Razgovor sa suradnicom:Roberta F./Arhiv 6

Izvor: Wikipedija
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretraživanje


Hvala lijepo...[uredi]

...na toplim wiki-rođendanskim željama. :-) Damir A 04:41, 21. rujna 2006. (CEST)

test[uredi]

ovo ynam da je beskorisno pa nema smisla da sebi postavljam :D


ej jel dolaziš u st? West Brom 4ever

Slike i predlošci[uredi]

Tycho gledaj. Slažem se da se trebaju uvesti novi predlošci i da se treba objaviti jeli copyright, zajedno sa Prijedlogom o rješavanju statusa slika. Vidim da na onoj stranici ima hrpa predložaka, koji na hr. wikiju praktički ne postoje. Vidim da se 1-2 napravio, i poplavio. No zašto ne i ostalo. MOlim te objasni !

--Edgar Allan Poe 20:09, 25. rujna 2006. (CEST)

Ženice,[uredi]

nedostaješ mi. :-) Nadam se da ti je lijepo na putu, skokni na IRC ubrzo. Letim u krevet, kreeepana sam, ali te vidjeh na Nedavnim pa da te izljubim prije spavanja. Ipak si ti na medenom mjesecu za nas obje. :-))) Laka ti noć! Evo ti i mala porukica za spavanje, samo poškakljaj slikice mišem:
Ti si moj cvijetak koji volim :-)) :-) --Abyssus 02:09, 26. rujna 2006. (CEST)

Obljetnica[uredi]

Bog, kad ti je točno bila obljetnica? Kubura 02:39, 26. rujna 2006. (CEST)

Pitanje[uredi]

Roberta, kako promijeniti naziv članka a da se tekst u članku ne mijenja; npr. da se naziv članka Pirati s Kariba: Mrtvački sanduk promjeni u Pirati s Kariba: Mrtvačeva škrinja? Pozdrav! --Jack Sparrow 09:17, 26. rujna 2006. (CEST)Jack Sparrow

Ma[uredi]

ma i tebi sam poslao poruku, no ostalo je Tychgo,a on ie odgovarao. I koja slika.Mnoge slike su Copyright, sa linkom, ako van ne paše brišite. Sada sam napravio sve kako treba. I itanje za Tycha vrijedi i za tebe. Odgovori.


--Edgar Allan Poe 12:24, 26. rujna 2006. (CEST)

Hvala[uredi]

Hvala na dobrodošlici! Imam pitanje... Kako da stavim slike od Rječine koje su na hr wikipediji na englesku? Dal ih moram i tamo uploadat ili? --martinb1

Bonus[uredi]

Zatekao sam poruku u vezi s brisanjem slika, odnosno obrazlozenjem o izvoru fotografija. Obzirom da sam kao suradnik novi (a nazalost ne i previse vican s kompjuterom), mogu samo kazati da su fotografije koje sam postavljao moje vlastite, iz osobne arhive i njihov sam vlasnik. Kako ispostovati sva pravila koja zahtijeva wikipedia? — Prethodni nepotpisani komentar napisao je Bonus (razgovordoprinosi)

Hvala[uredi]

Puno ti hvala na rođendanskoj čestitci! Nisam mislio da će mi itko s wikipedije čestitati. Rođendan sam jučer proslavio u krugu obitelji. No budući da je bio usred radnog tjedna proslava je bila skromna i intimna. Kad sam bio školarac zvao sam goste, no danas sam prerastao tu fazu i više volim intinme proslave u krugu obitelji. Hvala još jednom. Pozdrav! Flopy, 07:49, 28. rujna 2006.

