Razgovor sa suradnicom:Roberta F./Arhiv 16

Stranica ne postoji na drugim jezicima.
Izvor: Wikipedija

Dodatne izmjene[uredi kôd]

-kako ste mi savjetovali ispravio sam "verzalni" prizvuk članka, a što se forme tiče stvarno mislim da je to to, pošto se još ne snalazim u wikipedia svijetu molio bih Vas da mi nakon Vašeg dodatnog pregleda odgovor napišete na E-mail! -zahvaljujem se unaprijed!

imaš vandala koji priča bajke, stavljao sam briseve. Isto radi i na bosanskoj, samo ga nisu skužili. --Zeljko 00:38, 3. listopad 2007. (CEST)

Opet ja[uredi kôd]

Imam par nacrta koje sam ja napravio i htio sam ih ubaciti na stranu brodski rashladnici. ali ne gre. Da li imaš kakav čarobni štapić? --Armchoir 19:07, 3. listopad 2007. (CEST)

Parni kondenzatoti[uredi kôd]

Još uvijek imam problema. Molim te, možeš li poći na stranicu koju radim - Parni kondenzator i na stranici ćeš viditi gdje sam pokušao staviti sliku. Ta slika je na engleskoj stranici Surface condenser. I ako možeš, probaj je ubaciti gdje ja nism uspio. Očito mi još fali utakmica. --Armchoir 11:43, 4. listopad 2007. (CEST)


Pozdrav[uredi kôd]

Hvala na dobrodošlici! Pozdrav - Altersong 08:41, 7. listopad 2007. (CEST)

Godišnjice[uredi kôd]

8. listopada si lijepo napravila, još se idućih dana nadam prihvaćanju prijedloga za 11. listopada. Također sam odgovorio na mail. Pozdrav:-) --Flopy 11:52, 7. listopad 2007. (CEST)

Zaista mi je žao što nisi prihvatila nijedan moj prijedlog. Ne znam i čudim se zašto i izražavam nezadovoljstvo. Pozdrav. --Flopy 09:08, 17. listopad 2007. (CEST)
Materijala već i sada ima dovoljno za izmjene koje su nedostatne. Neke godišnjice uopće nisu mijenjane od prošle godine, a mogle su biti. Pozdrav. --Flopy 09:34, 23. listopad 2007. (CEST)

Hvala na čestitki[uredi kôd]

Puno hvala na čestitki za rođendan, uljepšala si mi dan :D --Duda , A 12:22, 8. listopad 2007. (CEST)

Hvala[uredi kôd]

Hvala puno na dobrodošlici! =) Nadam se da ja mogu pridonijeti ovdje. Znam da moj hrvatski nije jako napredan ali možda uz pomoć drugih. Hrvatski je težak jezik ali najlijepši. Pozdrav --Litany 02:02, 10. listopad 2007. (CEST)

Classical Japanese[uredi kôd]

Hi, I am 榎, a user of Japanese Wikipedia. Now, I have a request to you. Could you write a new article about Classical Japanese in Croatian based on the English article or the Japanese article or the others, and then please put an External link to Wp/jpn-classical. A few sentences would be enough.-- 13:36, 10. listopad 2007. (CEST)

Ceha i slike[uredi kôd]

Vidia san tvoju poruku Cehi. Iskreno, smatram da bi bilo bo'je da na Zajedniški poslužitej slike postavja suradnik koji je sliku postavil na niku wikipediju (a ne da se slike na Zajedniškeg postavja "iz druge ruke").
Ča ti misliš? Kubura 10:24, 11. listopad 2007. (CEST)

za office 2007[uredi kôd]

kao prvo svugdje sam proijenio makar jednu riječ pa to znači da nije kopirano!,kako dobiti dozvolu?

