Razgovor sa suradnicom:Roberta F./Arhiv 1

Izvor: Wikipedija
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretraživanje

Bok, Roberta

Tekst ne Guns N' Roses je super, ali postoji mali problem sa poveznicvama koje nisu u nominativu.

Za upute, vidi wikipedija:poveznice.

Pozdrav,

Sombrero 10:41, 24. veljače 2006. (CET)

Poveznice[uredi]

Bok, poveznica treba biti, ali pazi da ih ne bude previše (tj. nemoj da se članak crveni ako ne namjeravaš barem polovicu crvenih poveznica sama zaplaviti - tj. napisati članke o dotičnim pojmovima). Inače dobro radiš, samo nastavi tako. SpeedyGonsales 13:41, 26. veljače 2006. (CET)

Mijenjanje poveznica[uredi]

Bok,

Mala napomena. Kod mijenjanja poveznica pripazi na to da li je stara poveznica pokazivala na postojeću stranicu. Primjer: Pop se promijenio na Pop glazba (na prvi pogled sasvim logičan potez), no Pop glazba nije postojala kao stranica. Ja sam tek maloprije stavio preusmjerenje na Pop gdje je članak o pop glazbi.

Inače, radite super posao sa glazbenim člancima! :)

Pozdrav, Sombrero 08:35, 1. ožujka 2006. (CET)

Filmska glazba[uredi]

Kad se nakupi pet članaka o filmskoj glazbi, napravit ćemo kategoriju "Filmska glazba" i staviti je pod kategoriju "Filmska umjetnost". Dok ih nema pet, stavljaj na takve članke kategoriju "Filmska umjetnost". --Zmaj 12:30, 2. ožujka 2006. (CET)

dvostrukost[uredi]

Bok,

Nisam shvatio ono započet, ali pod drugom kategorijom. Netko je promijenio kategorije (mislim da sam ja) i to je sve. Članak je isti. Poveznice su ti OK, koliko vidim.

Kategorije se otvaraju kad se skupi 4-5 članaka, ne prije. Kategorija:Glazba i kategorija:Filmska umjetnost jesu malo nedorađene, ali mislim da nisu baš "zbrkane". Ako imaš neki prijedlog za poboljšanje, slobodno napiši.

Usput, potpisuj se sa ~~~~~, tako je lakše.

Pozdrav, Sombrero 09:28, 3. ožujka 2006. (CET)

Paklena naranča[uredi]

Evo, riješeno. Fulala si razne stvari (velika/mala slova itd.), pa pogledaj. Inače, nekako mi je draže kad je glavna stranica hrvatski prijevod, a ne originalni naslov, ali nisam siguran. Što ti kažeš? --Zmaj 13:28, 15. ožujka 2006. (CET)

Branimo Busha[uredi]

Naravno, dobro si napravila. Nemoj se suzdržavati kod takvih stvari, ili kao što bi rekli na engleskoj wiki, be bold! --Zmaj 08:32, 24. ožujka 2006. (CET)

Postavljanje slika[uredi]

Primjetila sam da muku mučiš s postavljanjem slika. Najbolje ju je postaviti u prvom retku članka, odmah na početku, jer se onda daljnji tekst članka prilagodi slici. Isto tako zaredaš onda drugu, treću, sliku. Ali ne valja pretjerivati s slikama.

Dovoljno je samo staviti |thumb| u sredini poveznice koji sam po sebi određuje veličinu slike.

Ako baš hočeš sliku s lijeve strane članka (recimo onu neku drugu koja je vrijedna postavljanja), onda iza thumba upišeš "left", |thumb|left|

Opširnije ima opisano na Wikipedija:Tečaj (Slike). Pozdrav--Duh Svemira 00:15, 26. ožujka 2006. (CET)

Čakavica[uredi]

Da mogu sam ne bih tražio pomoć :-)) a moramo držati do tradicije... Ja sam pokušao ali se bojin da ću počinit eror ili sl. Uglavnom, ako možeš i kad stigneš bilo bi super:

  • Ovaj suradnik ne govori čakavskim narječjem (ili ga slabo poznaje).
  • Ovaj suradnik posjeduje osnovno znanje o čakavskom narječju.
  • Ovaj suradnik osrednje govori čakavskim narječjem.
  • Ovaj suradnik vrlo dobro govori čakavskim narječjem.
  • Ovaj korisnik tečno govori čakavskim narječjem.
  • Ovaj suradnik govori čakavskim kao materinjim narječjem.

