Razgovor o dodatku:Da Silva

Izvor: Wikipedija
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretraživanje

Ovome je najvjerojatnije mjesto u imenskome prostoru Dodatak. SpeedyGonsales 19:40, 24. svibnja 2011. (CEST)

Ne vidim ovome uopće mjesta ovdje. 90% imena u članku su polu-manje-više-nepoznati nogometaši (kojima je isto tako upitno mjesto na Wikipediji), pa ne vidim zašto bi ovaj članak bio članak (ili dodatak, svejedno).--MaCroatian squares Ljubicic.pngGa 22:26, 24. svibnja 2011. (CEST)
onda triba pobrisat sve iz Kategorija:Prezimena. toliko članaka o prezimenima a odjedanpout ne množe i ovo?? zaista me fascinira nečije cjepidlačenje— Prethodni nepotpisani komentar napisao je 78.3.70.143 (razgovordoprinosi)
Valjalo bi izbjegavati neutemeljene zlonamjerne komentare (kao što je gornji neprijavljenog suradnika). Članci o prezimenima bi trebali biti normalni članci koji zaokruženo govore o nekoje temi ili predmetu, kao i svi ostali enciklopedijski članci, a kad je glavnina članka popis ili nabrajanje kao ovaj, nije mu mjesto u glavnom imenskom prostoru. Ako se doda rečenica ili dvije o samom prezimenu onda dio bez popisa može u glavni imenski prostor, dok je popisu mjesto ovdje, ne u glavnom imenskom prostoru. SpeedyGonsales 11:37, 22. lipnja 2011. (CEST)
Ovo bi mogla biti malo veća razdvojba kao ovdje manja?--MAN_USK recider 12:50, 22. lipnja 2011. (CEST)