Razgovor sa suradnicom:MayaSimFan/Arhiv 9

Stranica ne postoji na drugim jezicima.
Izvor: Wikipedija
Arhiv

Arhiv

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12


Neću smetat samo vidi valja li?[uredi kôd]

Molim te možeš li vidit jeli valja što sam postavio o Jošku Tomičiću. Hvala Ti.

Hvala[uredi kôd]

od --D tom 08:07, 12. ožujak 2008. (CET)

Slike[uredi kôd]

Kao prvo hvala što ste nam skrenuli pažnju. Ma nešto sam ja to petljo pa mi nešto nije bilo u redu ,ma uglavnom ja sa htio stavit tu sliku u članak, al nisam znao da ce bit nako ružna

PS.

inace je kad je velika puno bolja — Prethodni nepotpisani komentar napisao je Man Usk (razgovordoprinosi)

Ima dosta slika koje imaju {{JD}}. Neke od njih se jos i mogu spasiti i mozsa prebaciti na commons, ali pretpostavljam da nitko ne zeli preuzeti toliki posao :-/.

Ja bi najradije da slika ni nemamo, nego da sve ide na commons :). --Ante Perkovic (razgovor) 00:16, 20. ožujak 2008. (CET)

Pridložak[uredi kôd]

Znan da je tribalo ono "sakrij" u pridlošku [1], ali nisi morala uklonit boju iz zaglavja, niti si morala uklonit poveznice na "vidi, razgovor, uredi" (v, d, e - dobro, tu je moglo bit v, r, u). Kubura (razgovor) 16:13, 20. ožujak 2008. (CET)

Potpis[uredi kôd]

Stavila sam dobrodošlicu jednom suradniku i potpisala se, ali... vidjela sam da piše Vatrena ptica (razgovor). Čemu je to uzrok?

P.S. Potpis mi se, ipak, sviđa. :) --Vatrena ptica (razgovor) 18:04, 20. ožujak 2008. (CET)

reakcija[uredi kôd]

Hvala ti na brzoj reakciji! --Pavo (razgovor) 23:28, 21. ožujak 2008. (CET)

Hello[uredi kôd]

Hello, hello. Eto svratih malo zasmetati i priupitati sta se radi na wikiju!!?? I usput Sretan Uskrs.--Aqua byte 02:14, 23. ožujak 2008. (CET)

Članci[uredi kôd]

Speedy i ja smo se sve dogovili i reko mi je da mogu raditi. Neke sam preveo sa en.wiki (ili bar uvod) neke sa sr.wiki, a neke jednostavno skratio. A što se tiče bloka, i oko toga popričaj sa Speedyjem. --Edgar Allan Poe (razgovor) 23:21, 25. ožujak 2008. (CET)

Bi li mogla vratiti ona 3 članka na starije verzije. Ja i Speedy smo se dogovorili o sređivanju, a umjesto da se članci brišu bolje je da imaju kakvu takvu verziju (od koje nijedna nije loša). Tako da bih još jednom zamolio da se 3 članka vrate na moju zadnju verziju jer su korišteni bez dozvole. --Edgar Allan Poe (razgovor) 23:34, 25. ožujak 2008. (CET)

Pitanje[uredi kôd]

A u kojem chat roomu na X chat-u mogu postaviti pitanje?

--Tvrtko26 16:00, 26. ožujak 2008. (CET)

Nagrade...[uredi kôd]

Možeš li, molim te, poredati moje nagrade na mojoj suradničkoj stranici? --Vatrena ptica

Slika: Srce Hercegovine[uredi kôd]

Ne razumijem u čemu je problem sa sliko:Srce Hercegovine?! --Mostarac (razgovor) 19:15, 1. travanj 2008. (CEST)

Nisam baš iz ničega, ali sva ova manja naselja sam ja dodaoi ove manje ceste sam ja dodao!--Mostarac (razgovor) 19:36, 1. travanj 2008. (CEST)
Osnova je bila slika koja nije bila zaštićena autorskim pravima!--Mostarac (razgovor) 19:46, 1. travanj 2008. (CEST)
Žao mi je, ali sliku sam pravio u drugom mjesecu! --Mostarac (razgovor) 20:00, 1. travanj 2008. (CEST)
Uredu onda obriši je, nema veze! --Mostarac (razgovor) 20:30, 1. travanj 2008. (CEST)

