Razgovor:Roger Taylor (bubnjar Queena)

Izvor: Wikipedija
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretraživanje
Ovo je stranica za razgovor za raspravu o poboljšanjima na članku Roger Taylor (bubnjar Queena).
Rad na člancima


Jeli moguće ikako maknuti ovo "Meddows" iz imena legendarnog Rogera Taylora. On to ne koristi, niti je pod tim imenom poznat ili ubilježen igdje na službenim stranicama Queena i njihovih albuma/pjesama. Samo je stavljeno na prvom albumu, ali poslije nikad više. Znam da je to dodano da se razlikuju ostali imenjaci i prezimenjaci poput E. Taylora iz Duran Duran, ali je nepotrebno sada, evo i na eng. wiki će micati, barem bi trebali to napraviti jer je bilo govora već o tome. Hvala. 93.143.14.79 02:07, 24. lipnja 2011. (CEST)

Hr.wiki se ne mjeri prema drugim projektima. En.wiki nije ni po čemu bolja od hr.wiki. Kubura (razgovor) 03:49, 24. lipnja 2011. (CEST)

Nisam mislio uvrijediti uredništvo hr.wiki niti ga usporediti s en.wiki ako ste na to ciljali (mada se vidi da je nakon njih stavljen i kod nas sasvim nepotreban "Meaddows")već sam sasvim pristojno postavio pitanje jeli moguće ikako maknuti ovo "Meaddows" (budući da nigdje nije službeno naveden kao takav U NASLOVU) na što mi niste uopće odgovorili. No, nema veze.78.0.144.163 21:46, 24. lipnja 2011. (CEST)