Razgovor sa suradnicom:MayaSimFan/Arhiv 8

Stranica ne postoji na drugim jezicima.
Izvor: Wikipedija
Arhiv

Arhiv

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12


??? sgp--D tom 10:39, 21. prosinac 2007. (CET)

nije s nego c

Bog! Htio sam premjestit ovu stranicu na PFK Metalurg Zaporožje, jer je to pun naziv kluba i ispravan naziv grada, ali javlja mi se greška da ne mogu premjestit stranu. Jel to neka trenutna blokada il je strana zaštićena? Aj ti probaj.  Soljanac  19:44, 22. prosinac 2007. (CET)

E, fala. To je valjd bilo neš trenutno. Pozz! Soljanac  19:50, 22. prosinac 2007. (CET)

Bog, Mayo. Ovu poruku sam poslao Soljancu, evo ju šaljem i tebi.
Ovo je izvornik naziva za taj klub, na ukrajinskom: ТОВ «Професіональний футбольний клуб "Металург-Запоріжжя"».
Članak se na ukrajinskoj wikici zove Металург (Запоріжжя), uk:Металург (Запоріжжя).
Naziv "Zaporožje" je iz ruskoga, malo uvrjedljiv za Ukrajince (barem za one koji drže do ukrajinstva). Triba znat da je ukrajinski bia zabranjeni jezik za carske Rusije, a i SSSR je Ukrajince je uhvatia na zub.
Soljanac je triba pitat na Kaviću zašto se članak tako zove, pa bih mu objasnia.
Za potvrdu, pogledaj ovo: prijeslov. Imaš odlomak o prijeslovu ćirilićnih imena, a ukrajinski jezik je poimence naveden.
I, kao što se da viditi, u ukrajinskom se piše sa dva "ž". Kubura 09:21, 24. prosinac 2007. (CET)

Mišljenje - molba[uredi kôd]

MSF, kada budeš imala vremena, zanima me mišljenje o slici koju sam stavio na commons Image:Stephen Jay Gould (by Kathy Chapman).jpg (znam da nije tvoja odgovornost!) — zanima me samo da li smatraš da je takva dozvola dovoljna ili onaj tko daje dozvolu mora biti BAŠ autor ili to može netko u njegovo ime (naravno, s imenom i prezimenom), i da li mora EKSPLICITNO izjaviti da sliku daje po tom i tom licencom ili može i opisno?

Mislim da bi takve informacije bile korisne za našu stranicu o uvjetu postavljanja slika na Wiki.

Osim toga, problem je što ako citiraš cijelu dozvolu zajedno s e-mail adresom, stavljaš tu adresu na internet, nakon čega će biti zasuta spamom. Na commons su to riješili tako da moraš poruku proslijediti na njihovu adresu.

Lijep pozdrav,

--dnik 00:20, 23. prosinac 2007. (CET)

Molim pomoć....[uredi kôd]

Zašto mi se događa problem s korištenjem citata da ih ne slaže lijepo jedan ispod drugog - već jedan do drugog. Možete vidjeti na stranici http://hr.wikipedia.org/wiki/William_Branham negdje na sredini! A htio bi da bude kao u engleskom: http://en.wikipedia.org/wiki/William_M._Branham... Unaprijed hvala

Super obavljen posao (oko loga)... novi smrznuti logić je baš fora... Već sam i u Kafiću napisao - stvarno pozitivno iznenađenje! Pozz. --Tonian 16:57, 26. prosinac 2007. (CET)

Obrati pažnju[uredi kôd]

MSF, budući da vidim da si sredila Kafić, obrati pažnju i na ovo siroče: [1].

Ugodne blagdane i lijep pozdrav,

--dnik 12:11, 27. prosinac 2007. (CET)

Članci[uredi kôd]

Bok. Mayo, mogla bi pregledat, ahrivirat... ona glasovanja za izabrani članak. --Edgar Allan Poe 13:01, 27. prosinac 2007. (CET)

OK. Samo pogledaj članak Povijest Hrvatske. Na dnu, oko DR-a ima nešto neoznačenh slika, a ja nisam znao smijem li postaviti predložak za brisanje, tj. sređivanje. --Edgar Allan Poe 15:20, 27. prosinac 2007. (CET)

Sam dobro shvatio. Da ja to napravim ? --Edgar Allan Poe 16:27, 27. prosinac 2007. (CET)

Objašnjenja pravedne upotrebe[uredi kôd]

Znači, trebam prevesti objašnjenje pravedne upotrebe navedeno na en wiki? --Pes 16:12, 27. prosinac 2007. (CET)

