Razgovor:Teodora, bizantska carica

Stranica ne postoji na drugim jezicima.
Izvor: Wikipedija
Ovo je stranica za razgovor za raspravu o poboljšanjima na članku Teodora, bizantska carica.
Rad na člancima
Pismohrane:

Ovaj članak se može pobrisati s obzirom da postoji Carica Teodora. --Roberta F. 15:46, 7. veljača 2007. (CET)

Hm, ovaj je članak stariji, pa bi suradnik koji je pisao članak Carica Teodora trebao taj tekst kopirati preko ovoga u ovom članku (da se sačuvaju stare izmjene). Osim toga članak bi se trebao i zvati »Teodora, bizantska carica« jer se tako zovu svi članci o bizantskim carevima. S članka »Carica Teodora« može ostati preusmjeravanje. Dakle, skidam prijedlog za brisanje i stavljam »mergefrom«.--Donatus 16:01, 7. veljača 2007. (CET)

Evo, uklopio sam ovamo članak što ga je napisao suradnik suradnik:Goggs1212. To je daleko kvalitetniji tekst od onoga koji je dotada bio ovdje.--Donatus 19:06, 7. veljača 2007. (CET)

Članak je napisao Suradnik sa srbijanske wikipedije ClaudiusGothicus i najbolji je od svih članaka koji se odnose na Teodoru na svim jezicima wikipedije. Ja sam to samo preneo da ne ispadne da je to mojih prstiju djelo. --  Gog gs1 212   15:57, 12. veljača 2007. (CET)

Ja sam članak doslovno prepisao sa srbijanske uikipedije. Nisam znao da je odnekud prepisan. Ízgleda da ga je potrebno obrisat jer nema dozvole. Soljanac