Slika:Knockedupmp.jpg[uredi kôd]

Nadam se da je sve u redu sada? :)

Frano Zivkovic[uredi kôd]

Mogu li znati zašto je obrisan Frano_Zivkovic ? Članak se poziva na tri sourca (youtube, novilist, 24 sata), govori o fenomenu možda svjetskih razmjera i pojašnjava problematiku sviranja gitare za tako male klince.

slika[uredi kôd]

ciao :) zanima me kako mogu postaviti sliku za ovaj link: http://hr.wikipedia.org/wiki/Vivodina

O tom selu sam napisao nešto pa nemogu stavit slike gore..Sorry ali prvi put radim na wikipedii :)

byee, from slovenija :D — Prethodni nepotpisani komentar napisao je Robynho1 (razgovordoprinosi)

evo opet gnjavim :D[uredi kôd]

hey ali ja uopce ne mogu staviti ni bilo kakvu sliku na wikipediju..kad pokusam uploadat fotku napise mi :The action you have requested is limited to users in one of the groups Autoconfirmed users, Sysops. ne razumijem...komu ja trebam poslati sliku da presudi da li je mogu stavit gore..ili mogu to sam, samo trebam pazit da su slike definitvno moje, ili da imam autorsku dozvolu !? :)) ali nemogu stavit slike ako mi odmah napise nekakvi error :D !?— Prethodni nepotpisani komentar napisao je Robynho1 (razgovordoprinosi) 16:55, 9. travanj 2008.

kako napraviti suradnički okvirić— Prethodni nepotpisani komentar napisao je Arnold (razgovordoprinosi) 19:07, 12. travanj 2008.

Portali[uredi kôd]

Evo poćeo sam kemiju. Dovršit ću sve, ali sad idem negdje pa ću napravit pauzu. Javljam se da ne bi mislila da sam prekinuo pa da neću nastavljat. --Edgar Allan Poe (razgovor) 13:16, 13. travanj 2008. (CEST)

Portal[uredi kôd]

Portal tek stvaram , pa mi jednostavno ide malo teško...--Vatrena ptica (razgovor) 18:01, 13. travanj 2008. (CEST)

Pokušavam stvarati sve te rubrike...--Vatrena ptica (razgovor) 18:02, 13. travanj 2008. (CEST)

Jasno mi je , čitala sam o tome (ali bilo je prekasno jer sam stvarala portal), al' trebam li postaviti u kafiću ili na stranici za prijedloge??--Vatrena ptica (razgovor) 20:10, 13. travanj 2008. (CEST)

Možeš li na portalu o mitologiji smanjiti u "Kategorije" njen naslov i poveznicu "uredi" jer sam sve zbrljala i ne znam popraviti? ;)--Vatrena ptica (razgovor) 20:13, 13. travanj 2008. (CEST)

taj korisnij sam Ja... još od haj---haj, a nikad nije dozvolio pristup a ime i ostalo (uz i-meil) je popamtio... budi mi dobra... --Zeljko (razgovor) 21:21, 19. travanj 2008. (CEST)

ne vredi.... pčele ga izujedala. Hvala Mayo. --Zeljko (razgovor) 21:48, 19. travanj 2008. (CEST)


Bi li mogla sredit prijedloge za izabrane ako imaš vremena ? :-) --Edgar Allan Poe (razgovor) 21:39, 23. travanj 2008. (CEST)


Infokviri[uredi kôd]

Pozdrav, Roberta me je uputila tebi/vama :) vezano za infokvire...... naime trebaju mi infokviri za likove Zvjezdanih staza posto ponudjeni infokviri nikako ne pasu uz clanak. ja bi htjela napraviti nove, po uzoru na englesku wiki. ako je moguce - kako?? hvala :) Ciklamica

Hvala Majo na pomoci ;) --Ciklamica (razgovor) 22:36, 27. travanj 2008. (CEST)

Obrisane slike[uredi kôd]