Pošto bi objašnjenja ista, onda bi bilo dobro napraviti neki predložak koji bi se umetao kad bi takvo objašnjenje bilo prisutno. Ali sad nemam vremena. --Pes 16:26, 27. prosinac 2007. (CET)

slika[uredi kôd]

izgleda da je to Spidi sredio. --Zeljko 17:08, 27. prosinac 2007. (CET)

I opet slika[uredi kôd]

Ma daj Majo, stvarno mi to sa slikama već ide na jetra. Pa prenio sam sa engl. Wikipedie, ispunio okvir "infoslika", i što sad? Šta ja znam kad je to slikano i tko je slikao? Ne da mi se čitati one silne "Ugovore" sa masu članaka, k'o da čitam neki zakon! Popuni onda ti ako ti ne valja, sve više mi to počinje ići na živce, napišem odličan članak i onda me se zafrkava zbog gluposti! Ma tko će tužiti zbog neke "njegove" slike? Pa ja bih npr. bio sretan da se neka moja fotografija (ne mene osobno, naravno) vrti po Wikipediji, pače i po internetu. Mislim da tu ima i dosta paranoje. Kakva šatro autorska prava, moš' mislit.

Green green grass of home 22:04, 27. prosinac 2007. (CET)


Meni isto idu na živce te zavrzlame oko slika; napisao sam na slici objašnjenje, stavio onaj certifikat, ali ne, ja moram i napisati da se ni u kom slučaju neću okoristiti tom slikom! Pa to je logotip Zvjezdanih staza!! Pa na koji način bi itko mogao od toga ostvarivati profit??? Znam da nisi ti kriva zbog te silne paranoje, ali, zaista, previše je. Na taj način Wikipedia (općenito, ne samo hrvatska verzija) zasigurno gubi dosta potencijalnih kreatora članaka..... Marko1000 HR 23:13, 16. veljača 2008. (CET)

Bog...evo mislim da ce slika "istratolqsajl.jpg" sad biti u redu....ali vidio sam da sam napravio nista u stvari s clankom virtualno letenje,jer to treba izgledat sasvim drukcije,tako da sam odlucio malo vise vremena potrosit za napravit nesto kvalitetnije.Da li mogu napravit clanak za pocetak koji bi bio Air Croatia virtual,slicno nesto kao sto ima i Croatia airlines,pa onda posebno o samom virtualnom letenju kad dobijem jos informacija iz odredjenih izvora??? Thanks — Prethodni nepotpisani komentar napisao je G-force (razgovordoprinosi)

Vidim da se puno vrtiš oko slika, pa me zanima dali možeš kod slike Wintersun.jpg maknuti onaj template koji govori da slika nije propisno označena i da ga ne smiju ne-admini makivati, a čije je stavljanje također tvoja zasluga. Sada bi slika trebala biti propisno označena, pa nema razloga da dotični template ostane stajati, da ne bi netko zabunom 08. siječnja 2008. (da citiram template) izbrisao sliku.

Što se tiće onih prijašnjih slika, čini se da su sad u redu. --Pes 17:07, 28. prosinac 2007. (CET)

na stranici "Xenophilius Lovegood piše da se mora nakon uređivanja kontaktirati jednog od administratora nakon uređivanja članka. Ja sam ga uredila.

Dorchy

i da molim, te pregledaj...

Dorchy

Pardon[uredi kôd]

Oprosti Maya, to sam bio ja, Bruno B. Tek sam se sada priključio pa sam se zaboravio prijaviti.--Bruno B. 15:27, 3. siječanj 2008. (CET)

života mi da san pogleda na što vodi ovamo kada san obrisa sliku i nije se ništa pojavilo.. ili san preletimično preletia pa nisan dobro vidia.. uglavnon, uvik checkan, sada mi je promaklo.. thanks za savjete.. cheers! West Brom 4ever 01:41, 4. siječanj 2008. (CET)

Manager[uredi kôd]

bok mayo! oko preusmjeravanja Manager -> Manadžer (nije li ispravno Menadžer?; ako se riječ pohrvaćuje, onda se cijela riječ piše kako se čita, dakle menadžer) pozz--Tonian 14:21, 4. siječanj 2008. (CET)

malo čudno jer je ovdje na Wječniku menadžer, a to mi se i čini logičnije, al ok, bar nema milijun preusmjeravanja --Tonian 14:27, 4. siječanj 2008. (CET)
mah... i ovak će se samo od sebe riješit jednog dana... --Tonian 14:32, 4. siječanj 2008. (CET)

