Razgovor sa suradnicom:Cikola

Stranica ne postoji na drugim jezicima.
Izvor: Wikipedija
Ostavite mi novu poruku ovdje

Arhiva: 1

ehej. možda bi bilo dobro objasnit u par redaka šta je to, neće većina odavde shvatit. :) West Brom 4ever 04:18, 13. siječanj 2008. (CET)

nisan gleda niti pratia, biće su sykora i crosby bili na +3 lol. stoj mi dobro West Brom 4ever 21:03, 13. siječanj 2008. (CET)

Bernard Vukas[uredi kôd]

Otkud njima to "da Vukas nije se nikad izjasnia ka' Hrvat"?
Jesu li mu ikad pogledali u radnu knjižicu? Vojničku? Školsku? Oni ne znaju da smo uvik imali jednu rubriku, bilo kad si se zapošljava, bilo pri upisu u višu fakultetsku godinu, bilo kad su te novačili za vojsku, bilo kad si došao na služenje vojnog roka, u učeničkom indeksu, uvik te se pitalo za nacionalnost. "Jugoslaven" je uveden kasnije, a Vukas je bio poznat pri nego se izmislilo tu nacionalnost. Čudno, sad im taj njihov kriterij ne važi ("onda tega nije bilo").
Oni ne znadu da su postojale republike, i da se čak i kod brojnih Hrvata, čak i komunističkih čelnika i utjecajnika (onih koji niti u snu, do smrti nisu promislili na Hrvatsku kao neovisnu državu), nije moglo provući te jugounitarističke gadarije, i nisu trpili zatiranje pojma SR Hrvatske i Hrvata kao nacionalnosti.
Ili znadu, samo budući u zbilji nisu oni (ili njihovi oci) mogli provući svoje jugounitarističke željice, sada se služe Wikipedijon, njihovon zadnjen utočišću, u kojen gorljivo promiču i brane svoj lažni svit. Kubura 14:13, 15. siječanj 2008. (CET)

Stvarno, koji bezobrazluk.
I zna se tko to promiče. Fossa (maternjeg jezika t.zv. "s-h", sve ti to kaziva o njegovim stavoviman). [1]. Koja gadarija. I ne samo on prepravlja Kroate u Jugoslawe (i širi propagandu), nego još velika skupina njih. A i velika skupina admina ga brani i pokriva (i posušiva mu blokiranja, pogledaj).
A vidi im filozofije. "vor 1990 gestorben", pa im je zato "Jugoslawe" [2].
Koji debilizam. Niti ta izlika im nije točna.
Prvo, mi smo Hrvati bili i prije i za vrijeme Jugoslavijâ, daklem, nima šta pi**it.
Drugo, mi smo proglasili razdruženje u lipnju 1991.. Znači, ne zna povijest. Što je to bilo 1990., da je "jače" za hrvatsku državnost od razdruženja 1991.?
Treće, toliko su ograničeni u svom jugoslavetanju, da možedu doć u ovu situaciju: šta je, po njima, poginuli hrvatski policajac Josip Jović? Je li im on "Jugoslawe"? Je li televizijski snimatelj (ubijen na bojištu) Lederer "Jugoslawe"? Jesu li mučki ubijene osobe na Ovčari "Jugoslawe"?
Neće te bedastoće još dugo. Jednom će sve puknit. Kubura 08:52, 16. siječanj 2008. (CET)

bog! nije Dif. nego Raz(l)., pa ispravi u ep 2008. pls :) West Brom 4ever 03:32, 18. siječanj 2008. (CET)

class="prettytable"[uredi kôd]

Ne mijenjam nego sam promijenila u jednom članku. class="prettytable" odnosno {{prettytable}} osigurava da tablica izgleda isto u većini preglednika i da postignemo neku uniformnost što se boja tiče. --MayaSimFan 16:51, 19. siječanj 2008. (CET)

Ono prettytable automatski mijenja boje koje se koriste u redu s !, bilo bi isto i da sam ostavila backgrounde. --MayaSimFan 17:03, 19. siječanj 2008. (CET)
Prettytable automatski mijenja boje. Dakle, nije moguće i jedno i drugo. --MayaSimFan 17:05, 19. siječanj 2008. (CET)

Cikola, vidim da si napravila šin i sl. prevodeći s njemačkog. Ja sam prije nekog vremena napravio predloške {{KodiranjeSimbola}} i slične. Možda bih ih mogla upotrijebiti tamo, za primjer vidi gimel. Osim toga, primjetio sam da pišeš שושנה schoschanna = ljiljan, a više u članku שלש, Šaloš. Možda bi bilo dobro svugdje pisati š, npr. šošana i sl.? Ovo je sve samo jedna sugestija od mene.