Pozdrav! E.coli 12:50, 27. ožujka 2006. (CEST)

Čokolada[uredi]

Haj Roberta Stavljali su vaniliju [1] --Zeljko 23:59, 26. travnja 2006. (CEST)

'većr Roberta Sutra Olmeke . Ako ti treba šta prevesti reci. Prijateljski pozdrav --Zeljko 00:35, 27. travnja 2006. (CEST)

Świętochłowice[uredi]

hello. could you like write an article in hr.wiki about Polish city, Świętochłowice, please? you can based on [:en:Świętochłowice|en.wiki]. in pl.wiki this article is candidate to a medal and it`s a needed factor. thank you very much! Szoltys


Ćao Roberta[uredi]

Ja imam 24 sata slobodnog, pa mi to dođe kao gušt. Ako štogpd zatrebaš, piši mi. Prijateljski pozdrav. --Zeljko 23:15, 2. svibnja 2006. (CEST) Z


Roberta[uredi]

Kidaj u krpe, vidiš li ti koliko je sati. --Zeljko 03:04, 3. svibnja 2006. (CEST)

Tenks Imaš e- --Zeljko 08:41, 5. svibnja 2006. (CEST)

Otrovne biljke[uredi]

Koliko znam, u ovih 16000+ clanaka nemamo nista o otrovnim biljkama. --Tycho Brahe 11:47, 6. svibnja 2006. (CEST)

Pitaj E. Colija za savjet, to je njegovo podrucje. --Tycho Brahe 12:10, 6. svibnja 2006. (CEST)

Još se nisam pošteno upustio u sređivanje članaka u botanici, i svjestan sam želje suradnika, pa i moje osobne da se tu više dopuni, no nedostaje nam netko poput Branke koja doprinosi izvrsnim člancima o životinjama. Zato su te podkategorije u biologiji i prije uređene i sistematizirane. Ja se, iako sam se na terenu susreo sa spomenutim primjercima, sam ne mogu upustiti među otrovne biljke više od umoljavanja vrijednih suradnika poput tebe, prilagodbe predložaka, njihovog dodavanja, svrstavanja članaka itd. Tu su i kaktusi koji su preko noći postali korov među biljakama na hr.wiki i koje treba dovesti u red... herbicidima ako treba! Pozdrav! E.coli 12:47, 6. svibnja 2006. (CEST)

Anis[uredi]

Nemam ti ništa novog za reći, ovo pišem samo zato, da i na anis vodi neka poveznica:-) Evo, sad vodi, i nije više "siročić".Branka France 13:40, 6. svibnja 2006. (CEST)

Vidio e- Pozdravi mi Dramalj

Dobro došla i dobro jutro. I ti si vrijedna kad si tako kasno došla s puta . Pozdrav --Zeljko 05:24, 11. svibnja 2006. (CEST)


Dakle, zbilja si neumorna!!! Nadam se da je u Zgb sve (!) bilo OK! Stan mi još prekrasno miriši!! Branka France 16:29, 11. svibnja 2006. (CEST)

Razgovor:Nikola Tesla

Nikola hrvatski znanstvenik[uredi]

Da li si ti završio osnovnu školu? Da li ti nije jasno da ste jedina Wikipedija koja tvrdi da je hrvatski znanstvenik, a hrvatska ste Wikipedija!!! Nazvao bih vas nacionalistima, ali nema reč za ovo što vi radite. --BM 03:23, 12. svibnja 2006. (CEST)