Zanima me zbog čega slika nije propisno označena. Radi se o omotu albuma, odgovarajuća oznaka dopušta stavljanje slika omota za ilustraciju. Navedeni su podaci o izvoru slike, o autoru omota, o datumu izdavanja albuma, pa shodno tomu i omota. Doista ne znam šta je još potrebno dodati da bi slika bila "propisno označena" - osim kontaktirati webmastere stranice Ostbeat.de, i tražiti od njih točne podatke o tome tko je vlasnik autorskih prava; a to je ionako navedeno u prvoj rečenici dozvole: Ova slika predstavlja omot glazbenog albuma ili singla, i autorsko pravo nad njim najvjerovatnije pripada bilo izdavaču albuma bilo umjetniku (umjetnicima) koji su stvorili glazbu ili djelo na omotu. - pa shodno tomu i nepotrebno, jer su vlasnici autorskih prava ili BMG Ariola Hungary pod brojem koji je naveden među podacima na stranici o albumu, ili sama grupa Locomotiv GT. Molim konkretno objašnjenje o postupku koji moram poduzeti da bi slika ostala, s obzirom da iz uputa o stavljanju slika ne vidim da sam se na ijedan način ogriješio o pravila Wikipedije. — Prethodni nepotpisani komentar napisao je Egérke (razgovordoprinosi)

Dobro, nakon analize svih stranica na kojima se slika omota pojavljuje, i nakon detaljnog čitanja poleđine albuma, i dalje tvrdim da nigdje na samom omotu nije napisano ime autorskih prava vlasnika albuma, dakle, da vlasnici podjednako mogu biti fotograf, grafičar (obojica navedeni u članku), BMG Ariola Hungary (također navedeni u članku) i Locomotiv GT. Što se same stranice izvora tiče, mogu shvatiti da rečena stranica nije izvor. Međutim, najveći broj stranica na internetu ne navodi eksplicitno na stranici konačni izvor iz kojeg je dotična grafika preuzeta. Primjer koji je naveden i u uputama jesu logotipovi pojedinih kompanija, koje su stavljene pod sigurnu upotrebu, baš zato jer bi bilo nemoguće utvrditi tko je prvi stavio neki logotip na svoju stranicu. Glede konkretne slike, bi li onda ovo: http://www.bmg.hu/images/lgt/424.jpg bio dovoljno vjerodostojan izvor? To je stranica izdavača albuma, i najvjerojatnijih vlasnika autorskih prava. --Egérke 02:26, 5. siječanj 2008. (CET)

S obzirom da treba biti čitava stranica (a da nije blog, forum ili nešto poput toga), je li ovako kako sam sada postavio u redu? Ako jest, molim uklanjanje oznake o brisanju. --Egérke 17:58, 5. siječanj 2008. (CET)

Naslovnica ABC tehnike[uredi kôd]

Molim Vas da vratite naslovnicu 500-og broja na stranicu časopisa ABC tehnike koju sam postavio kod uređivanja toga članka. Mislim da sam ispunio obrazac koji traži Wikipedija, a stranicu sam postavio u dogovoru s glavnim urednikom. Uostalom i osobno sam napisao nekoliko članaka za ABC tehnike.

Sretno,--Tomislav Malvić 16:12, 5. siječanj 2008. (CET)

ABC tehnike 2[uredi kôd]

Hvala na pomoći oko slike ABC tehnike. Izvor i autor je "uredništvo ABC tehnike". Ne znam da li se to navodi u tekstu ili posebnom "skriptu" kojim se opisuje slika na stranici (na sto me uputila aministratorica Roberta F.).

Kako sliku ne vidim na stranici možete li ju Vi ponovno "podići"?

Hvala i pozdrav,--Tomislav Malvić 14:40, 6. siječanj 2008. (CET)

Možeš li samo ukloniti predložak za nepropisno postavljene slike Cornelie Hale? Naime, upisala sam mogućeg autora. --Vatrena ptica 20:00, 6. siječanj 2008. (CET)

Slika:Slika-Call Mee.png[uredi kôd]

Opet ja!:)Možeš li mi samo napisati je li moja slika propisno postavljena.--Vatrena ptica 20:49, 6. siječanj 2008. (CET)

evo Mayo ispravljeno. Ali nije odvagnut komentar uz članak koji je predložila Brankica. Potpuno je neutemeljen i neistionit. Članak je dugačak. --Zeljko 18:34, 7. siječanj 2008. (CET)

Odabrani članak[uredi kôd]

MSF,

imam malu sugestiju za tebe: razmisli da li je moguće možda uz Wikipedija:Izabrani članci/4, 2008. postaviti neku drugu sliku, ova je zapravo najmanje povijesna. Ukratko, radi se o narodnoj legendi, koja ja zabilježena 3 stoljeća poslije dolaska Hrvata, a slikar je to nactao "iz glave" još 9 stoljeća kasnije, tako da nije baš neki povijesni dokument. Možda bolje Baščansku ploču?

