Razgovor:Klub hokeja na ledu Kune

Izvor: Wikipedija
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretraživanje
Ovo je stranica za razgovor za raspravu o poboljšanjima na članku Klub hokeja na ledu Kune.
Rad na člancima
Pismohrane:

Klub hokeja na ledu "Kune" je klub hokeja na ledu iz Osijeka.

Povijest[uredi kôd]

Priča o Klubu hokeja na ledu "Kune" Osijek započinje na ledu Sokolskog doma (osječko Gradsko klizalište) u sezoni klizanja 2000./2001. kada se okupila nekolicina zaljubljenika u klizanje predvođena Borisom Tadijanovićem i Hrvojem Škergatom. Iduće sezone klizanja na osječkome ledu (2001./'02.) malobrojnoj početnoj ekipi pridružila su se dvojica iskusnih hokejaša. Ladislav iz Češke i Michael iz Kanade. Njihovim dolaskom zanimanje za hokej u Osijeku je naglo poraslo tako da je sezona 2002./'03. označila osnivanje kluba. Klub hokeja na ledu "Kune" Osijek službeno je utemeljen u prosincu 2002. godine. Na samom početku klub je imao problema s osnovnim stvarima. Nedostupnom i skupom opremom, neodgovarajućom ledenom plohom i nerazumijevanem nadležnih službi (“Športskih objekata”, poduzeća koje se brine za klizalište). Napornim radom, trudom i zalaganjem predsjednika kluba Borisa Tadijanovića tijekom godina utvrđena je struktura kluba, odobreni su jutarnji termini vikendom, nabavljena je zaštitna oprema, određena su zaštitna obilježja kluba i na kraju nabavljeni dresovi. Iako sve to nije dovoljno za ozbiljniji pristup hokeju, nastavljaju s radom na amaterskoj razini i dalje (sezona 2007./'08.). Problemi kluba su: otvoreni led manjih dimenzija (40 x 20), nerazumijevanje okoline, nedostatak finacija, nedostatak igračkog kadra i samo dva ranojutarnja termina tjedno predviđena za trening.


Klupski uspjesi[uredi kôd]

Izboreni termini na Gradskom klizalištu

Vanjske poveznice[uredi kôd]


Kopiran tekst sa stranice za razgovor Roberte F.

Molim Vas mala digresija...

Kod Klubova hokeja na ledu u Hrvatskoj naišao sam u naslovu na naziv Hokejaški klub 'Kune' što nije točan naziv. Klub se zove - Klub hokeja na ledu 'Kune' Osijek - ..

Bilo bi vrlo dobro kad bi se to moglo ispraviti budući da je obrisan točan članak koji sam napisao.. i premješten negdje u razgovore pod krivim naslovom..

U ovo postanje se baš ne razumijem, niti me previše zanima, no dok sam sinoć tražio o KHL u Hrvatskoj, vidio sam vrlo nevješto ispisan mali članak o KHL iz Osijeka.. iz tog razloga sam ga ažurirao.— Prethodni nepotpisani komentar napisao je 89.172.230.129 (razgovordoprinosi)

--Roberta F. 12:49, 23. studeni 2007. (CET)