Novi okvirić[uredi kôd]

Evo. {{Predložak:SO/Švedska}} Kopirao sam samo vaš okvirić za Hrvatsku i nadam se da sve je u redu. =) Pozdrav --Litany 12:26, 13. listopad 2007. (CEST)

Oprosti ali još jedna stvari. Nemamo tabelu ili slićno za gravove u Švedskoj ali ja ne mogu stvoriti to. Imamo li jedan za sve i bez veze zemlja? --Litany 13:11, 13. listopad 2007. (CEST)

Prepisan tekst[uredi kôd]

Netko je nešto prepisao, a nešto smislio.Više prepisao.Pogledaj taj članak:Dimetrodon.:-0--Carica Marica 15:05, 13. listopad 2007. (CEST)Mara


Čakavski[uredi kôd]

Bog!

Vidí san da si izvorna govornica čakavskeg. U ken mistu živeš? Triba mi nika pomoć glede nikih teksti za čakavski.

javi mi se priko e-pohte .Adresu moreš naj na moj stranici Pozdrav!


--Anto 11:23, 14. listopad 2007. (CEST)

Hvala![uredi kôd]

--Jure Grm 13:13, 14. listopad 2007. (CEST)

Pitanje[uredi kôd]

Smiju li samo adminstratori postavljati na članke predloške za održavanje Wikipedije?Lipi pozdrav!;-D--Carica Marica 13:58, 14. listopad 2007. (CEST)Mara

roberta f.[uredi kôd]

hvala roberta, evo polako učim, nadam se da nisam niš zeznuo...

OPROSTI[uredi kôd]

OPROSTI ROBERTA. IMAM 11 GOD I NE ZNAM KAKO SE UPISATI ZA SURADNIKA-IP NEPOZNATI SURADNIK-14:47 Pošalji mi poruku.MOJ PRIJATELJ DRAGO IZ RAZREDA KADA NETKO DOBIJE LOŠU OCJENU REČE A,JADNA!-16.LISTOPADA 2007.

Hvala[uredi kôd]

Roberta, sada sam ti ja suradnik Bruno B. Uvijek me možeš kontaktirati. Hvala ti na pomoći. Od srca hvala. Oduvijek sam želio biti suradnik tj. otkad imam kompjuter. Imam ga od prošle godine u sedmom mjesecu.

OPET HVALA[uredi kôd]

SAMO SAM TI HTIO ZAHVALITI NA DOBRODOŠLICI.

POMOZI[uredi kôd]

JA SAM TEK SHVATIO NEKA PRAVILA NA WIKIPEDIJI. AKO NEGDJE FALIJEM NPR. U UREĐIVANJU STRANICE, POŠALJI MI PORUKU I ISPRAVI ME.— Prethodni nepotpisani komentar napisao je Bruno B. (razgovordoprinosi)

wikipedija na ča[uredi kôd]

jeno pitanje, Čakavko...:) a Wikipedija na čakavkim govorima, da li je to izvedivo? Talijani imaju takozvane "mlađe sestre" na venetsken, furlansken, sicilijansken, da li bi bilo moguće napraviti "mlađu sestru" - čakavku, neovisno o temu ča ne postoji jedan standard? Hfala. Ive 16_75— Prethodni nepotpisani komentar napisao je Ive16 75 (razgovordoprinosi)

Znan da Taliani jemadu ki i Nimci na dijalektalnin. No, pari mi se da nima dovojno zainteresiranih ode za to. bila je neka inicijativa za kajkavski no ni bilo dovojno judi... Nažalost

--Anto 23:32, 16. listopad 2007. (CEST)

Zdravo!![uredi kôd]

Evo drugi put se javljam(ne znam di mi je prva poruka zapela),a za slučaj da se ne nađe ponavljam: Ova mi se suradnica od svih suradnica koliko ih ima javila i poslala mi wikičestitku,zato SVAKA ČAST ROBERTA i zaslužila si sve one nagrade na prvoj stranici.Samo tako nastavi!

P.S.

Javi mi se oko članka o klasičnoj glazbi!— Prethodni nepotpisani komentar napisao je Mozak (razgovordoprinosi)

Picgin 01102007[uredi kôd]

Pozdrav

Ja sam Željko, jedan od igrača picigina sa slike. Moram priznati slika me je iznenadila, nema veze neka vide da se picigin ne igra samo u Splitu. Na slici su Saša, Mirjan, Damir, Dino, Ivica i Željko.