Dobar ti je cakavski, mogao bi malo da me naucis. Ja sam dao razloge zasto treba pisati clanak kao i sve priznate Wikipedije, ti mi dajes komentar jednog korisnika koji je iskompleksirani nacionalista. Pokazi se kao ozbiljan korisnik Wikipedije, pokazite da mozete i vi napisati ozbiljne clanke, jer postoji diskusija na en wiki oko ukidanja hr wiki... ;-) --BM 03:59, 12. svibnja 2006. (CEST)


Djevojko, ja baš i nisam sigurna da sam dobro povezala ovaj naziv dobri dupin s odgovarajućim lat. nazivom, i zato sam taj dio ostavila za neko vrijeme kad budem o tome više znala, nema dovoljno podataka, bar ja ih nemam. To sam samo pokušala malo srediti krajnje nesuvisle podatke koje je jedan neregistrirani suradnik "istovario", u želji da ga ne odbijemo. Ali....ako si ti provjerila da to "štima", hvala ti:-)) Branka France 12:24, 14. svibnja 2006. (CEST)


Stijene[uredi]

E pa i tebi sunčani pozdrav Roberta, nažalost nema sunca.... mislio sam, za one znaš, koji malo slabije vide da mogu pročitati nazive navedene ispod sličica minerala, znači u centimetrima bi to bilo za 1 u dužinu i širinu. --Zeljko 19:48, 15. svibnja 2006. (CEST)

Ovako Roberta, da se razumijemo, ako vidi baka ili nona da pročita, dobro je. --Zeljko 20:20, 15. svibnja 2006. (CEST)

Gut, tenks i pozdrav. --Zeljko 20:48, 15. svibnja 2006. (CEST)

subpage[uredi]

  • kako ću kreirat subpage na svojoj stranici? West Brom 4ever 15:11, 17. svibnja 2006. (CEST)

alo[uredi]

bogte vidia, pa čitan, samo ako ti očekuješ odgovor, označi mi to. Lijep pozdrav, West Brom 4ever

oću[uredi]

bog! evo, sad ću vidit šta mu je. West Brom 4ever

a[uredi]

a evo odi na moju stranicu i pogledaj šta kralj piše. usput, malo prelistaj stranicu o meni. West Brom 4ever

usput[uredi]

  • moran se maknit, brat mi oće na net. ajde, do sutra ujutro! West Brom 4ever

od borisa[uredi]

Ti si žensko??? Izvini, tek sam sad skontao. Da sam znao ranije ne bih se tako ružno ponašao prema tebi. --BM 23:40, 19. svibnja 2006. (CEST)

Naravno, ja se uvek pristojno ponašam prema damama, tako sam vaspitan :-) Eh, da sam znao ranije... Sada sigurno nemaš mnogo lepo mišljenje o meni... Potrudiću se da se popravim, radujem se daljoj saradnji :-) --BM 03:46, 20. svibnja 2006. (CEST)

Hvala ti za članak, zanimljiv je. Nisam znao da Teslino potomstvo živi u Hrvatskoj. Dakle, OK, Tesla je hrvatski znanstvenik srpskog porekla :-) Ubedila si me. A mene je teško ubediti u nešto... kad sam tvrdoglavi Balkanac :-) --BM 09:38, 21. svibnja 2006. (CEST)

od Zeljka[uredi]

O Roberta, a ja sam ti danas roštiljao u vrtu . Bilo bi dobro da sada i kavicu popiti. Idem skuhat. --Zeljko 03:22, 20. svibnja 2006. (CEST)

Allianz Arena[uredi]

Hello! I invite you to my site with word "sugar" in more than 300 languages (www.zucker.prv.pl). If you want, please register me to my guestbook (www.ksiegi-gosci.info/dodaj.php/cukier). Have you word "sugar" in language, which is not available on my site? Please write me it! Thank you very much! Vector 19:35, 20. svibnja 2006. (CEST)


Nikola Tesla - vanjska poveznica[uredi]

Bok!
Evo ja sam dodao vanjsku poveznicu na članak o Nikoli Tesli u Jutarnjem listu. Damirux 14:53, 21. svibnja 2006. (CEST)

Dupini[uredi]

Nije loše, nije loše :-))Branka France 03:13, 22. svibnja 2006. (CEST)