Lijep pozdrav,

--dnik 23:01, 7. siječanj 2008. (CET)

Zašto brišeš moje slike. --Zeljko 01:07, 9. siječanj 2008. (CET)

pomoć[uredi kôd]

pliz, pomozi, poludija san. Ako možeš idi na moju stranicu Suradnik:Armchoir/U Radu i pokušaj najdonju formulu srediti da radi. Ja to već pokušavan dosta dugo, ali bez uspjeha. Ili molim te na IRC-u pozovi nekoga da da ruku. Hvala puno --ARMchoir 13:18, 9. siječanj 2008. (CET)

zvončari, pošto ih više nemam jer sam obrisao iz aparata. --Zeljko 13:31, 9. siječanj 2008. (CET)

1000 PUTA FALA --ARMchoir 13:35, 9. siječanj 2008. (CET)

Mladen Barbarić[uredi kôd]

Mayo, napraviti ću razdvojbu za Mladena Barbarića. Međutim, vidim da se nešto radilo (brisalo se). Koliko mi je poznato, postoje književnik Mladen Barbarić i glumac Mladen Barbarić (Pegula iz Velog mista). Kamarad Walter 14:22, 11. siječanj 2008. (CET)

Ah, onda dobro. Bio sam uvjeren da sam to ja bio napravio razdvojbu, a da nisam napravio članke koji se odnose na razdvojene članke. Pa se zato možda obrisalo... Kamarad Walter 14:30, 12. siječanj 2008. (CET)

Objašnjenje slike[uredi kôd]

Ok Maya, hoćeš da to dodam na sve slike koje sam postavio do sada?
--frka 18:32, 11. siječanj 2008. (CET)

Pogledaj jel' dobro ovako Freak Out

Maya, ajd molim te opet Freak Out
--frka 19:09, 11. siječanj 2008. (CET)

Da li si mislila na ovo:
* slika se koristi u članku:
*slika se koristi još u članku...

jer nije mi jasno kako ću staviti dva objašnjenja na istu sliku.

Sorry ako te davim ali htio bi da budem siguran da je dobro prije nego krenem mjenjati sve ostale, a nije problem sliku i maknuti iz članka Frank Zappa. --frka 19:39, 11. siječanj 2008. (CET)

Super, ok, sad ću polako krenuti mjenjati, malo sam se bio pogubio u svemu ovome :-). --frka 19:54, 11. siječanj 2008. (CET)

mayo imaš vandala koji preusmjerava prostote na članke --Zeljko 19:42, 12. siječanj 2008. (CET)

Gosp. prstenova[uredi kôd]

Bit će izabrana stranica prije ili kasnije, moje pohvale! Morat ću napraviti w:en:Quenya :)))

Lijep pozdrav,

--dnik 20:58, 13. siječanj 2008. (CET)

Majo možeš ovo maknut Anglosasi, prebačeno je na Anglosaksonci. --Zeljko 22:37, 14. siječanj 2008. (CET)

Anglosaksonci[uredi kôd]

Maya, možeš li provjeriti jeli sada u redu? --Lunna X 23:00, 14. siječanj 2008. (CET)

Uff, pa sad bi trebalo biti dobro.--Lunna X 23:03, 14. siječanj 2008. (CET)

Lijep pozdrav Maya, nisam sigurna dali sam te dobro shvatila za članak o Anglosaksoncima i o navedenim većim promjenama u njemu, pa nisam radila veće promjene u tom članku, pisala sam ga u cijelosti. --Luna 00:26, 15. siječanj 2008. (CET)

Zahvala[uredi kôd]

Hvala na željama!Sale 23:57, 14. siječanj 2008. (CET)

Promjena na tabeli[uredi kôd]

Zašto to mijenjaš? Kod svih drugih članaka sam tako napravila.--Cikola 16:44, 19. siječanj 2008. (CET)

