Razgovor:Vlado Šantić

Izvor: Wikipedija
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretraživanje
Ovo je stranica za razgovor za raspravu o poboljšanjima na članku Vlado Šantić.
Rad na člancima


Ljubijankić nije nestao pod "opskurnim" okolnostima, vec je helikopter u kojem se on nalazio srusila VRSK cini mi se iznad slunjskih brda..— Prethodni nepotpisani komentar napisao je 89.146.137.235 (razgovordoprinosi)

Brisati[uredi]

U članku ne postoji niti jedan izvor. Tekst je vidno napisan pristrano. Ne zaslužuje biti na Wikipediji. Niti jednu informaciju se ne može provjeriti. --Wüstenfuchs 13:04, 21. siječnja 2014. (CET)

Slažem se. "Popravljanje" ne bi imalo previše smisla. GregorB (razgovor) 12:38, 30. siječnja 2014. (CET)

Molit ću lijepo: pristrano ili ne - da se riješiti. Zašto ne zaslužuje biti na wikipediji? Zato jer nema članak na en.wiki? Da potražite na bespućima interneta nešto o njemu? Toliko je članaka bez izvora, hoćemo li ih sve brisati? Apsolutno - protiv brisanja.--MaCroatian squares Ljubicic.pngGa 13:12, 30. siječnja 2014. (CET)

Protiv brisanja. Sinoć je objavljena vijest da su možda pronađeni ostatci ubijenog generala HVO-a Šantića. S time je veća vjerojatnost da će informacija i izvora za dopunu članka biti više i suradnika voljnih za dopunu, a članak se do dorade može označiti potrebnim predlošcima za održavanje. --Roberta F. 13:20, 30. siječnja 2014. (CET)

Članak je u najmanju ruku ogavno napisan s jasnom namjerom da se ova osoba ocrni. Nema izvora, očito je netko pisao vlastito mišljenje. Nigdje nema sličnog sadržaja na internetu. Još je žalosnije time što je vjerojatno pronađeno tijelo ovog čovjeka, pa kada netko bude čitao o njemu, pročitat će ovaj vrlo loš sadržaj. Ja zato kažem neka se pobriše stranica, pa ako se nekom piše članak koji bi eventualno sadržavao postojeće ili buduće izvore - neka izvoli. Ovo sada kako je iznimno je loše. --Wüstenfuchs 22:50, 30. siječnja 2014. (CET)

PROTIV PROTIV brisanja. Može se srediti ili barem svesti na ono najosnovnije.--MAN_USK recider 00:12, 3. veljače 2014. (CET)
Izbrisao sam dva odlomka koji su u potpunosti napadački, a nisu potkrijepljeni nikakvim izvorima. GregorB (razgovor) 21:08, 4. veljače 2014. (CET)