Pitanje[uredi]

Roberta, nešto ne valja. Otvorim wikipediju, prijavim se, odem na uredi članak (u ovom slučaju Bitka na Lijevča polju), dopunim ga i onda vidim gore desno u kutu Prijavi se (kao da to već nisam napravio), odem na Nedavne promjene i vidim kao da je taj članak koji sam ja dopunio, zapravo dopunio neki 89.172.204.89. Što ne valja? --Jack Sparrow 17:56, 28. rujna 2006. (CEST)Jack Sparrow

Članci za bris[uredi]

Ej, kad dođeš doma, sredi bar nešto od članaka za bris, jer ih se nakupilo, pliz :D :D :D West Brom 4ever 15:47, 30. rujna 2006. (CEST)


'Alo Roberta[uredi]

Što je novoga. --Zeljko 17:56, 1. listopada 2006. (CEST)

Lijepo...- baš ti zavidim. --Zeljko 18:01, 1. listopada 2006. (CEST)


oj javljam ti se sa ffri ;) --koora 13:49, 3. listopada 2006. (CEST)

Bonus[uredi]

Očito se ja još ne snalazim dobro sa svim ovim. Dobio sam primjedbu za postavljanje slika (U inat godinama) i nikako da dobijem odgovore u vezi s ispravkama - odnosno navodima o izvoru slika. Slike su u mojemu vlasništvu i ja ih želim postaviti na wikipediju kao "javno dobro". Bonus

I[uredi]

imaš i.--Zeljko 01:46, 2. listopada 2006. (CEST)

Uklon vandalizama[uredi]

Gren ti pomoć uklanjat vandalizme onega debila. Počet ću od najstarijih. Kubura 08:27, 2. listopada 2006. (CEST)

Da, nevjerojatno. Od 4.14 do 6.14 brisao je bez prestanka. Možda je uspio napraviti robota za to. The horror... --Zmaj 09:19, 2. listopada 2006. (CEST)

Lik je bolestan. Kako je samo iša brisat. S obzirom na raznolikost obrisanih stranica, pridpostavjan da je brisao slučajne stranice. A što kaže Zmaj, moguće je napravio robota. Kako je samo čekao da svi pojdedu ća. Jutros san mislia da će stat, nakon što san uklonia njegovih prvih 6 debilizama. Kubura 09:25, 2. listopada 2006. (CEST)

E-mail[uredi]

Luka, Branka i Rječina tražili su me e-mail adresu koju dosada nisam naveo u svojim postavkama. Sad je imam, tako da me možeš i ti koji kontaktirati mailom, ako želiš (već sam ti prije napisao da se ne mogu javljati svaki dan). Mailom ti se mogu i predstaviti, ako si i ti spremna na isto. Pozdrav! Flopy, 12:08, 2. listopada 2006.

Hvala tebi[uredi]

Antivandalizam si zapravo obavila ti! Ali, hvala na nagradi! Tebi bi danas trebalo dodijeliti jednu za ranoranioce :-)). Donatus

Imaš vandala 87.250.103.152, provjeri --Zeljko 03:00, 3. listopada 2006. (CEST)

Trebam pomoc u vezi promjene naslova[uredi]

cao, dobio sam poruku od moderatora "Vodomar" da promjenim naslov. Zelio bih promjeniti glavni naslov u podnaslov, a podnaslov staviti kao glavni naslov. Moze mi neko objasniti sta trebam napraviti? Hvala unaprijed. --melt 04:19, 3. listopada 2006. (CEST)Melt

Pridložak o nepotpisanim junacima[uredi]

U redu, nima veze. Znam za šemu sa "kopanjem" po povijesti promjena, jedino što bi ovako ubrzalo stvar. Ali dobro, i ovako je dosta olakšalo. Kubura 13:13, 3. listopada 2006. (CEST)

Hvala[uredi]

Puno hvala na cestitki!!! Fraxinus

Nisam imao puno vremena u zadnje vrijeme, prikljucit cu se na IRC uskoro. Fraxinus

Metoda biranja članka[uredi]

Dobar dan! Ako ti se da, pogledaj što sam napisao na Razgovor o predlošku:Izabrani_članak/Prijedlozi i reci što misliš o tome. --Zmaj 10:48, 4. listopada 2006. (CEST)

Sijuksi i Plavi vojnik[uredi]

Oj Robertina, sviđaju ti se Sijuksi, vidim. --Zeljko 22:07, 4. listopada 2006. (CEST)

Mislim da je film Plavi vojnik, gledao sam ga davno, vezan uz Pokolj na Ranjenom Koljenu (Wounded Knee massacre), koji se zbio nakon bitke na rijeci Bighorn, i kada su masakrirani Minniconjou Sijuksi i poglavica Bigfoot.

