Razgovor:Svjetsko prvenstvo u rukometu – Hrvatska 2009.

Stranica ne postoji na drugim jezicima.
Izvor: Wikipedija
Ovo je stranica za razgovor za raspravu o poboljšanjima na članku Svjetsko prvenstvo u rukometu – Hrvatska 2009..
Rad na člancima
Pismohrane:

Ovaj članak je prepun gramatičkih grešaka. Da ne spominjemo njemački jezik, al to će autor vjerovatno prevesti... goggs1212  09:45, 30. siječanj 2008. (CET)

natjecanje po skupinama[uredi kôd]

bilo bi dobro makar u glavni članak stavit tablice kako su izgledale nakon prvog kruga...ovako izgleda bvze...stavili smo detaljno drugi krug, a isti opseg podatatka stavili u novi članak za natjecanje po skupina (ukupno je toga više jer su 4 skupine i više utakmica ali isti podaci). Pa mislim da bi bilo neloše otvorit novi čanak s podacima koji su sada u glavnom članku o drugom krugu (kao što je i za natjecanje po skupinama napravljeno), a u glavnom ostavit samo tablice...ovako malo čudno izgleda...mišljenje? Pp

  1. ZA ZA-- Jure Grm, 26. dana mjeseca siječnja, godine Gospodnje dvijetisućedevete u 18:46 sati. (CET)
moram priznati da sam ja bila krojač koji je premještao na podstranice (barem zadnja dva tri), a to samo iz razloga jer je ovaj glavni dio članka bio zatrpan silnim tablicama i rezultatima. A drugi krug je ostao, eto zato što je aktualan, no svaki novi prijedlog i rješenje aktualnosti je dobrodošlo :-) --DivJak (razgovor) 19:12, 26. siječanj 2009. (CET)
evo sad kad se završi drugi krug, kad nebude više aktualno samo se izbace rezultati sa glavnog članka i ostanu tablice kao za prvi krug...a detaljnije sve se nađe u posebnim člancima...i isprika nekima koji mi to prigovaraju pa ćču se sad potpisat...hihihi...nije bilo namjerno...neznanje... --pp (razgovor) 12:50, 27. siječanj 2009. (CET)

Objašnjenje za Srbiju, da ne bi došlo do revertanja. Srbija trenutno je 3., no ima utakmicu više. Kada Poljska i norveška odigraju utakmicu srbija će, neovisno o ishodu na 4. mjesto gdje ide za 6. mjesto. Dakle, ako dobiju Poljaci: oni idu na 2. mjesto, Njemačka je 3., Srbija 4., a Norveška 5. sa 4 boda. Ako dobije Norveška, ista situacija samo je Poljska 5. sa 4 boda, a ako bi ostali neijršeno, svi bi imali po 5, ali bi Poljska išla na 3. jer je dobila Srbiju, Njemačka bi bila 2 jer je dobila Poljsku, a Srbija 4. jer je dobila Norvešku, tako da kako god ostalo Srbija ide za 6. mjesto. --Biljezim se sa štovanjem,Poe 19:13, 27. siječanj 2009. (CET)

Kažeš za 6. mesto? Verovatno si mislio u borbu za 7. mesto...bar tako stoji u članku, a i logičnije je.