Slika s engleske wiki[uredi]

Roberta, nisi trebala skinuti onu sliku s engleske wiki sa neo-nacizm i revertima. Najbolje je da se tekst modificira, i da se stavi onako kako jest. Isto tako pomoglo bi ako bi mozda pronasli referencu na novi Kazneni zakon RH gdje se zabranjuje upotreba fasistickih simbola. Ako radite puno reverta, tada sebe dovodite u problem i mogu vam zabraniti djelovanje. Ja znam da se ljudi raspale kada procitaju gluposti, no jedini nacin jest da se udara sa razumom i neka druge osobe revertiraju. Isto tako za revert napisite nesto u razgovoru stranice. Toliko o tome Vodomar 03:57, 22. svibnja 2006. (CEST)


Hrvatski Zakon o prekršajima iz 2002.[uredi]

Jesi li OVO tražila? P.s. Ima još par izmjena i dopuna. Uglavnom na NN u tražilici upiši: o prekršajima, pa ćeš dobiti sve izmjene. Damirux 05:04, 23. svibnja 2006. (CEST)


A što da vidim?[uredi]

...tamo 8-) Damirux 19:24, 23. svibnja 2006. (CEST)

Aaa, domaća! :-))) P.s. Maila nema. Gren malo do grada vidit ča se tambura na rive. Damirux 19:55, 23. svibnja 2006. (CEST)

Članak[uredi]

Pročitao sam članak i zahvaljujem se što si mi ga poslala. Ova rečenica mi je zapala za oko "Nacisticki Berlin je, inace, bio zainteresovan za miran Balkan zbog svojih planova na istoku.", sve to lepo zvuči, ali samo pod pretpostavkom da je bilo OK to što je Hitler napao Jugoslaviju, a svi mi znamo da je to bila agresija, koja nikako nije bila OK (Izvinjavam se što malo pričam na "engleski" način, desi se kad se duže vreme živi u Kanadi). Znao sam da su počinjeni zločini protiv Nemaca posle WWII, ali nisam znao da je situacija bila toliko neprijateljska. Ja nemam ništa protiv Nemaca (osim onih koji podržavaju fašizam), čak imam par prijatelja Nemaca ovde u Vankuveru. Strašno je sve to... šta ljudi rade... a ni ne znaju zašto to rade... uglavnom zbog pogrešnih ili nepostojećih razloga. Kroz istoriju je bilo tako. Mnogi ratovi su vođeni zbog pogrešne predstave o istoriji. Samo neprijateljstvo Srba i Hrvata je vrlo apsurdno, s obzirom da smo toliko slični, ali zbog neke istorije koja se desila pre 60 ili 15 godina, "trebamo" da se mrzimo... Strašno... Valjda će se sve to promeniti, mada sumnjam. Al' nemoj sad da se rastužiš, malo sam depresivno predstavio situaciju, evo da te oraspoložim, dajem ti jedan cvet:

Azalea cvet

--BM 07:46, 25. svibnja 2006. (CEST)


Predložak:Novosti[uredi]

Bok!
Da li si zainteresirana da ako ja budem spriječen uređuješ Predložak:Novosti? Treba mi pomoćnik, inače ih neće vratiti na glavnu stranicu. Damirux 21:46, 25. svibnja 2006. (CEST)

Dobar je dogovor dok pomažeš pisati Novosti. ;-) Damirux 12:08, 27. svibnja 2006. (CEST)

Nije previše. Lako ću arhivirati da najnovije stanu na Glavnu stranicu. Samo kad se stave na GS. Damirux 12:10, 27. svibnja 2006. (CEST)

Pod Novosti ćemo stavljati samo hrvatske vijesti i koje se tiču Hrvatske, a ne vijesti iz svijeta. Jer bi to stvarno bilo previše, a i riječ je o hrvatskoj inačici wikipedije. Damirux 12:12, 27. svibnja 2006. (CEST)