Mogla si onoga Grka upisati, što je htjeo stranicu o Grko-Makedoncima, i stavio i zastavu hajduka. --Zeljko 22:22, 4. listopada 2006. (CEST)

Njega, ja ne znam. --Zeljko 22:27, 4. listopada 2006. (CEST)

Jel Grka, izgleda da on ništa ne kuži što piše, samo je htio da se piše o Grko-Makedoncima. Stavio si je zastavu hajduka na suradničku stranicu ( a to mene dira), ne izgleda mi opasan, a i nije tvrdoglav. Pitaj ga želi li stranicu pa mu napravi. A za moju stranicu, ti si šef. --Zeljko 23:27, 4. listopada 2006. (CEST)

A ti kažem ,bio mi je simpatičan zbog našega Hajduka. --Zeljko 23:38, 4. listopada 2006. (CEST)

Ovo još nisam vidio, on misli da mu je to stalna stranica, neka si je skine, pa je treba izbrisati. --Zeljko 00:48, 5. listopada 2006. (CEST)

da, možda samo nije upućen, što je to wikipedija, i kako djeluju stranice... a što misliš kako bi se ponašao Bušman u Njujorku... idem gledati film. 'noć --Zeljko 00:56, 5. listopada 2006. (CEST)

i ja, došao sam samo vidjeti ima li odgovor, da ne čekasm do ujutro. --Zeljko 01:09, 5. listopada 2006. (CEST)

O našem Odiseju[uredi]

Koliko vidim (bar prvih par članaka), djelovao mi je čovjek OK, jedino malo smeteno piše. Moguće je mlađi, zanesen je, pa "nabaciva". Razumin ga s jedne strane, on je egejski Macedonac, samo je Grk (ali, pazi, vidi odlomak dalje). I pogodi ga, ako ga se miša sa slavenskin Macedoncima.
Međutim, pravopisne pogrješke/stil pisanja su mu kao da je Macedonac ili Bugar. Pripadnost/genitiv izražava sa "na", što je svojstveno njima. Možda je i u grčkom jeziku tako, to ne znan.
Samo ga triba obrazovat što činiti, kada dopisiva podatak u članak, koji je suprotivan već postojećen podatku u članku. I neka se svituje s nami u svezi naziva, često napravi prazne poveznice, a članak već postoji. Kubura 09:37, 5. listopada 2006. (CEST)

OK[uredi]

Poslat ću mu e-mail za slike, a zasada je to to. Još zadnja je ova sa dok svjetlo gori. Gotov sam. Ali stavio sam znak copyrighta ?


--Edgar Allan Poe

OK[uredi]

OK, vrijedi !

--Edgar Allan Poe

Zagreb Pride[uredi]

Žao mi je što si i ti podlegla propagandi. U Zagrebu ima puno važnijih događaja od toga. Bile to nečije predrasude ili ne, treba poštovati volju većine, a ne biti samovoljan. Mi smo katolička zemlja, a ti si za takvu antikatoličku propagandu. Pozdrav! Flopy, 12:04, 6. listopada 2006.

To je lijepo. Ako mi između redaka kažeš da ne podliježeš ni katoličkoj propagandi onda se ne bih s tobom složio da je to propaganda. Jer katolici svojom voljom prihvaćaju i vjeruju ono što Crkva naučava. Slobodni su to ne prihvatiti, ali onda nisu katolici. Ne smatraj me nekakvim ekstremistom ni homofobom, ali svoke mišljenje imam pravo izraziti složio se netkos tim ili ne. Ako je većina za to da taj članak bude proglašen izvrsnim i stavljen na glavnu stranicu ja se niti mofu niti hoću protiv toga pobuniti. Pozdrav! Flopy, 12:30, 6. listopada 2006.
Mala napomena. Proglašavanje članka izvrsnim NE ovisi o volji većine, nego o kvaliteti članka, tj. o tome ima li konkretnih prigovora na njegovu kvalitetu. Stavljanje na glavnu stranicu je druga priča. --Zmaj 12:33, 6. listopada 2006. (CEST)
Potpuno se slažem. Prihvaćam poziv. Branka me je također pozvala da se negdje sretnemo u gradu i upoznamo, ali rekao sam njoj pa kažem i tebi da zbog studentskih i nekih drugih obveza praktički nikad nisam kod kuće tako da sad ne mogu. Ako hoćeš javit ću ti kad mogu (to neće biti tako skoro) pa ćemo vidjeti kad ti možeš i sresti se. Zbilja bi mi bilo drago! Ako mi se zbilja hočeš povjeriti možeš mi poslati i mail. To je moja privatna adresa kojoj samo ja imam pristup. Pozdrav! Flopy, 12:58, 6. listopada 2006.