Lijep pozdrav i ugodan rad,

--dnik 17:13, 21. siječanj 2008. (CET)

Jako dobro:)) Još jedna siiitna sugestijica: desno imaš onaj okvir. Ako možeš umjesto "Latinski" staviti Latinica, i napravi slovo poveznicom (kao što sam ja na gama); možeš i kada pišeš "slovo je izvedeno od gimel" odmah staviti i poveznicu na gimel. Još jedan primjer je na sigma, tamo možeš vidjeti kako sam stavio i neke napomene (tri varijante slova). Opet, to je samo moj ukus, možda se tebi sviđe drugačije.

Lijep pozdrav!

--dnik 18:05, 21. siječanj 2008. (CET)

PS Ako ti se ne da raditi na tome, ja ću sve to još proći i pregledati kasnije!

PPS Inače, mislim da je moguće kombinirati class=wikitable i boje.

e aj pls pokušaj sredit malo povijest St. Paulija. West Brom 4ever 22:44, 21. siječanj 2008. (CET)

Kategorije[uredi kôd]

Nove kategorije radimo samo ako ima 5 ili više članaka za nju, ako nema onda pokašavamo članak svrstat u već postojeće kategorije, što bi trebalo napraviti i s člankom Millerntor-stadion, osim ako ne kanite uskoro nadopuniti te kategorije s odgovarajućim člancima. Pozdrav. --Dalibor Bosits © 01:46, 23. siječanj 2008. (CET)

Uredu, samo ti napravi članke, pa ćemo kategorije srediti, pozdrav --Dalibor Bosits © 12:52, 23. siječanj 2008. (CET)

Samo jedna ispravka: Soviet Union se na hrvatski prevodi kao Sovjetski Savez (ne Unija), a Romania kao Rumunjska (ne Rumunja). Ugodan rad!  goggs1212  22:09, 28. siječanj 2008. (CET)

Velika i mala slova[uredi kôd]

Cikola, imena natjecanja se pisedu malin sloviman. Kubura 11:19, 29. siječanj 2008. (CET)

Tizian[uredi kôd]

Sređeno. I hvala na obavijesti :-) --Edgar Allan Poe 23:16, 4. veljača 2008. (CET)

Handball-Logos[uredi kôd]

Hallo Cikola,

offensichtlich gibt es die Probleme nur mit den Dateien im SVG-Format. Kann die kroatische Wikipedia keine SVG-Dateien dartsellen? Komisch, denn Dateien wie Slika:Commons-logo.svg werden korrekt dargestellt. Zur Not kannst Du die Dateien auch mit einem Programm wie de:Inkscape von SVG in JPG konvertieren. Inkscape ist kostenlos.

Gruß --155.250.129.25 07:54, 5. veljača 2008. (CET) (=Kuebi)

P.S.: Wo hast Du so eine gutes Deutsch gelernt?

Logotipovi[uredi kôd]

Cikola, evo postavih logotipove u članke za koje si pitala (TUSEM Essen i TV Großwallstadt) i to kopirajući ih s en:wiki, jer su ondje postavljeni u niskoj rezoluciji i s detaljnim opisom kakav i mi moramo ispuniti. Kod preuzimanja logotipova pogledaj kako je na en:wiki, jer začudo na de:wiki izgleda ne moraju tako detaljno opisati sliku logotipa. Ako trebaš još neku pomoć, slobodno pitaj. Lijep pozdrav :-)) --Roberta F. 09:52, 5. veljača 2008. (CET)

Rukometaši[uredi kôd]

Nedostaja ti je kôd iza |- . Kubura 14:05, 7. veljača 2008. (CET)

Ej...[uredi kôd]

Sorry ak smetam ali fakat ne kužim ovo stavljanje slika....

Obavijest za slike[uredi kôd]

Na Wikipediji na hrvatskom jeziku je započelo sređivanje slika koje su nedovoljno i neispravno označene.

Suradniče,

Prema Općim uvjetima postave slika, Uputama za označavanje starih slika (koje su se do sada ignorirale) kao i Rezoluciji Zaklade Wikimedija, vi koji ste sliku postavili dužni ste ispravno opisati sliku i označiti je ispravnom oznakom autorskih prava.