Bok, Maya! Evo malo sam htio pogledati i ispraviti nesto na wikici (neke moje članke), ali vidim da je neka nova politika o postavljanju slika, pa su neke moje slike obrisane (koje su moje vlastito djelo ili je dobiveno odobrenje). Da li se te obrisane slike nekako mogu vratiti da ih sredim? Damirux (razgovor) 15:25, 27. travanj 2008. (CEST)

Kukci[uredi kôd]

Pozdrav tebi! Želim surađivati na stranici koja se bavi kukcima. Tek sam se prijavio i dosta toga nije mi jasno (razne zagrade, linkovi itd.), ali o kukcima imam što napisati. Nadam se da ti ne smetaju neke izmjene koje već učinih. Lazarus

Zahvala[uredi kôd]

Zahvaljujem se na velikoj pomoći oko uređivanja probnog portala! Zaslužila si nagradu za pomoćnike. --NikolaŠtuban 19:59, 2. svibanj 2008. (CEST)

Predložak za komete[uredi kôd]

Pozdrav

Puno hvala na predlošku za komete, genijalan je. Nažalost postoji jedna greška za koju sam ja kriv. Trebalo bi umjesto "velika poluos" ubaciti "srednja udaljenost". Može se to nekako popraviti? Ispričavam se na gnjavaži.

Vedran

  • Vezano uz predložak komet1: ispod slika kometa, gdje bi trebao ići opis slike vide se wikipedijini kodovi. Jeli i to moguće riješiti?

Ponovno hvala

Vedran


Srce si :)

Suradnik:Vedran_V

Zaključavanje[uredi kôd]

Bok Majo! Daj molim te zaključaj članak Španjolsko kolonijalno carstvo. Tamo se neka dvojica non-stop fajtaju zbog slike. Ubiše me svojim promjenama :-) Sale (razgovor) 08:45, 7. svibanj 2008. (CEST)

Svaka čast!!!

Andrej Šalov 15:08, 11. svibanj 2008. (CEST)

Predložak film[uredi kôd]

Namjeravao sam postaviti sadašnji infookvir na sve filmove, samo me zanima možeš li dodati ovo i izbacit kategoriju žanr. Mislim da nam ne treba.--Phantom (razgovor) 13:12, 17. svibanj 2008. (CEST)

Slike čudnih imena[uredi kôd]

Slika:Images.jpg

Andrej Šalov 15:20, 18. svibanj 2008. (CEST)

Slike[uredi kôd]

Što točne ne valja sa slikama koje sam postavio? Sada sam uredio slike po uzoru na ostale omote albuma. Cars Are Friends Electric


  • Dodao sam drugi izvor fotografija osim engleske Wikipedije. Nadam se da je sada sve u rede.

Vedran


super Mayo. Imaš sve ovlasti od mene. --Zeljko (razgovor) 00:24, 20. svibanj 2008. (CEST)

predložak:trener/izbornik...[uredi kôd]

majo, bi mogla još malo sredit spomenuti predložak tako da bude širi, jer je ovakav tanji nekad malo nepregledan. kao ovdje npr.

isto tako, pod informacije za klub ubaci stavku o ugovoru, da se spomene na koliko je vremensko razdoblje igrač potpisao

pozdrav:) --Th dalibor (razgovor) 10:26, 23. svibanj 2008. (CEST)


Slika - FN celija od tankog filma[uredi kôd]

Dakle radi se o slici FN_celija_od_tankog_filma.jpg. Mislim da je sada sve uredu. Možeš li molim te provjeriti.

Hvala

--Zlatko Hanic (razgovor) 09:24, 26. svibanj 2008. (CEST)

tenks, ... ali to je baš premalo --Zeljko (razgovor) 17:34, 27. svibanj 2008. (CEST)

Molim te da blokiraš ovog suradnika. Opet je počeo sa svojim vrijeđanjem.--Vatrena ptica (razgovor) 18:36, 27. svibanj 2008. (CEST)

Članci za biranje[uredi kôd]