Napomena - npr. 28. svibnja - obilježava se 15 godina Oružanih snaga Republike Hrvatske i Hrvatske kopnene vojske ---- takve vijesti ćemo stavljati u rubriku Na današnji dan a ne pod Novosti. A humanitarne akcije bolje da ne stavljamo u Novosti jer je toga previše u Hrvatskoj (a pogotovo one koje se organiziraju godišnje) i pretrpati ćemo tako Novosti. Damirux 16:00, 27. svibnja 2006. (CEST)

Bit će mi žao ako mi nećeš moći pomagati oko Novosti. Naime, Novosti sam zamislio kao kratke crtice od jedne rečenice, tako da ljudi koji su zainteresirani kad vide tu crticu pretraže po internetu ako ih zanima opširnije. Ne bismo trebali pisati dugačke rečenice jer neće stati na Glavnu stranicu niti redovna događanja (npr. događanja koja se ponavljaju godišnje, mjesečno i sl.). To bi bile kao izvanredne vijesti iz Hrvatske. Nešto novo. Sportski uspjesi, važne odluke koje je donio Sabor, uglavnom važne vijesti od značaja za sve Hrvate i sl. Damirux 17:21, 27. svibnja 2006. (CEST)

SimWiki[uredi]

Imamo hrvatsku kartu od prije par minuta izvoli. --Andrej Šalov 19:04, 26. svibnja 2006. (CEST)

Eno te na karti. --Andrej Šalov 19:19, 26. svibnja 2006. (CEST)

vijesti[uredi]

Bok,

Prije par mjeseci smo imali onu željezničku nesreću u CG, pa se bila razvila rasprava o tome što ide pod vijesti. Čini se da ovo sa CG i taj potres ne ide nigdje. Imamo dio za vijesti vezane uz Hrvatsku i to je to. Pitaj Zmaja, mislim da mi je on to objasnio.

--Ante Perkovic 12:16, 27. svibnja 2006. (CEST)

bravo[uredi]

najbolja si! ti bi tribala bit admin, stvarno! ako to poželiš, ja ću te predložit i glasat ZA. :-)))

  • e da je ovome u f1 studiju reć 'r', spasia bi se, lol. ajde pozdrav :-))) West Brom 4ever

Svarog[uredi]

Bok Roberta ... danas sam vidio tvoju poštu... ne otvaram i-meil dugo vremena zbog virusa što me napadaju.. Što se tiće Svaroga zašto bi ono izbacila.. tekst se tiće samo Svaroga... onaj link na plemenu ne valja jer se pleme zove Redariji -znači imamo Resariji, Redarijima, etc onaj Redarijan treba maknuti Pozdrav... --Zeljko 15:55, 28. svibnja 2006. (CEST)

Virusi Znam da ne ti... dolaze mi neka spam-pošta teška stotine tisuća megabajta i pravi račune koji mi ne trebaju. Tko zna možda kad popijemo kavicu kod Mile Bosanca. Ajd prijateljski pozdrav.. , Seksi stranice su ti super ? --Zeljko 16:08, 28. svibnja 2006. (CEST)

Dažbog ili Dabog i Svarožić su braća i sinovi Svaroga, prema nekom povjesničarima. Znači dva lika. --Zeljko 16:13, 28. svibnja 2006. (CEST)

Nisam ja pročitao do kraja... u pravu si. ... Treba ti i stranicu arhivirat --Zeljko 16:21, 28. svibnja 2006. (CEST)

je li bilo što na alžir (grad) --Zeljko 02:03, 29. svibnja 2006. (CEST)

Eto ga, ja sam ga prebacio na Alger ,sada se može dalje kako hoće. Samo pobrisati one duplikate --Zeljko 02:07, 29. svibnja 2006. (CEST)

Halo, hej Roberta, di si...imaš Alger, pa preseljavaj kamo hoćeš... javi se, si živa --Zeljko 02:13, 29. svibnja 2006. (CEST)

Nema kamo otići... kada ti se to desi..klikni na stare izmjene, i kada dođu, klikni na uredi... onda ti dođe tekst, ... zalijepiš ga u međuspremnik i kasnije lijepiš kamo želiš... kužiš... --Zeljko 02:17, 29. svibnja 2006. (CEST)

laku noć --Zeljko 02:29, 29. svibnja 2006. (CEST)

alergija[uredi]

