogao povezati, ali ih nisam našao. da li ste vi možda zaboravili uklonit obavijest? ako ne, kako bih mogao stavit još poveznica, na koje pojmove?

Po meni je članak u redu i skinio sam obavijest. --ARMchoir 08:23, 13. studeni 2008. (CET)

Interwiki[uredi kôd]

imam još jedan upit: moram stavit poveznicu moga članka na ostale wikipedije. kako to učiniti? Od kolega na faksu sam dobio informaciju da registracijom na hr wikipediji sam automatski registriran na svim svjetskim wikipedijama. Maloprije sam se probao logirati na englesku wikipediju, al neuspješno.

  • Dakle, informacija je netočna. Na svaku wikipediju se moraš posebno registrirati. Što se tiče poveznica na druge wikipedije, pogledaj OVO. --Mario Žamić (razgovor) 10:12, 13. studeni 2008. (CET)
  • Ako misliš na poveznicu NA TVOJ ČLANAK sa stranih wikipedija, to naprave njihovi roboti (botovi) automatski, dovoljno da staviš na svoj članak poveznice na strane wikipedije. --Mario Žamić (razgovor) 10:14, 13. studeni 2008. (CET)

da, jasno mi je. na engleskoj wikipediji postoji poveznica na moj članak, al na ostalima ne. da li sam JA eventualno negdje pogriješio?— Prethodni nepotpisani komentar napisao je Mstojan (razgovordoprinosi)

Mstojan, nisi pogriješio, bitno je povezati en i hr wiki, može se naravno ručno postaviti međuwikipoveznice s ostalih jezičnih wikipedija prema hrvatskoj, ili pričekati da botovi povežu članke. --Roberta F. 22:18, 13. studeni 2008. (CET)

najljepše vam se zahvaljujem na informaciji. možete li mi još samo reći koja je naredba za poveznicu na danski jezik? postoji li možda nekakva lista takvih naredbi (naredbi za poveznice na druge jezike)?— Prethodni nepotpisani komentar napisao je Mstojan (razgovordoprinosi)

Međuwikipoveznica za danski jezik je "da", no koliko vidim ne postoji članak o grijanju na Wikipediji na danskome jeziku, pa se i ne postavlja poveznica na nepostojeći članak. Povezuju se samo članci koji su već napisani. --Roberta F. 22:32, 13. studeni 2008. (CET)
  • Pusti poveznice, radije napiši još koji dobar članak :) Pozdrav! --Mario Žamić (razgovor) 09:15, 14. studeni 2008. (CET)