Ok, ono s prettyable je ok, ali ovo s bojom ne želim, konstantno su iste boje u svim člancima o NHL-u, tako da ne vidim razlog za mijenjane boje.--Cikola 16:53, 19. siječanj 2008. (CET)
A jel se može staviti taj prettytable, i dodati boje ili to nije moguće?--Cikola 17:04, 19. siječanj 2008. (CET)
ok--Cikola 17:15, 19. siječanj 2008. (CET)

bla bla (dodaj sama da predmet nije propisno oznacen)[uredi kôd]

Lakse je staviti prokleta upozorenja kao da sam kriminalac koji je opljackao finu nego sam kliknuti i editirati sliku?! Metropolis 01:57, 20. siječanj 2008. (CET)

Izabrani članak[uredi kôd]

Izvíni, nisam znao da je Povijest Hrvaske već izabran. Vidim tek sad u arhivi. Meni je još na naslovnici AC.DC??? Zbunjen sam. I sad, jel se meni ne prikazuje ona zvjezdica na vrhu, il je nema još?  goggs1212  22:59, 22. siječanj 2008. (CET)

je, je. sad je sve u redu! Hvala! Pozz!  goggs1212  22:23, 23. siječanj 2008. (CET)

Slike[uredi kôd]

hvala na savetu, promenio sam objasnjenje i na drugoj slici. da li je u redu da takvo objasnjenje koristim pri postavljanju svih slika albuma? PrimEviL 16:24, 23. siječanj 2008. (CET)

osim tog razloga(predstavljanje omota radi prepoznatljivosti) nemam zasto stavljati slike. tako da - no problemos ;) PrimEviL 17:04, 23. siječanj 2008. (CET)
puno hvala, ja sam video da nisi menjala nista na dirkovoj slici, pa sam stavio isto i na ovoj novoj :) bar za zimmermana necu morati da postavljavljam sliku, ima na wikicommons. pozz&thanx ;)
nadam se da ovde nema problema - Slika:Land of the Free.jpg :) PrimEviL 10:06, 30. siječanj 2008. (CET)
eh, sada, ja sam sliku preuzeo sa en.wiki, pa sam koristio izvor koji je naveden tamo. :) --PrimEviL 19:02, 30. siječanj 2008. (CET)
ah, pa jao, ja sam bas mislio da sam dodao. sorry ^_^ --PrimEviL 19:12, 30. siječanj 2008. (CET)

Slike[uredi kôd]

Pozdrav, ove slike su premještene na commonse, pa ih možeš obrisat:

--Suradnik13 18:11, 23. siječanj 2008. (CET)

Dozvole[uredi kôd]

"Lisina.jpg i Kozaracki kamen.jpg [uredi]

Molim te da na ove dvije slike dodaš dozvole JD-ja, GFDL-ja ili neku od Creative Commons licenci. Hvala --MayaSimFan ☎ 22:16, 24. siječanj 2008. (CET)"

Slucajno sam propustio to uraditi, inace stavljam dozvolu. Mogucnost stavljanja dozvole na slike sam primjetio samo prilikom uploada, kasnije tu mogucnost nisam mogao pronaci. Zanima me kako da dodam dozvole na postojece slike?

--Meteodub 00:52, 25. siječanj 2008. (CET)


OK, hvala na savjetu. --Meteodub 09:19, 25. siječanj 2008. (CET)

Obavljen posao!!! — Prethodni nepotpisani komentar napisao je Rafa Benitez (razgovordoprinosi)

Pa kak,samo napišem koja dozvola ili???

Oprosti ali nisam skuzio...Mozes ponovit????

Pa dobro,ja sam zamijenio slike sad...Drugi put ću pazit!!!Ae pozdrav!!!

Eto moram i ovdje, Maya puno hvala na nagradi i kao što sam rekao i Westu imaš piće ako nekad svratiš u Brod. :) --frka 19:01, 31. siječanj 2008. (CET)

Slike[uredi kôd]

Pozdrav!

Zbog čega se odklanjaju slike sa profila vozača F1, odosno kodovi koji su predviđeni po predlošcima za to? — Prethodni nepotpisani komentar napisao je Danny Boy (razgovordoprinosi)

Glasovanje[uredi kôd]

Znam da se preporuča tako, i do sada sam sliedio te preporuke. Al sad sam promienio ploču, jer glasam samo za one koji mi se dopadaju, a ostalim ne ostavljam glas protiv. Baš da bih izbjegao svoju pristranost i favoriziranje, te tako možda onemogućio boljem članku izbor. Mogu ja i glasovati ako baš moram?  goggs1212  16:19, 4. veljača 2008. (CET)

Da mi je kuna za svaki put kad me netko to pitao... pa.. u svakom slučaju imao bih jako puno kuna :-))) LukaKrstulović