Majo, onaj članak nema nijednog konkurenta, ... Ako imamo samo jedan prijedlog... onda ga treba malo dotjerat, a ne da ih svojim glasovanjem povlačiš za sobom... ovakvim se postupcima biranje članaka pretvara u sprdačinu, jer vidim da uvijek jedni te isti glasuju onako kako ga ti ocjeniš. --Zeljko (razgovor) 23:09, 27. svibanj 2008. (CEST)

opet ja[uredi kôd]

ajd pogledaj ovaj članak. Takvih je sad hrpu, i lakše ih je sredit tako da se onaj predložak proširi nego sad mjenjat podatke u njemu. mislim da se neki nazivi nebi ni mogli baš samo tako promijeniti pa bi dobili neke bezvezne skraćenice i koješta.

je da je ovako lijepše, al ne vidim zašto se to uopće moralo mijenjat. bitnije je da je to sve točno i pregledno.

pozdrav --Th dalibor (razgovor) 15:51, 29. svibanj 2008. (CEST)

pa ubaci Majo... vidiš da se ja i ti slažemo... --Zeljko (razgovor) 21:02, 30. svibanj 2008. (CEST)

ta je građevina uništavana i renovirana... možda ga i nema više u njoj, možda i ima... a tko to zna... vjerujem, i kada bi se izvršila ispitivanja, i saznala istina, da bi bila kao takva i objavljena, ako bi išla nama (Brvatskoj) u prilog. Pozdracv Majo. --Zeljko (razgovor) 21:09, 30. svibanj 2008. (CEST)

hajde ubaci i dotjeraj. --Zeljko (razgovor) 21:38, 30. svibanj 2008. (CEST)

Slika FN celija od tankog filma[uredi kôd]

Dakle radi se o slici FN_celija_od_tankog_filma.jpg. Možeš li provjeriti da li je sada sve uredu.

Hvala --Zlatko Hanic (razgovor) 12:17, 31. svibanj 2008. (CEST)

Slike[uredi kôd]

Kako da postavim slike, za koje ste rekli da krše opća pravila označavanja novih slika, a da ne krše pravila? Sve te slike su sa slideova iz predavanja sa fakulteta elektrotehnike i računarstva u Zagrebu i ETF u Osijeku. Hvala! — Prethodni nepotpisani komentar napisao je Kelt (razgovordoprinosi)

Htjela sam postaviti sliku na bs.wiki, ali kad sam ispunila sve potrebno i potvrdila postavljanje, javi mi se upozorenje da je datoteka vjerojatno oštećena ili ima pogrešni datotečni nastavak. Ja sam sliku stripa Peanuts iz 1950-ih spremila s en.wiki upravo pod istim imenom i png nastavkom. U čemu je problem?--Vatrena ptica (razgovor) 14:02, 1. lipanj 2008. (CEST)

Mayo, jel'da da je gubitak boja na našoj wikipediji kod čitanja Nedavnih promjena prouzročila kakva promjena u Nedavne promjene -> MediaWiki -> prikaži zadnjih 500 promjena -> u zadnjih 30 dana?--Vatrena ptica (razgovor) 14:57, 8. lipanj 2008. (CEST)

Moje prepostavke u kafiću su da je na našoj wikipediji bila promjena administratora na stranici zaštićena MediaWiki kodom.--Vatrena ptica (razgovor) 15:01, 8. lipanj 2008. (CEST)

što se tiče nk dinamo[uredi kôd]

prije nije bilo preusmjeravanja i ne treba ga biti...znači ako neko upiše nk dinamo treba mu se ponuditi razdvojba. ako neko upiše dinamo zagreb razdvojbe ne treba biti...do sad je bilo tako...mislim da je to ok... Pp

Izabrani članci[uredi kôd]

Ako ovo ide prema biografijama mogli bi staviti i onu od Mihail Gorbačov pošto je sigurno jedna od najpotpunijih na našoj wiki.--rjecina (razgovor) 20:25, 22. lipanj 2008. (CEST)

Re: obavijest za slike[uredi kôd]

Što ne valja na slici?--Anton (razgovor) 17:43, 23. lipanj 2008. (CEST) http://hr.wikipedia.org/wiki/Slika:Clubpenguin.PNG

Predložak:Album[uredi kôd]

