Razgovor:Japan

Stranica ne postoji na drugim jezicima.
Izvor: Wikipedija
Ovo je stranica za razgovor za raspravu o poboljšanjima na članku Japan.
Rad na člancima
Pismohrane:

Odustao sam od pokušaja uređivanja u poglavlju "Klasično doba". Na više mjesta ne mogu dokučiti što je pisac htio reći... :-( Pa, ostavljam ovo onima koji više znaju. Uređena su imena poglavlja i dodane Interwiki poveznice koje je neki "majstor" svojevremeno obrisao. Krešimir Ižaković 14:41, 3 Jan 2005 (CET)

E zmje..[uredi kôd]

E ja san prevodil ovo... ovoga sorry kaj je mal s*****o sto se tice gramatike i svega ostalog. Nisan ima vrimena da uređujen to pa san ostavio onima koji bolje poznaju gramatiku i sva uređivanja na ovom sajtu. Što se tiče onog klasicnog doba @.@ pogledaj na englesku wikipediu i traži Japan jer od tamo sam preveo sve.

Inače hvala kaj si uredia kolko si moga i sorry kaj san ono obrisa...

Mislim svaka čast Lagosu ali kakve veze to ima s Japanom? to bi trebalo maknut...koga briga kakav je porast stanovništva Tokija. zanimljivost je da je to najveća svjetska anglomeracija, a sad nešto ić u detalje...to treba napisat u članak u Tokiju... --pp (razgovor) 14:55, 27. siječanj 2009. (CET)

skraćenice[uredi kôd]

--3D (razgovor) 19:41, 10. travanj 2009. (CEST) Postoje skraćenice koje su nerazumljive ili se od njih ne mogu napraviti poveznice, a može se na tu temu napraviti poveznica.:-?

Ne shvaćam, što točno želiš reći? Ako si mislila da postoji neki puni naziv skraćenice (kratice), a ne postoji kratki oblik, slobodno ga preusmjeri na puni naziv.--Vatrena ptica (razgovor) 19:46, 10. travanj 2009. (CEST)
Slažem se, potrebno je napisati cijelu riječ, jer ove kratice nisu primjerene. Usput, mislim da je dio članka o stanovništvu prepisan iz neke enciklopedije. --Binx ® 22:12, 11. travanj 2009. (CEST)

pr. n.e vs pr. Kr.[uredi kôd]

Nije li "prije Nove ere" neutralnije od "prije Krista", te samim time prikladnije enciklopediji? Itreius (razgovor) 09:11, 4. kolovoza 2009. (CEST)[odgovori]