Brisane slike "Erwin Huber"[uredi kôd]

Poštovani, nije mi jasno zašto si izbrisao sliku Erwina Hubera koju sam postavio sa službene stranice CSU-a s portala "Presselounge" - kutak za tisak, kojem se svi novinari slobodno mogu koristiti: Die CSU-Presselounge ist ein spezielles Angebot für Journalisten, die sich über die Politik der Christlich-Sozialen Union informieren wollen. Die CSU-Landesleitung stellt hier aktuelle Informationen wie Pressemitteilungen, Übersichten über Medientermine oder Redemanuskripte zur Verfügung. Außerdem besteht die Möglichkeit, sich für Medientermine online anzumelden. Hier finden Sie auch druckfähige Logos und Bildmaterial der politischen Spitze der CSU zum Download. http://www.csu.de/presselounge/index.htm Naveo sam izvor i autora, znam također da su drugi sadržaji na web-stranici (kao npr. logotip http://www.csu.de/partei/material/logos/index.htm) samo dostupni uz njihovu suglasnost. --Zrinski 20:08, 8. veljača 2008. (CET)

Prvo ti se želim ispričati što sam ti se obračao u muškom rodu, jer nisam znao (novi sam). Inače, prihvaćam argumentaciju. --Zrinski 21:40, 8. veljača 2008. (CET)

Izabrani[uredi kôd]

Jel dobro sad?  goggs1212  22:10, 10. veljača 2008. (CET)

Članak previše miriše na srpski jezik. Mijenjane su samo neke riječi, rijetko rečenične konstrukcije. Nije stavljeno dosta povezníca koje bi se trebale stavit. No, da se i stave, bile bi neispravne jer bi vodile na pojam koji se tako kaže na srpskom. Ja ne shvaćam kako taj može kandidirati za izabrani kad ne zadovoljava ni osnovno pravilo, a to je da bude napisan na hrvatskom. Joli bi ovakvo što davno bilo prebačeno na stranicu za razgovor.  goggs1212  22:20, 10. veljača 2008. (CET)

Sretan rođendan![uredi kôd]

Djaga Maya 50px žejim da ti se ostvaji sveee što si možeš zamisliti i požejiti! Jobejta :* :* :*


...i još puno toga što si i sama želiš a nemaš... --Luna 00:13, 11. veljača 2008. (CET)

Pridružujem se željama! Sretan rođendan!  goggs1212  00:27, 11. veljača 2008. (CET)


Maya, puno sreće i zdravlja ;) !!!!
--frka 00:43, 11. veljača 2008. (CET)

Pridružujem se!!!Sale 01:00, 11. veljača 2008. (CET)

Sretan rođoš!!--Aqua byte 09:47, 11. veljača 2008. (CET)

Pridružujem se dobrim željama. Sretan rođendan :))--Suradnik13 09:50, 11. veljača 2008. (CET)

Sretan jođendan i puno dobjih ljaptopa koji imaju mježu ;-)
SpeedyGonsales 20:53, 11. veljača 2008. (CET)

Sretan ti rođendan! Fraxinus 21:58, 11. veljača 2008. (CET)


Wikicitati »A birthday is just the first day of another 365-day journey around the sun. Enjoy the trip.«

LukaKrstulović 22:30, 11. veljača 2008. (CET)

medo ;o) --Dalibor Bosits © 23:00, 13. veljača 2008. (CET)

 !!!sretan rođendan!!! (eh, malo kasnim ali nadam se da nema veze) --Pes 18:39, 15. veljača 2008. (CET)


Hvala svima na željama! --MayaSimFan 10:37, 16. veljača 2008. (CET)

nisan zna da je nešto noutbl. pozdrav! :) West Brom 4ever 22:17, 14. veljača 2008. (CET)

Imam problema sa gore navedenom slikom. Kada sam pravio sliku, u prvom redku teksta o kronologiji akcije umjesto hrvatske snage sam napisao hravtske snage. U sebe na računalu sam to ispravio i 3 puta postavio takvu novu inačicu slike. No wikipedija jednostavno to ne prihvaća, tako da i sda piše hravtske umjesto hrvatske. Zamolio bih te da to nekako ispraviš.--Mostarac 22:42, 16. veljača 2008. (CET) Sad je sve uredu. Ne trebaš ništa raditi sa slikom. Lijep pozdrav! --Mostarac 22:52, 16. veljača 2008. (CET)

Ne u potpunosti[uredi kôd]