Maya, možeš li sredit predložak? Oko slike se pojavljuje ono "Slika" s jedne strane i "180px" s druge strane. --Mario Žamić (razgovor) 14:43, 28. lipanj 2008. (CEST)

Predložak:Album[uredi kôd]

Možeš li srediti predložak?? idi na Cher pa na album [[Believe(Cher)]

Danas malo manje vremena (mala plava ima rođ. ali suuutraaaa)

Uletavaaamooooo

--D tom 12:31, 29. lipanj 2008. (CEST)

Valeena[uredi kôd]

Ja ne ignoriram upute, samo mi je autor nepoznat. Uostalom, riječ je o pravednoj uporabi.--Lord Valentinijan (razgovor) 19:36, 29. lipanj 2008. (CEST)

Rekao sam mu i za fusnote i sredio sam njegov problem. --Edgar Allan Poe (razgovor) 12:57, 30. lipanj 2008. (CEST)

Slika[uredi kôd]

Ima li slika Sailor Mercury 01.jpg (oprosti, ovako pišem zato što sam tek ponovno instalirala Windows XP Professional) potpune podatke da bi ostala na wikipediji?--Vatrena ptica (razgovor) 13:54, 30. lipanj 2008. (CEST)

Valja li slici oznaka Predložak:Promotivna ili Predložak:Umjetnost, zaista, nisam sigurna, jer je to slika iz kalendara?--Vatrena ptica (razgovor) 14:08, 30. lipanj 2008. (CEST)

Mislim da sam postavila duplikat slike Chibiuse. Molim te, to provjeri, i obriši sliku, ako je ona duplikat.--Vatrena ptica (razgovor) 18:16, 30. lipanj 2008. (CEST)

a ti si moja uzdanica... nemoj se ljutit na mene. --Zeljko (razgovor) 15:02, 30. lipanj 2008. (CEST)

Majo nema me dva dana, sutra i preksutra, a i nisam vičan..., Čuvaj mi suradnike. --Zeljko (razgovor) 22:54, 30. lipanj 2008. (CEST)

Nema frke, samo da još riješim dva ispita, onda mi tovarite posla od petka nadalje, dotad samo sitnice. :-) Ako je hitno, mogu odmah, ako ne, onda za vikend. :) Pusa, ljepoto. --Abyssus 00:56, 1. srpanj 2008. (CEST)

Izvinite, malo sam se zaigro...--Uskboy 11:27, 2. srpanj 2008. (CEST)

Ma možeš odmah izbrisati onu sliku Hercegovačka banka. Slika nije nešto, a nisam mogao naći bolji logo. --Mostarac (razgovor) 22:28, 6. srpanj 2008. (CEST)

Molba[uredi kôd]

Molim vas, biste li izbrisali ono donje dopuštenje na slikama Valeena i Kralj Kostura?--Lord Valentinijan (razgovor) 19:26, 7. srpanj 2008. (CEST) To su članci Valeena i Kralj Kostura.

Možeš li provjeriti Lordove slike?--Vatrena ptica 15:49, 8. srpanj 2008. (CEST)

Aha, onda u redu. Nisam vidjela u Evidenciji brisanja.--Vatrena ptica 15:55, 8. srpanj 2008. (CEST)

Slike B2008[uredi kôd]

Bok,

Molim te, mozes li provjerit ove slike. Pozdrav. --Pancho W. Villa (razgovor) 12:23, 10. srpanj 2008. (CEST)

OK., vratit ću.--Vatrena ptica 19:08, 10. srpanj 2008. (CEST)

Nisam sve, nego, uklonih neke poveznice, jasno je da može biti i ponekih crvenih poveznica.--Vatrena ptica 19:16, 10. srpanj 2008. (CEST)

U pozitivnom ili negativnom smislu? Pa, ako ima na en.wiki, onda, parfem i puder i dezodorans i nešto još su posve OK, osim dječjih proizvoda.--Vatrena ptica 19:24, 10. srpanj 2008. (CEST)

Slika:Dvorac Siva Lubanja[uredi kôd]

Pozdrav,

Komentar o slici je na stranici za razgovor. — Prethodni nepotpisani komentar napisao je PointDread (razgovordoprinosi)

Iskrenost[uredi kôd]

