Razgovor:Pelikani

Izvor: Wikipedija
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretraživanje
Ovo je stranica za razgovor za raspravu o poboljšanjima na članku Pelikani.
Rad na člancima


Nije mi jasno ovo. Zašto se kategorija obriše i onda spremi, pa zatim opet otvara ista stranica i upisuje nova kategorija.Što se ne može odmah upisat željena kategorija. U čemu je problem? --Zeljko (razgovor) 19:28, 23. rujna 2010. (CEST)

Evo jedan primjer [1]; a tako je kod svih ptica učinjeno, da se kategorija obrisala, bez sda se upiše nova. Nego je spremana nakon brisanja kategorije, i odmah nakon toga upisivana nova kategorija. Možete li mi to objasnit. --Zeljko (razgovor) 20:14, 23. rujna 2010. (CEST)

Prvo je obrisana nepostojeća kategorija (što je u redu), a onda je dodana postojeća (što je također u redu). To se najvjerojatnije moglo obaviti i samo jednim uređivanjem, no nije prvi put da je netko na wiki obavio dvostruki posao. SpeedyGonsales 20:34, 23. rujna 2010. (CEST)
Kada netko nastavlja i dalje tako raditi bez riječi odgovora, onda je to uz zatrpavanje promejna i provokacija. --Zeljko (razgovor) 20:42, 23. rujna 2010. (CEST)


Pogledaj moje doprinose u člancima iz kategorija:elektronička pošta, ili još ranije kategorija:navigacija, svaka promjena preko HotCata ide iz dva dijela: ubacivanje na "+" i izbacivanje na "-". Jednostavno, ja sam tako naučio dok su bili samo plus i minus. Ni sad ne znam čemu služe ostali znaci. Možda to nekoga živcira, ali nikako ne bi trebalo razumijeti kao provokaciju.
 • Čitajte pažljivo, ovo pišem samo jedanput. • Bonč (razgovor) 09:53, 25. rujna 2010. (CEST)