Ne sasvim moje, ali i ja sam radio na njima. Točnije preuređivao sam slike (kod grba Zrinjskog preuređivao šahovnicu, plavi krug i slova ZRINJSKI 1905, kod grba Ultrasa preuređivao orla, kod onog "logotipa" Ultrasa preuređivao ona velika slova Ultras i kod grba Herceg-Bosne preuređivao šahovnicu i zlatni obrub (prije je crvena boja na šahovnici bila tamnija više je išla na bordo boju , a zlatni obrub je također bio tamniji).--Mostarac 18:58, 17. veljača 2008. (CET)

Karta Zapadnog Mostara[uredi kôd]

Što se dogodilo sa slikom:Karta Zapadnog Mostara--Mostarac 19:59, 17. veljača 2008. (CET) Uredu, jesi li sda zadovoljna sa ovim starijim slikama Mostara.--Mostarac 20:14, 17. veljača 2008. (CET)

Ali ono i jest izvor. Ja sam samo povećao ovu sliku i preuredio je.--Mostarac 20:34, 17. veljača 2008. (CET)

"Izvor"[uredi kôd]

Pa zapravo nije to nikakav izvor, nego slika ne temelju koje sam ja napravio ovu. Stoga mislim da ne treba izvor i da mogu postaviti da sam ja "izvor" :D! --Mostarac 20:40, 17. veljača 2008. (CET)

Suradnik "Dtom" mi je izbrisao novu temu i zamjenuo sa svojom![uredi kôd]

bok,

otvorio sam danas NOVU temu pod imenom "Lockheed F-117" u 20.12h, jer sam vidio da te teme nema jos na hr wikipediji. No neki suradnik pod imenom "Dtom" mi je izbrisao cijeli tekst (-1963 karaktera!) i ubacio svoj tekst unutra. Sad ispada kao da je on taj koji je otvorio prvi tu temu! Molim pogledajte u čemu je stvar, jer sam si dao truda. Izgleda bezobrazno što je taj korisnik učinio. Nemam ništa protiv toga da se DODAJE tekst u temu koja je več otvorena, a ne da mi neko dođe i izbriše novu temu i onda stavi to pod svoje ime, kao da je on otvorio prvi tu temu. Hvala na razumijevanju. — Prethodni nepotpisani komentar napisao je 85.216.121.3 (razgovordoprinosi)

Članak nije obrisan, u starim izmjenama lijepo piše tko je što radio na članku. Dtom je članak kopirao na stranicu za razgovor uz naznaku (tekst iz članka za urediti) [2], a članak nije obrisan. Naime, nije moguće istovremeno postojanje dvije iste povijesti izmjena. Wiki čuva veliku većinu unesenog sadržaja, uključujući i povijesti izmjena kako članaka, tako i stranica iz ostalih imenskih prostora. --MayaSimFan 16:28, 20. veljača 2008. (CET)

Zasto?[uredi kôd]

Zasto si obrisala moje dvije slike: Zrinjski prvak i Hrvatski dom herceg Stjrpan Kosaca? --77.221.10.69 19:08, 25. veljača 2008. (CET) Mostarac (anonimno, blokiran sam na dva tjedna).

Zbog onoga što piše u objašnjenju - kršenja autorskih prava. Ako sa slike izrežeš vodeni žig na kojem piše odakle je slika, to sliku ne čini tvojom. --MayaSimFan 21:07, 25. veljača 2008. (CET)

nova kategorija web dizajn[uredi kôd]

neznam koome da se obratim, nisam inace aktivan clan ali znam gledati , ali ... ovo je najodvratniji nacin oglasavanja, tekst koji je totalno neprimjeren, neodgovarajuci, kao da ga je dijete pisalo i onda na kraju jedna mala reklama ... kako netko uopce ko se bavi web dizajnom ima obraza, casti i morala napisati o onome cime se bavi puna 3 retka, obezvrijedjujuci taj posao od svih koji se njime bave i jos na kraju staviti link na vlastitu stranicu, koja je uzgred recena katastrofa naparvljena ... kao neka referenca sto je web dizajn ... ovo treba najstroze kazniti ... kategorija je: web dizajn link: http://hr.wikipedia.org/wiki/Web_dizajn i na ovom linku se ne vidi link na web stranicu studia tog lika ... ali ... tamo je ... na jutranji.hr se vidio link kada se redirectalo na tu temu ....

Obavijest za slike[uredi kôd]

Na Wikipediji na hrvatskom jeziku je započelo sređivanje slika koje su nedovoljno i neispravno označene.