Obveze nažalost zovu. Tako da se danas neću više moći javljati. Flopy, 13:00, 6. listopada 2006.

Vezano uz ispovijed:)[uredi]

Ma jok, članak je tek nastao zato ga cijelo vrijeme izmjenjujemo:), slobodno ga odključaj Ipernar

Pozdrav[uredi]

Hvala na javljanju, eto trudim se ispoštovati pravila, svaka kritika je dobrodošla jer učimo se dok smo živi. — Prethodni nepotpisani komentar napisao je 193.198.150.100 (razgovordoprinosi)


IRC[uredi]

Ma šta moj nick je još tamo na IRCu? Šta nije se maknuo kad me izbacilo prije par minuta, jer mi sad stalno govori da ne mogu na IRC, kao jer već jesam na njemu, a šta je najbolje ne mogu ga ni primirisat jer se ne želi spojit....--Treecko 21:06, 7. listopada 2006. (CEST)

E da, hvala na čestitci !!! :)) --Treecko 21:06, 7. listopada 2006. (CEST)


Pozdrav 2[uredi]

Doista mi je žao, da sam barem prije pogledao upute ! Mogu li se objaviti kratka načela stranke ? Još jedan put moja isprika ! Rafael


a di si ti... što se ne javiš. --Zeljko 01:46, 8. listopada 2006. (CEST)

Strijelac jedan, da strijelac jedan. Fala na čišćenju i pozdrav. --Zeljko 01:55, 8. listopada 2006. (CEST)

Eto sad mi znaš godine, i ti i Branka. --Zeljko 02:21, 8. listopada 2006. (CEST)

Zamolba[uredi]

Roberta, molim te obriši sliku koju sam postavio sa en.wiki. http://hr.wikipedia.org/wiki/Slika:Kit_body_amberquarters23.png. Nedostaje status slike, GFDL. Postavit ću ju posli opet, ali sa onim statuson slike. Kubura 02:43, 8. listopada 2006. (CEST)

Rišia san stvar, ne moraš. Kubura 02:50, 8. listopada 2006. (CEST)

OI[uredi]

ej hvala, već mi je dopeezdya onaj anonimus s OI :D :D
sad mi se ne da na irc više, poz do kasnije :D :D West Brom 4ever 13:54, 8. listopada 2006. (CEST)

Oprosti[uredi]

Novi sam pa se još učim cijelom sistemu. Kopirao sam tvoje suradničke okviriće samo da vidim kako sve to funkcionira, nisam htio snimiti, ali sam zaboravio izbrisati. Flegmatik

Commons[uredi]

to sto kazes je uredu. znam i sam da mogu tamo postaviti pa da se moze koristiti u cijeloj wikipediji... problem mi je dosad jedino taj, da stvari koje sam postavio na commons nemogu vidjeti u hr-wikipediji... neznam zasto jer u njemackoj wikipediji (u kojoj inace radim) sve funcijonira bez vecih problema. pokusat cu to popraviti pa cu javiti koje mozes pobrisati. zicera 10. listopada 11:44 (CEST)

evo cekaj malo, pokusavam bas neke stvari... al mogu ti reci commomns je katastrofa! pa kako mozes tamo postaviti sliku od recimo poljuda pod imenom "CIMG1188.jpg"?? pa ko ce to naci? ako ja sad tu sliku u njemackoj wikipediji ocu postaviti nemam sanse da ju nadem... sad mi je slucajno uspjelo pa sam zato vidio... zasto slike nije nazvao pod imenom "poljud1-.."?? Kategorije za stadione u hr nema... to sam sad ja napravio... nije valjda tako i sa grbovima? na ircu nisam cesto..., bolje receno, ne koristim ga uopce... zicera 10. listopada 12:12 (CEST)
evo sliku "NK-varteks-stadion(4)" mozes izbrisati... to sam uspio da sljaka ;) zicera 10. listopada 12:30 (CEST)