Mile i kavica[uredi]

Roberta, prava si. Veliki pozdrav sa Trsata. Sada sam bio kod Mile na kavici. --Zeljko 15:42, 30. svibnja 2006. (CEST)

pa mogla bi je možda donekle opisati ako Brankica nema vremena... evo ti materijala

Smogovac Čuješ, koji je ono od smogovaca stradao prije par godina (iz one serije dječje) ? --Zeljko 15:50, 30. svibnja 2006. (CEST)

tenks i sretan put za Krk .--Zeljko 16:32, 30. svibnja 2006. (CEST)

Svaka čast, tenks... imaš pivo. --Zeljko 01:15, 31. svibnja 2006. (CEST)

Da, najljepša na internetu i wikipediji --Zeljko 01:26, 31. svibnja 2006. (CEST)

Iz tvojih ruku bilo koji --Zeljko 01:33, 31. svibnja 2006. (CEST)

A ja kažem , njam-njam... aj laku noć, dok se ne zaljubim --Zeljko 01:40, 31. svibnja 2006. (CEST)

Ej, ej Imm nešto važno reći, može --Zeljko 01:44, 31. svibnja 2006. (CEST)

'noć Roberta. --Zeljko 01:47, 31. svibnja 2006. (CEST)

Šalim se... reći će ovi naši da smo pop.... Podraav i odista laku noć... nemoj da više odgovaraš... her će baš svanut --Zeljko 01:53, 31. svibnja 2006. (CEST)

daj mi to prevedi na neki drugi jezik, nisam razumio na hrvatskom ... i kidaj u krpe --Zeljko 02:01, 31. svibnja 2006. (CEST)

Evo i pio sam kavu... ti? ne reš delat sutra. --Zeljko 03:52, 31. svibnja 2006. (CEST)

Dobar Dan[uredi]

Dobar Dan, ovdje je 12:22, kod tebe je 3.22 u jutro.... Vodomar 04:19, 31. svibnja 2006. (CEST)

umro sa--m od smijeha[uredi]

http://www.cocktailsband.com/Audio_moji_taki.htm

hvala

--VKokielov 17:46, 31. svibnja 2006. (CEST)

To je po principu lanca. Poceo je s BM, pa sve ostalo odanle potice. Dosao sam i do linka na ecolievoj stranici, silom asocijacije. --VKokielov 00:16, 1. lipnja 2006. (CEST)

Vampiri[uredi]

Ma vidi, probudila nam se Robertina... sinoć je kasno ćakulala, do jutra. Večeras u devet da si u krpama. Jasno. --Zeljko 21:07, 31. svibnja 2006. (CEST)

ne idem na bubice... ali me izgleda onaj gore ne voli. Sada sam stavio najviši stupanj sigurnosti, ali taj zna ponešto važno da ne propusti. ja sam dobivao neku poštu što ima po koju sttotinu tisuća megabajta, i tako mi pravi besmislenu štetu... Želim mu debeči šleper, i onda da mu pljunem na grob. To su ti hakeri što prave štetu, a da nemaju koristi, jedino iz zlobe . --Zeljko 21:24, 31. svibnja 2006. (CEST)

Misliš da sam gori od tebe a... lipa moja Robertina , mene možeš samo danju ulovit na spavanju, ko onoga Vlada Tepeša. -Neki nam novi suradnik piše o njemu, triba mu mala pomoć sa slikama. Pozdrav --Zeljko 22:15, 31. svibnja 2006. (CEST)

Di si to našla..ha, moji podaci ? --Zeljko 22:29, 31. svibnja 2006. (CEST)

Idem pit... vina, neću kavu. Čujemo se pred zoru. Pozdravi mi Brankicu, nešto je u brizi, --Zeljko 22:37, 31. svibnja 2006. (CEST)

Mislim da znam, ali ja više volim dalmatinsko ? aj bok --Zeljko 22:46, 31. svibnja 2006. (CEST)