Željko — Prethodni nepotpisani komentar napisao je 161.53.43.69 (razgovordoprinosi)

Drago mi je što ste se prepoznali, nije mi bila namjera bez pitanja staviti "prepoznatljive" fotke. Dan je zaista bio lijep, a vi zaigrani, jednostavno nisam mogla odoliti prije kavice da vas ne uslikam. Možda se jednom i sretnemo. :-)) --Roberta F. 00:39, 21. listopad 2007. (CEST)

Uredio sam članak[uredi kôd]

Roberta, uredio sam članak tropska klima. Sada ću urediti i umjerenu, suhu, snježno-šumsku i polarnu klimu. Učio sam o njima u 5.razredu i dobro ih se sjećam-Bruno B.-18.Listopada-16:47— Prethodni nepotpisani komentar napisao je Bruno B. (razgovordoprinosi)

Opet ja[uredi kôd]

Hvala opet za pomoć! :) Mislim da je trebam pomoć ponekad ako ne pišem toćno. Nisam imao puno vremena prije zato jer imam školu. NAdam se da ja mogu pisati više ovdje uskoro. Na Wikipediji na švedskom pišem 99% o Balkanu ali ovdje mislim da ja ću raditi s članicima o Švedskoj (trebamo puno na hrvatskom). Što misliš o tome? :) --Litany 17:25, 18. listopad 2007. (CEST)

Molim vas...[uredi kôd]

Molim vas vratite str. Microsoft_Office_2007 Popravio sam i više nije prepisano, Unaprijed Hvala --Guski 19:42, 18. listopad 2007. (CEST)

Bolje?[uredi kôd]

Evo me nakon dugo vremena jer sam osjecao da nesto moram dati spanjolskoj zajednici zbog nacina kako su me primili, pa makar to bio maleni clanak sa receptom o Sangriyji na Wikipediji.

-D

Sada odlazim.

Adios i pusa.

Bok — Prethodni nepotpisani komentar napisao je Croautor (razgovordoprinosi)

zdravo![uredi kôd]

Soljanac preusmjerava imena ruskih teniserki. u zadnja 3 mjeseca na uikipediji rjetko kad moze neka moja izmjena da bude potpisana mojim imenom. stalno mi se izbacije onaj tekst NISTE PRIJAVLJENI... izgleda da je tako slucaj i sada, a uredno sam se prijavio. a ostavlja mi i neke poruke o Unicode znakovima. to me strahovito nervira pa ne zato vise i nema na uikici. pozz! soljanac

ma sve sam probo. stos je u tomu sto izgleda kao da sam prijavljen, a kad treba da se snime promjene ispadne da nisam. imam cak i one gluposti gore Moj razgovor, Moji doprinosi, Moj popis pracenja usw. cak mi se zna desavati da ne mogu ni da snimim promjene. i Ip adresa mi se iz dana u dan mjenja. soljanac

Štulić[uredi kôd]

sasvim te razumijem uredu je sto protestiras ali evo ja se trudim iz peta i vrijeme samo ide uostalom cao da se upoznamo .... sad cu ja to da izbrisem sta sam ja tu zabrljala--Made in creative 18:56, 20. listopad 2007. (CEST)

Suradnik o suradnji[uredi kôd]

već sam primijetio da se to događa. Kod mene doma je veliki zaslon pa toga nisam bio svjestan, no kad sam u školi otvorio neke svoje stranice, bilo mi je jasno. Ubuduće ću obratiti pozornost, a gledat ću popraviti i ove koje sam uradio. Hvala i čujemo se.Prof saxx 20:13, 20. listopad 2007. (CEST)

Europski gradovi kulture[uredi kôd]

Pozdrav! obzirom da sam novi suradnik, nadam se pomoći pri postavljanju, odnosno ažuriranju nekih stranica.