Vjerojatno netko nije razlikovao stil od wikiteksta, meni se učinilo da je u redu, što se tiče wikipedizacije, al', uočih, da je malo izostao stil... --Vatrena ptica 14:30, 12. srpanj 2008. (CEST)

Spjanje[uredi kôd]

Bok. Što misliš o spajanju Wikipedija:Stranica s opisom slike i Wikipedija:Korištenje slika. Na ovoj prvoj je bio pogrešan primjer, tj. nije bio u skladu s novim pravilima. Mislim da je najbolje redirectat s prve na drugu? Osim toga razbacana pravila i upute nisu poželjne. Dogode se nelogičnosti :) --Suradnik13 (razgovor) 22:01, 12. srpanj 2008. (CEST)

OK. Može i tako. Pozdrav :) --Suradnik13 (razgovor) 19:28, 13. srpanj 2008. (CEST)

slika ulaza u karlo rojc[uredi kôd]

Sve fotke s http://photos.pula.org stranica su Creative Commons By 2.5 licencirane!

Pise na naslovnici (http://fotke.pula.org):

Osim ako je autor/ica drugačije označio/la pojedinu fotografiju ili album, fotografije koje gledate autori/ce su "oslobodili" tj prepustili neka prava vama! Fotke su licencirane Creative commons licencom kako biste svi znali da smijete koristiti ove fotografije.

Creative Commons License Content published on this website is licensed under a Creative Commons License.

Slika prisega Dmitra Zvonimira[uredi kôd]

Što nije u redu s označavanjem slike? Nenad I. H.-Baor

Zašt si umjesto slike "Panzera VIII" metnuo sliku plastične figure? — Prethodni nepotpisani komentar napisao je The Reapper (razgovordoprinosi)

Ermin Zec - zar je ovo u redu?! Mislim na infookvir.--Uskboy 16:05, 3. kolovoz 2008. (CEST)

jel sad u redu????--Uskboy 22:41, 3. kolovoz 2008. (CEST)

slike[uredi kôd]

znači što se tiče mojih slika, trebam napisat odakle sam ih preuzeo (poveznica na neku stranicu i sl.) i riješen problem?

u svakom slučaju, hvala na obavijesti.

--OettingerCroat (razgovor) 19:38, 3. kolovoz 2008. (CEST)

Molim Vas, da se Benetton Formula izbriše, sve wikipoveznice stavljam na i isključivo na Benetton. Ne želim nikakva preusmjerenja preko Benetton Formula na Benetton!

Neće ići na nikakvu razdvojbu jer sam ja sve isprobao več i radi normalno. Uradi samo kako sam ja zamislio i bit će sve ok.

SSC Napoli[uredi kôd]

Mene zanima zašto si mi obrisala slike , koje su vezane za moj članak? Kako ja znan ja san postavio da su to logotipi, da su slike starije od 50, godina kao što i jesu dao sam objašnjenje ili me ti to sam za foru zaj----aš, A???????????????????--Suradnik:Kaps ( razgovor) 13:28, 5. kolovoz 2008. (CEST)

Sorry, na tonu, ali kada sam postavljao slike objašnjenje, ali ne i sažetak i opis i onda nisam znao što napraviti pa sam pustio to tako , pa sam kasnije kada sam postavio dazoteku uredio to, valjda? Još jdnom ispričavam se na tonu.--Suradnik:Kaps ( razgovor) 13:58, 5. kolovoz 2008. (CEST)

Vidio sam da si postavila komentar za izabrani članak SSC Napoli, pa sam ja uklonio podebljane SSC Napoliili Napoli, tako da ne bi bilo negativnih ocijena..--Suradnik:Kaps ( razgovor) 19:15, 15. kolovoz 2008. (CEST)

Pitam sam dal sam dobro uredio slike na članku SSC Napoli, tako da nebude nikakvih problema za glasovanje za izabrane članke ili još nešto trebam napraviti??--Suradnik:Kaps ( razgovor) 14:20, 17. kolovoz 2008. (CEST)

ovako ja sam probao napraviti i neznam dalje i molim te ako mi ti to možeš sredit jer ako ne slobodno ih sve pobriši, jer meni je važno samo da članak bude izabran, pa ti radi sa slikam što želiš je meni je tih slika puna kapa one mi služe samo za uljepšavanje teksta, i da to izgleda kako treba a ako nemože onda a šta onda izgledat će čudno, ne dotjerano. Bok, čujemo se!!!--Suradnik:Kaps ( razgovor) 16:36, 17. kolovoz 2008. (CEST)

