Razgovor o kategoriji:Popis potvrđenih čarapaka (suradnik Kubura)

Stranica ne postoji na drugim jezicima.
Izvor: Wikipedija
Ovo je stranica za razgovor za raspravu o stranici Kategorija:Popis potvrđenih čarapaka (suradnik Kubura).
Rad na člancima
Pismohrane:

Kuburine čarapare su otkrivene i razotkrivene tijekom 2020. Čarapare su potvrđene provjerom na Meti, pri čemu su provjereni samo oni računi koji su bili u dometu provjeritelja, kojemu su dostupni podaci samo 90 dana unazad. Kubura je čarapare koristio s velikim vremenskim razmacima (jer treba vremena dok sve čarapare dođu na red), pa su zato neki u trenutku pisanja zahtjevom za provjeru bili neaktivni preko 90 dana, a neki su izašli iz okvira 90 dana zahvaljujući sporosti naših tadašnjih provjeritelja.

Ponešto o načinu kako su pronađeni možete pročitati u ovom tekstu na Meti. Trenutnih 21 suradničkih računa o ovoj kategoriji nije ni izbliza cijeli popis kuburinih čarapara. Posao blokiranja kuburinih čarapara planiram dovršiti s vremenom, a ograničeni broj dokaze ću napisati ovdje. Kako su točno čarapare identificirane, neka za sada ostane tajna, jer ne želim da @Kubura zna kako je otkriven. Bude li spora oko blokiranih računa, način otkrivanja kuburinih čarapara mogu otkriti samo nekolicini admina u koje imam puno povjerenje, a to sigurno nisu oni koji su 10 godina mirno gledali njegovo čaraparenje, pravili se da ne vide ili su me napadali i saborirali moje napore dok sam tijekom većeg dijela 2020. pokušavao riješiti ovaj problem. Manji dio čarapara, onih koji su već duže vrijeme neaktivni i bez prava glasa će možda biti ostavljeni, kao zamka, za slučaj da se Kubura polakomi i poželi opet vratiti čaraparenju. --Lasta 16:09, 16. prosinca 2020. (CET)[odgovori]

Neke od osnovnih karakteristika kuburinih čarapara su:

Blokirane čaparare na temelju osnovane sumnje:

Pitanje[uredi kôd]

Može li netko reći točan broj? 39,80,99...? — Prethodni nepotpisani komentar napisao je 46.188.129.105 (razgovordoprinosi) 23:14, 9. siječnja 2021.

Između 80 i 95, ne više. --Argo Navis (razgovor) 11:49, 31. ožujka 2021. (CEST)[odgovori]