Daj ga sredi, da se ne pokvari, --Zeljko 23:17, 31. svibnja 2006. (CEST)

i-meil --Zeljko 23:48, 31. svibnja 2006. (CEST)


i --Zeljko 00:05, 1. lipnja 2006. (CEST)

ej, a vidi nam Vivice, ona je sva u Japanu. --Zeljko 00:42, 1. lipnja 2006. (CEST)


ß[uredi]

Taj znak se više ne koristi ni u Njemačkoj. To je staro slovo. Sada Nijemci taj znak zamjenjuju s dva S (ss). Kao Strasse (ulica),a ne vise Straße. Damirux 15:59, 1. lipnja 2006. (CEST)

Ma koriste ga, samo su "novim pravopisom" više pojednostavnili njegovu uporabu. Inače, ss je i prije bio zamjenski znak za ß. Kubura 16:06, 1. lipnja 2006. (CEST)

Što misliš zašto sam pitanje stavio na Kafić? ;-) Zato pošto nisam kompetentan za njemački, da se dogovorimo koji oblik ćemo staviti u naziv članka da li s ß ili SS. Zato sam dao na recimo glasovanje, tj. komentiranje. Nisam tebe htio spomenuti, jer se ne želim svađati. Vidim da vladaš njemačkim, ali kažem ti da sam se dosad sretao samo s oblikom Strauss. Ako je većini po volji Strauß neka bude, boli me lijevi kažiprst. ;-) Damirux 20:30, 2. lipnja 2006. (CEST)

mail[uredi]

imaš mail :-)) West Brom 4ever

Odgovorio Vodomar 01:25, 3. lipnja 2006. (CEST)

hvala[uredi]

  • pročita san ti mail(ove), lol. Naravno, sa sadržajem nećemo u javnost, ali vidia san sve šta si mi rekla i moran reć da mi godi ono, znaš već. zahvaljujen ti na pomoći i kako bi rekla branka, vrištat ću. sad uređujen Sprakea i Flema. Moš ti stavit kategorije, molin te? --West Brom 4ever 22:29, 3. lipnja 2006. (CEST)

bravo, hvala. --West Brom 4ever 22:58, 3. lipnja 2006. (CEST)


Nema frke, tek sam krenula, mene nešto ide večeras! Branka France 02:45, 4. lipnja 2006. (CEST)

Važi, super, ja sam krenula praviti poveznice Branka France 02:49, 4. lipnja 2006. (CEST)

Odgovorio ! Vodomar 02:20, 5. lipnja 2006. (CEST)


Već sam stigla pogledati! Divila sam se i ambijentu, ali i fotografijama kao takvim. Zbilja su izvrsne!! Branka France 19:15, 7. lipnja 2006. (CEST)

Lijepo, čujemo se .--Zeljko 20:14, 7. lipnja 2006. (CEST)


Ja,ja[uredi]

Zer gut foto!!! Ča delaš tamo? Briš doma radit na wikipediji! ;-))))))))))

Ma, bravo, bravo! Onda si se mogla i slikat tamo pa mi poslat sliku na emajl! :-)))
Samo da znan kakova si sad i kakova ćeš se vratit nakon prvenstva. Da vidin razliku, aš te neću prepoznat kad bude zatrebalo. ;-)
Ja se jedanput u životu napil i nikad se nisan otreznil! Tako da imamo neš slično. :-)))
Da li koristiš koji messenger, poput ICQ-a ili slično? Teško mi ovako pričati. A e-mail program mi se često blokira.

Napiši u e-mailu ča imaš i ICQ broj ili nešto drugo kako te kontaktirati da svi ne čitaju ovdje.

Imaš mail!

Damirux 23:47, 7. lipnja 2006. (CEST)


Neka zna[uredi]

Ja nisam znao da on zna znanje u vezi tog članka. :-) Damirux 18:46, 8. lipnja 2006. (CEST)

alo[uredi]

pa di si? spremaš se za utakmice ili ćeš brzo nazad? West Brom 4ever