SLike Napoli[uredi kôd]

Bok,

Mozes li pogledat ove slike. Jedna od njih cak ima velika slova "Not for public use" preko svega. Ne zvuci bas dobro, zar ne :)? --Pancho W. Villa (razgovor) 15:38, 6. kolovoz 2008. (CEST)

Je li predložak stavljen zbog libijske šumske mačke i smijem li prekrižiti svoj prijedlog, zato jer ga želim predložiti nešto kasnije, za par mjeseci?--Vatrena ptica 16:04, 7. kolovoz 2008. (CEST)

Ne mogu, bojim se da se "ne zavrkam", onemogućeno mi je postavljanje ovih znakova [[]] na neki način.--Vatrena ptica 16:12, 7. kolovoz 2008. (CEST)

Znači, trebam nešto ispraviti a nešto prevesti?--Vatrena ptica 16:57, 7. kolovoz 2008. (CEST)


Logotip Antene Zagreb[uredi kôd]

Možeš li mi molim te objasniti što ne valja vezano uz Slika:Antenazagreb.jpg sliku logotipa Antene Zagreb? Mislio sam da je sve u redu jer sam popunio sva polja infookvira.

dopuštenje[uredi kôd]

slike su mi ustupljene baš pod navedenom licencom --Th dalibor (razgovor) 15:29, 13. kolovoz 2008. (CEST)

widra[uredi kôd]

Lijepi pozdrav Majo! Hvala ti na pomoći. Treba mi malo vremena da se snađem s widrom.--Pavo (razgovor) 21:00, 14. kolovoz 2008. (CEST)

Izabrani, ne izabrani i sl. članci[uredi kôd]

Hmm, upozoravaš, da, ali pozivaš - to se odnosi na mene, nisam shvatio.--Uskboy 00:29, 16. kolovoz 2008. (CEST)

Dresovi Napoli[uredi kôd]

Šta da maknem slike sa članka , a ?;ili ih ako ih znaš urediti tako da mi članak može biti izabran. --User:Kaps (razgovor) 10:28, 18. kolovoz 2008. (CEST)

Musa Ćazim Ćatić[uredi kôd]

Je li sad sve uredu, možeš li ukloniti predložak? Također, pitao bi te nešto. Dovršio sam članak Bitka za Vukova i u njega samo moram ubaciti slike. Nigdje na wikipedijama i na commonsima nema slika o patnjama Vukovaraca, ratnim ruševinama Vukovara itd. Pronašao sam galeriju na starnici Hvidra-Vukovar.com i probao stupiti u kontakt sa administratorima te stranice, no nije naveden e-mail, a ima telefonski broj HVIDR-e u Vukovaru. A malo mi je glupo tražiti dozvolu za slike preko telefona. U toj galeriji ima mnogo slika, a među njima i dosta slika (zapravo sve koje ja želim postaviti na wikipediju), koje se nalaze na brojnim drugim internet stranicama. Zbog toga što ne mogu stupiti u kontakt sa spomenutom stranicom, a brojne slike se nalaze i na drugim internet stranicama, bi li ja prilikom postavljanja tih slika na wikipediju mogao upotrijebiti ovaj predložak: {{Predložak:Slobodna upotreba}}?! --Mostarac (razgovor) 16:52, 18. kolovoz 2008. (CEST)

Izabrani članci[uredi kôd]

Znam, zato sam i vratio tvoju izmjenu. Admiral Norton (razgovor) 17:58, 19. kolovoz 2008. (CEST)

Poštena upotreba u[uredi kôd]

Zašto na to, ti postavljaš da će slika biti obrisana do 2. rujna 2008. godine? Je li potrebno još neko objašnjenje? --Mostarac (razgovor) 22:10, 19. kolovoz 2008. (CEST)

Je li sad sve uredu sa ovim slikama:

Oprosti za micanje onih predložaka, ali kopaju mi oči. Sada sam objasnio slike i mislim da možeš maknuti:

Wikicitati »Ova slika nije propisno označena. Više o standardima Wikipedije u pogledu postavljanja slika možete pročitati ovdje.