Roberti i Anti odgovor[uredi]

Znači moraju sve slike van... dobro, Micat ću ih sa stranica na kojima sam pisao, kako dođem na koju. _Što se tiće naše slikoteke tamo nema ništa što me zanima... ja sam uvijek tražio određene slike, one koje mi trebaju za tekst... i gledao da ispod ne piše kakva zabrana, pobječ može uvijek ako je napisana po nekakvim skrovitim mjestima ,da je ne uočiš odmah. --Zeljko 14:43, 10. listopada 2006. (CEST)

Hvala...[uredi]

za spomenice, naročito za "iračku" ;-). --Brane Jovanović 23:44, 10. listopada 2006. (CEST)

Hi hi ovo hi hi ono[uredi]

Ajd ti sad budi dobra pa na isti način sredi i Parni valjak. To ti je za kaznu šta me za**bavaš ;). I arhiviraj razgovore!--Ante Perkovic 10:28, 11. listopada 2006. (CEST)

Draga Roberta![uredi]

Pa evo, samo da ti se zahvalim na iskazanoj dobrodoslici, koja mi se učinila srdačnom i iskrenom. Dakle, Roberta, hvala Ti. Croautor

juh...[uredi]

Thnx Roberta... pokušavam se snaći, ali ponekad mi se čini da koračam mišjim koracima...ali - ne dam se!!! ;-)))--dodola 17:58, 11. listopada 2006. (CEST)

ADF[uredi]

znam nekog ko će zaplavit :D :D

ajd, do sutra, iden sad leć :D : D

West Brom 4ever 00:04, 12. listopada 2006. (CEST)

Ptice[uredi]

A jadan vam je taj članak o pticama, a toliko priče oko njega. :-) --Donat 07:39, 12. listopada 2006. (CEST)

hm --Donat 21:32, 13. listopada 2006. (CEST)

Pozdrav i mali prijedlog[uredi]

Pa gdje si ti? Nema te ništa na irc-u. Čini mi se da je Branka spominjala da imaš neku frku s kompjuterom (opet).

Inače, gledao sam malo članak Što ne spada na Wikipediju (potaknut novim suradnicima koji često žele napisati puno članaka u malo vremena) i tamo nedostaje objašnjenje da Wikipedija nije rječnik, gdje bi se onda uputilo na Wječnik. Što misliš da se tako nešto doda?--Donat 23:24, 14. listopada 2006. (CEST)

Jedna slika[uredi]

Roberta, imam jedan problem. Postavio sam datoteku sa slikom pod nazivom Queen Anne´s Revenge ali na članku Edward Teach ne mogu postaviti poveznicu na tu sliku. Možeš li ti to učiniti umjesto mene? Ako možeš postavi ju u odlomku Vrhunac uspjeha. Puno hvala. --Jack Sparrow 23:16, 16. listopada 2006. (CEST)Jack Sparrow

Hvala[uredi]

Puno ti hvala! Drago mi je da se ne ljutiš na mene zbog toga što sam te neopravdano napao zbog članka Zagreb Pride. Vidim da ti je rođendan blizu Brankinog pa ću i tebi čestitati (ne smijem zaboraviti!) Pozdrav! Flopy, 11.29, 17. listopada 2006.