Ovim putem ste zamoljeni posljednji put da sve slike koje ste postavili, označite odgovarajućom oznakom o autorskim pravima, vodeći računa da oznaka odgovara pravnom statusu slike i dodate info okvir Infoslika.

Ove kratke upute koje su u skladu sa ovom obaviješću će Vam pomoći ukoliko imate nedoumica.

Pogledajte i ovo osnovno pravilo i ovaj popis oznaka za dozvole s kratkim objašnjenjima svake.

Kada označavate slike, molimo vodite računa da osim oznake obvezno stavite i poveznicu (URL) prema site-u odakle je slika preuzeta; ako je slika skenirana, navedite naslov i autora publikacije i ISBN broj te publikacije; ako ste Vi autor, navedite to kao izvor (napomena: kod snimaka ekrana i skeniranih slika Vi niste autor slike). Ako smatrate da slika ispunjava uvjete za pravednu uporabu koji su navedeni na oznaci za dozvolu, navedite i obrazloženje za tu pravednu uporabu.

Popis slika koje ste postavili na Wikipediju na hrvatskom jeziku možete pogledati ovdje

Galeriju istih slika možete pogledati ovdje

Napomene:

  • Navedite sve podatke za slike koji se traže od vas
  • Ne stavljajte pogrešne oznake na slike, naročito nemojte stavljati „pravedna uporaba“ ili „javno dobro“ bez obrazloženja!
  • Krajnji rok za ispravak podataka o slikama je 23. ožujka 2008.

Slike koje nakon isteka roka ne budu imale sve potrebne podatke i jasno nedvosmisleno označen pravni status bit će obrisane!

Ova je poruka automatski poslana svim suradnicima koji su postavljali slike na Wikipediju na hrvatskom jeziku.
Ovu poruku je poslao administrator Andrej Šalov pomoću bota CrniBot 28. veljače 2008.

Kolumbovi vitezovi[uredi kôd]

Hvala Cikola,

Uradio sam to sto mi je receno. Stranica mi je jos suspendirana.

Vladimir

Feliks (II.)[uredi kôd]

Pozdrav! Nisam odmah mogao odgovoriti, jer sam bio prezaposlen. Dakle, popis papa nalazi se ovdje i u njemu uz ime Feliks (II.) piše da njegov legitimitet nije jasan. Isto tako, nalazi se i u predlošku koji se odnosi na protupape, a možeš ga vidjeti u članku protupapa. Danas ga se obično vodi kao protupapu, ali nije sve tako jasno da bi to odmah stajalo i u naslovu. Stoga predlažem da se držiš naziva koje sam postavio u popisu papa, kako ne bi došlo do udvostručavanja članaka.--Donatus (razgovor) 23:10, 18. lipanj 2008. (CEST)

Muzej grada Kaštela[uredi kôd]

Cikola, je li ti negdje usput Muzej grada Kaštela? I, hm, je li stigao onaj obećani digitalac ;-). Lipi pozdrav :-)) --Roberta F. 01:24, 14. studeni 2008. (CET)

Vratar Montreala Bill Durnan nije primio nijedan gol u 309 minuta igre. je li to najduži shutout? Kurtelacić 15:05, 6. prosinac 2008. (CET)

bolesnici oba dva :) Kurtelacić 01:18, 7. prosinac 2008. (CET)

Sunce[uredi kôd]

Cikola, sunce mi nekako jače sije čim te ugledah u nedavnim promjenama . Dobro nam se vratila :****** --Roberta F. 10:21, 22. veljače 2011. (CET)[odgovori]

Stanovništvo[uredi kôd]

Za one promjene o broju stanovništva bi valjalo navesti izvor.--MaGaporuči mi 13:45, 24. srpnja 2014. (CEST)[odgovori]

Ako ti je problem pronać, reć ću ti di se more nać podatak za naselje koje te zanima. :) Živila mi, Kubura (razgovor) 08:36, 23. kolovoza 2014. (CEST)[odgovori]

Sortiranje tablica[uredi kôd]

Hvala vam za ovo podsjećanje! U planu mi je bila izrada savjeta tjedna s tom temom, ali sam odložio za jesen. No, jesen je blizu i evo savjeta o sortirajućim tablicama. Lp,  • Bonč (razgovor) • Muškarci uvijek imaju zadnju riječ: "Da draga!" •  14:10, 25. kolovoza 2014. (CEST)[odgovori]

