Razgovor Wikipedija:WikiProjekt

Izvor: Wikipedija
Jump to navigation Jump to search
Ovo je stranica za razgovor za raspravu o stranici Wikipedija:WikiProjekt.
Rad na člancima


Wikiprojekt:Srednja Europa[uredi]

Budući da nisam htio stvarati Wikiprojekt bezveze i samo zadavati nove muke administratorima, stvorio sam ga na svojoj suradničkoj stranici, jer nisam znao hoće li mu se itko pridružiti. Ideja projekta je nadopuna članaka o država Srednje Europe na nekoliko područja (zemljopis, šport, povijest, stanovništvo i sl.) novim člancima ili stvaranje novih potrebnih članaka za te države. Iako je sad na Wikiprojektu države aktualna država Češka, ona će ubrzo biti završena, pa sam želio stvoriti neki duugotrajniji projekt da nadopunimo članke. Stoga, sve zainteresirane suradnike (ili administratore) molim da se slobodno upišu pod podnaslovom Suradnici, kako bi projekt postao javan i kako bi ga mogli rebaciti na javnu wiki stranicu. Zahvaljujem na saslušanja, i nadam se da ćete razmotriti moje ideje. Pozdrav, --Bijeli grab (razgovor) 10:58, 20. studenog 2015. (CET).

Dobra ti je ideja, ja sam uvijek za akciju, trebamo biti aktivni i pokretati nove stvari. Pomoći ću koliko ću moći.--Fraxinus (razgovor) 13:15, 20. studenog 2015. (CET)

Ideja nije loša, ali ovdje je bolje mjesto za obavijesti i rasprave o tome. SpeedyGonsales 19:29, 22. studenog 2015. (CET)