Nadam se da ćemo uspješno surađivati! Lijepi pozdrav — Prethodni nepotpisani komentar napisao je I miha (razgovordoprinosi)

Hvala[uredi kôd]

Hvala na dobrodošlici i savjetima. :) Lucis 10:21, 21. listopad 2007. (CEST)

Pozdrav[uredi kôd]

Uzvraćam pozdrave :-) --Braco 15:02, 22. listopad 2007. (CEST)

nije mi jasno sta ti hoces i necu stavljati niti jednu drugu sliku osim ove— Prethodni nepotpisani komentar napisao je Azaspo (razgovordoprinosi)

ova slika je ukomponirana i u skladu je sa svim zemaljskim osim sa tobom i nemoj mi se vise obracati sa tvojim osvrtima i prvo pogledaj da je slika privatna prije nego li dodes sa sljedecim komentarima --Made in creative 21:08, 22. listopad 2007. (CEST)

poslao bih i sliku jednu na koju adresu

ne mogu umetnuti sliku kad me ne povezuje s mjom arhivom kad kliknem na "uloženu sliku"

29. listopada[uredi kôd]

Recimo, molim te da u izabrane obljetnice 29. listopada uneseš odluku Hrvatskog sabora. Ta odluka i taj datum jedni su od najvažnijih u hrvatskoj povijesti. Pozdrav. --Flopy 09:41, 23. listopad 2007. (CEST)

Zahvaljujem :-)[uredi kôd]

Najljepša hvala :-)

Divna Jakšić 16:47, 23. listopad 2007. (CEST)

Možeš li mi molim te reci kako da obrisem stranicu sto sam greskom napravila.. Skroz se slabo snalazim sa uredjenjem, brisanjem itd.. Hvala!— Prethodni nepotpisani komentar napisao je Katarina M (razgovordoprinosi)

JA SAM TI..[uredi kôd]

RINO M. I IDEM U RAZRED SA SURADNIKOM BRUNO B. NJEMU DAJEŠ UPUTE PA IH MOLIM TE DAJI I MENI JER SAM NOVI. DANAS NA SATU INFORMATIKE Bruno B. MI JE POMOGAO DA SE PRIJAVIM JER SI TI NJEGA NAUČILA KAKO SE TREBA PRIJAVITI. POBRIŠI R.M.— Prethodni nepotpisani komentar napisao je Rino M. (razgovordoprinosi)

Wikinews1[uredi kôd]

Zašto neće proći Wikinews --Hrcko 18:30, 25. listopad 2007. (CEST)

Wikinews[uredi kôd]

Oprosti, ne shvaćam zašto mi nemožemo imati wikinews. Mogli bi napraviti peticiju za wikinews. Molim te odgovori što prije i pogledaj sliku STARDUST.Zaista bih volio PISATI na takvom projektu. --Hrcko 19:06, 25. listopad 2007. (CEST)

Slike[uredi kôd]

prova san sredit ono šta si mi napomenila. Fala na obavijesti, jer sam očigledno falija u postavljanju. A bilo bi mi žaj izgubiti one slike jer mislin da san da vrlo dobre materijale u članku. Ako moreš pogledat je li sad OK, pa mi samo ostavi poruku. Fala ti --Armchoir 08:38, 26. listopad 2007. (CEST)

Nedoumica[uredi kôd]

Nedavno sam napisao jedan članak Pomorski strojar i jučer san nešto iša pogledat tamo i naša san da je ispravljen:

Upravitelj stroja se postaje nakon plovidbenog staža od najmanje jednu godinu u svojstvu drugog časnika stroja (stručni ispit nije potrebno polagati - dovoljno je imati potreban plovidbeni staž)

Ovo gori je neko drugi napisa jer ja znan da postoji ispit za upravitelja stroja koji se može polagati samo kada si prvi časnik i bez kojeg ne možeš postati upravitelj na brodu. Nisan tija ništa micat, samo san ostavija svoje mišljenje na stranici za razgovor. Šta mi je dalje raditi jer smatran da je napisano potpuno krivo, tj. zastarjelo (tako je bilo nekada). Pardon, ne smatran, vengo znan. Ako moreš pojasni mi malo kako se dalje radi. Fala ti puno --Armchoir 09:28, 26. listopad 2007. (CEST)