Razgovor:Pjesma Eurovizije 2007.

Stranica ne postoji na drugim jezicima.
Izvor: Wikipedija
Ovo je stranica za razgovor za raspravu o poboljšanjima na članku Pjesma Eurovizije 2007..
Rad na člancima
Pismohrane:

Moli se suradnik Jolo da ns dira članak do sku radovi prisutni. Ja sam se uhvatio ja ću i dovršiti.

Revertao sam sve izmjene tako da ih ja uredin kako stoji, a ne onako štrc brc.

I usput zadnja moja izmjena bila je oko 23:00, a ti su 9:00 uredio. TO NIJE 24 SATA. Zato molim, ne dirati dok su radovi prisutni. --Edgar Allan Poe 13:22, 11. svibanj 2007. (CEST)

Od jučer se znaju svi sudionici finala!

--Jolo Buki Original 18:50, 11. svibanj 2007. (CEST)

Ja sam jutarnja smjena u ŠKOLI - pojam na koji očito nisi mislio - i nisam stigao preij nego što sam riješio. Ali da se sudionici znaju i prije 7 godina, ako su radovi NE BI SMIO DIRATI članak, neovisno o podacima. A uz to, još si skorz unušio tablicu finala kada si prčkao po njoj. --Edgar Allan Poe 19:06, 11. svibanj 2007. (CEST)


Ne postoji bosanski jezik[uredi kôd]

Stavite bošnjački, a pokraj se može dodati i hrvatski jer BiH ima hrvatski kao službeni jezik, a tekst pjesme u potpunosti odgovara književnome hrvatskom, čak ima i riječ val, koja se u bošnjačkom i srpskom tretira kao kroatizam, mislim, a umjesto nje se koristi talas.— Prethodni nepotpisani komentar napisao je Flegmatik (razgovordoprinosi)

Konačni poredak[uredi kôd]

Predlažem uz silne nebitne statistike najavljivača, objavljivača i komentatora, tablicu konačnog poretka :-) Divna Jakšić 19:09, 21. svibanj 2007. (CEST)