Suradniče,

Prema Općim uvjetima postave slika, Uputama za označavanje starih slika (koje su se do sada ignorirale) kao i Rezoluciji Zaklade Wikimedija, vi koji ste sliku postavili dužni ste ispravno opisati sliku i označiti je ispravnom oznakom autorskih prava.

Ovim putem ste zamoljeni posljednji put da sve slike koje ste postavili, označite odgovarajućom oznakom o autorskim pravima, vodeći računa da oznaka odgovara pravnom statusu slike i dodate info okvir Infoslika.

Ove kratke upute koje su u skladu sa ovom obaviješću će Vam pomoći ukoliko imate nedoumica.

Pogledajte i ovo osnovno pravilo i ovaj popis oznaka za dozvole s kratkim objašnjenjima svake.

Kada označavate slike, molimo vodite računa da osim oznake obvezno stavite i poveznicu (URL) prema site-u odakle je slika preuzeta; ako je slika skenirana, navedite naslov i autora publikacije i ISBN broj te publikacije; ako ste Vi autor, navedite to kao izvor (napomena: kod snimaka ekrana i skeniranih slika Vi niste autor slike). Ako smatrate da slika ispunjava uvjete za pravednu uporabu koji su navedeni na oznaci za dozvolu, navedite i obrazloženje za tu pravednu uporabu.

Popis slika koje ste postavili na Wikipediju na hrvatskom jeziku možete pogledati ovdje

Galeriju istih slika možete pogledati ovdje

Napomene:

  • Navedite sve podatke za slike koji se traže od vas
  • Ne stavljajte pogrešne oznake na slike, naročito nemojte stavljati „pravedna uporaba“ ili „javno dobro“ bez obrazloženja!
  • Krajnji rok za ispravak podataka o slikama je 23. ožujka 2008.

Slike koje nakon isteka roka ne budu imale sve potrebne podatke i jasno nedvosmisleno označen pravni status bit će obrisane!

Ova je poruka automatski poslana svim suradnicima koji su postavljali slike na Wikipediju na hrvatskom jeziku.
Ovu poruku je poslao administrator Andrej Šalov pomoću bota CrniBot 28. veljače 2008.

Moja malenkost[uredi kôd]

  • OK. Sorry ;-) - početnik sam. Imam još puno za naučiti. No, recite mi, molim Vas, trebam li poduzeti išta u vezi sa slikama koje sam već postavio na Wikipediji, ili ćete ih Vi "preseliti" na zajednički poslužitelj? -- Optimus Prime 19:49, 2. ožujak 2008. (CET)

slike[uredi kôd]

fala na školi, nisan ima pojma da su tamo i slike drugih jezika. Čovik uči dok je živ. Fala Maya --ARMchoir 19:06, 3. ožujak 2008. (CET)

Ponovno sam stavio grb NK Splita, dozvolu sam dobio od cameosisa koji je izradio grb i stavio ga na index-ov forum gdje je i naveo da neko stavi taj grb na stranicu RNK Split-wikipedije. To je ispravni grb za razliku od ovog dodanašnjeg koji nije imao veze s istinom.— Prethodni nepotpisani komentar napisao je Maršal marmont (razgovordoprinosi)

Pitao sam autora za točnu dozvolu, odgovor će, nadam se uslijedit uskoro. U svačijem interesu, pa i u interesu wikipedije je da svi podaci, pa tako i grbovi budu točni. Pozdrav! Maršal marmont

Vrati "ukrase"![uredi kôd]

Ja bih te zamolio da vratiš sve one "ukrase" koje si skinula sa stranica igrača koji sada trenutno igraju u Zrinjskom! Jer ako mogu Hajdukovi i Dinamovi igrači (Mladen Pelaić, Luka Modrić itd.) pokraj imena kluba mogu imati ukrase zašto to ne bi mogli imati igrači Zrinjskog! --77.221.10.69 19:26, 5. ožujak 2008. (CET)-- (Mostarac anonimno)

Ukrase neće imati nitko. Ovo je prekrasno vrijeme u godini kad nemam vremena nizašto pa će uklanjanje ostalih slika na kojima nisu navedeni uvjeti poštene upotrebe kod svakog korištenja slike morati pričekati neki slobodni vikend. Od nekud se mora početi, nisam robot. --MayaSimFan 13:57, 6. ožujak 2008. (CET)

Čestitka[uredi kôd]

Sve najbolje dragoj Mayi povodom Međunarodnog dana žena želi Nikola ;)--Nikola Stuban 17:45, 8. ožujak 2008. (CET)