Zahvala[uredi kôd]

Čikolo, hvala ti na glasu za kojim si mi iskazala povjerenje. Nadam se budućoj suradnji i šaljem srdačne pozdrave Ivica Vlahović (razgovor) 23:17, 27. kolovoza 2014. (CEST)[odgovori]

Zahvala[uredi kôd]

Draga Cikola, zahvaljujem od srca za podršku i iskazano povjerenje glasom "za"! Trudit ću se opravdati ga mojim budućim djelovanjem i doprinosima. Srdačan pozdrav,--Maestro Ivanković 23:57, 27. kolovoza 2014. (CEST)[odgovori]

Pozdrav![uredi kôd]

Za početak, čestitan na dobivenom statusu! Usput, ispravija san sitnice na tvojoj suradničkoj stranici. Prva je pravopisna greška, a druga, hm... ...ma tako je to kod nas u Dalmaciji. BlackArrow (razgovor) 02:10, 1. listopada 2014. (CEST)[odgovori]

Promjena suradničkih prava[uredi kôd]

Prateći tvoje doprinose i zaključivši da su dovoljno dobri i uredni, predložio sam te za "automatski ophođenu suradnicu". Budući da u predviđenom vremenu nije bilo nikakvih primjedbi ni glasova protiv, taj ti je status dodijeljen. To u praksi znači da ophoditelji više nemaju obvezu pregledavati tvoje doprinose, pa se nadam i vjerujem da ćeš i nadalje doprinositi jednako odgovorno kao i do sada. Srdačan pozdrav,--Maestro Ivanković 07:11, 1. listopada 2014. (CEST)[odgovori]

Global account[uredi kôd]

Hi Cikola! As a Steward I'm involved in the upcoming unification of all accounts organized by the Wikimedia Foundation (see m:Single User Login finalisation announcement). By looking at your account, I realized that you don't have a global account yet. In order to secure your name, I recommend you to create such account on your own by submitting your password on Special:MergeAccount and unifying your local accounts. If you have any problems with doing that or further questions, please don't hesitate to contact me on my talk page. Cheers, DerHexer (razgovor) 01:00, 15. siječnja 2015. (CET)[odgovori]

Nogometni savezi[uredi kôd]

Poštovani Cikola,

Ne znam koliko dugo niste bili na projektu, ali znam da se moraju navesti izvori kao na ovom primjeru.

S poštovanjem, Uspjeh je ključ života (razgovor) 15:24, 6. lipnja 2020. (CEST)[odgovori]

glasovanje za novog provjeritelja, Ivija104[uredi kôd]

Cikola bilo bi uputno (da ne pišem fair ili mudro) sa tvoje strane i obrazložiti glas. Bio isti za ili protiv. Pozdrav --Mark7747 (razgovor) 20:26, 3. listopada 2020. (CEST)[odgovori]

Cikola, wo bist du verschwunden jetzt? (fragen, fragen und immer wieder fragen!!!) --Mark7747 (razgovor) 22:38, 3. listopada 2020. (CEST)[odgovori]

(opet) glasovanje[uredi kôd]

Cikola ne mogu se naprosto oteti dojmu da si i ti jedan on onih o kojima se ovdje i raspravlja. Uvjeri me u suprotno. Pls (oliti naškom MOLIM TE!) - Srdačno HVALA u naprijed --Mark7747 (razgovor) 18:54, 9. listopada 2020. (CEST)[odgovori]

Cikola, daj se molim te javi sa povratnom informacijom - tako da te - eventualne - sumnje i pokopamo. Hvala ti u naprijed i srdačan pozdrav --Mark7747 (razgovor) 19:55, 9. listopada 2020. (CEST)[odgovori]
Ich wollte mich nur vergewissern dass du tatsächlich existierst. Da ich dich seit Sommeranfang hier nur beim Votings gesehen habe. Das ist alles. Druck & Weg --Mark7747 (razgovor) 22:10, 24. listopada 2020. (CEST)[odgovori]

Suradnička stranica[uredi kôd]

Molim te, makni vrijeđanja sa svoje suradničke stranice. Mislim na "kretene". --Lasta 23:10, 24. listopada 2020. (CEST)[odgovori]

Cikolo, pomoga san ti i rišia san oto. Maknia san otu rič. Kubura (razgovor) 02:02, 25. listopada 2020. (CET)[odgovori]