Provjerite nedostaje li slici predložak infoslika ili odgovarajuća licenca!

Ako do 02. rujna 2008. slika ne bude sređena, bit će obrisana.

Ne uklanjajte sami ovaj predložak. Predložak će ukloniti netko od administratora najkasnije 02. rujna 2008.

Suradnika koji je postavio ovu sliku obavijestite o brisanju dodavanjem predloška srediti slike na njegovu stranicu za razgovor.«

sa gore navedenih slika! --Mostarac (razgovor) 22:29, 19. kolovoz 2008. (CEST)

Hoću odgovor! --Mostarac (razgovor) 23:02, 19. kolovoz 2008. (CEST)


Evo objašnjenja svake slike:

Wikicitati »Ova slika se pojavljuje na nekoliko internet portala i govori o temi Bitka za Vukovar. Zbog nemogućnosti dobivanja dopuštenja (na nekim stranicama nije naveden email preko kojega bi se zatražilo dopuštenje za korištenje tih slika, dok na nekim taj email nije u funkciji tj. nije dobiven nikakav odgovor), ova fotografija se koristi na wikipediji pod oznakom "Poštena upotreba u", samo u članku "Bitka za Vukovar", kako bi ilustrirala dati predmet, gdje ekvivalent nije dostupan. Na Wikipediji, koja se nalazi na serverima u Sjedinjenim Državama od strane neprofitne Zaklade Wikimedija (Wikimedia Foundation), može se svesti pod poštenu upotrebu po Zakonu o autorskim pravima SAD-a. Bilo koja druga upotreba ove slike, na Wikipediji ili drugdje, može biti kršenje autorskih prava.«

A nakon toga na gore navedenim slikama uvijek slijedi {{Predložak:Poštena upotreba u}}, u kojem izričito stoji:

Wikicitati »Ovo djelo je pod autorskim pravima i nije licencirano. Ono ne spada ni u jednu od već postojećih kategorija poštene upotrebe. Međutim, vjeruje se da se upotreba ovog djela u članku "Bitka za Vukovar":

- da ilustrira dati predmet
- gdje ekvivalent nije dostupan ili se može napraviti ali bi onda pružio iste informacije
- na Wikipediji, koja se nalazi na serverima u Sjedinjenim Državama od strane neprofitne Zaklade Wikimedija (Wikimedia Foundation),
može svesti pod poštenu upotrebu po Zakonu o autorskim pravima SAD. Bilo koja druga upotreba ove slike, na Wikipediji ili drugdje, može biti kršenje autorskih prava. Pogledajte Wikipedija:Poštena upotreba.

Pošiljatelju: molimo dodajte detaljno objašnjenje poštene upotrebe za svaku upotrebu, kao što je opisano na Wikipedija:Korištenje slika, kao i izvor djela i podatke o autorskim pravima.«

Detaljno objašnjenje poštene upotrebe, predložak "Poštena upotreba u" su na svim postavljenim slikama o Vukovaru. Ne vidim nikakvo kršenje autorskih prava, slike se koriste samo u članku Bitka za Vukovar zbog toga jer ilustriraju dati predmet, u kojem ekvivalent nije dostupan, a na Wikipediji, koja se nalazi na serverima u Sjedinjenim Državama od strane neprofitne Zaklade Wikimedija (Wikimedia Foundation), može svesti pod poštenu upotrebu po Zakonu o autorskim pravima SAD. Bilo koja druga upotreba ove slike, na Wikipediji ili drugdje, može biti kršenje autorskih prava. --Mostarac (razgovor) 02:12, 20. kolovoz 2008. (CEST)

Predložak:Tenisač[uredi kôd]

Bok,

Mislim da imamo mali problem sa Predložak:Tenisač, vidi medalje na Novak Đoković. Pozdrav. --Pancho W. Villa (razgovor) 13:32, 20. kolovoz 2008. (CEST)