Godišnjica[uredi]

Hvala na torti. Molim pogledaj moju stranicu i javi eventualne jezične greške (šifra: Ja sam stranac u ovom gradu). --Bojan PLOJ 17:29, 17. listopada 2006. (CEST)

Sorry[uredi]

Oprosti, nisam pridavao neki značaj tim licencama za stavljanje slika, neću više. Suradnik:Flegmatik

Grkokatolici[uredi]

Navečer, kad budem imao više vremena postavit ću to kao članak Grkokatolička crkva, ali ću ga morati malo preurediti (poveznice, izdvojiti dijelove koji ne spadaju na wikipediju, itd.). Možda će trebati još jedan članak: Grkokatolici u Žumberku. Razmislit ću još. Inače, sad vidim da je članak (ili njegov dobar dio) doslovno prepisan iz članka u Glasu Koncila, pa će sve trebati prereći. Ostavi ga sad tu, a ja ću navečer napraviti pravi članak i vidjeti što se od toga može iskoristiti.--Donat 11:42, 19. listopada 2006. (CEST)

imenjaci[uredi]

Hello, evo mene s problemom. Uređivala sam stranicu Ivan Ivančan, ali osoba koja ju je postavila vjerojatno nije obracala paznju na to da se njegov sin također zove Ivan Ivančan. Problem ne bi bio toliki da se i ne bave istim poslom. Kako sad to razdvojiti? Imamo dr.sc. Ivan Ivančana i njegovog sina Ivana Ivančana koji je trenutni umjetnički voditelj Lada... Obično ga se na programima potpisuje sa "Ivan Ivančan, mlađi"... heeelp...--dodola 12:20, 20. listopada 2006. (CEST)

Mislim da je u hrvatskom uvriježeno "XY, otac" i "XY, sin". --Zmaj 12:28, 20. listopada 2006. (CEST)

Wikipoveznice ću na kraju napraviti bez pogreške kad završim s pisanjem.Pozdrav. — Prethodni nepotpisani komentar napisao je Wicky (razgovordoprinosi)

Čudesna oružja[uredi]

Moram priznati da sam iznenađen čestim pitanjima za izvore po pitanju tekstova serijala čudesna oružja. Original tih tekstova je engleska wikipedija tako navoditi nju kao osnovni izvor mi nema smisla. Pretpostavljam kada govoriš za boldove misliš na == ? --rjecina 13:12, 21. listopada 2006. (CEST)

Hvala na linku[uredi]

Puno ti hvala na linku za suradničke prozorčice, odmah se bacam na malo uređenje svoje stranice. :) Pozdrav! mariOK 12:51, 22. listopada 2006. (CEST) — Prethodni nepotpisani komentar napisao je MariOK (razgovordoprinosi)

Wikipoveznice[uredi]

Jeli mi možeš napisat što sam točno pogriješio u wikipoveznicama.Koristio sam Ab — Prethodni nepotpisani komentar napisao je Wicky (razgovordoprinosi)

šmrccc[uredi]

...i ja, ;-(( --Luka Krstulović | razgovor 20:09, 22. listopada 2006. (CEST)

Hvala[uredi]

Još sam ovdje novi pa nisam baš sve pohvatao, ali baš mi je drago da si se javila pa ću imati koga pitati kad nešto ne znam. A i sa ženama mi je nekako ljepše spikati. Uh, upravo sam se probudio. Pozdrav. Wenders 05:45, 23. listopada 2006. (CEST)

IRC[uredi]

Nećeš se ljutiti što sam ti kopirao poneki suradnički okvirčić? Tako je ovdje najlakše... još se patim oko fotki ali naučit ću. Što se tiče IRC-a skinut ću ga kad budem doma jer sam sada na poslu. Odakle si? Pozdrav. Wenders 14:51, 23. listopada 2006. (CEST)

Otvorene proxy[uredi]

Potrebno je uzeti listu svih otvorenih proxy posluzitelja i staviti u list za blokiranje .Vodomar 02:35, 24. listopada 2006. (CEST)

Vidi en:Open proxy. --Ante Perkovic 14:24, 24. listopada 2006. (CEST)


keep brišiing :D :D --West Brom 4ever ®

Suradnik iz inozemstva[uredi]

Ovaj suradnik sa en.wiki, suradničkeg imena Litany en:User:Litany, je trenutačno u Hrvatskoj (po svojoj izjavi, na godinu dana). Po njegovim riječima, student je povijesti. Bio je davateljem izjave na zahtjevu za arbitriranjem o Kosovu, izgleda da su ga uzimali kao ozbiljneg. Kubura 10:12, 25. listopada 2006. (CEST)

Odluka arbitražneg odbora[uredi]

Ovdi je Bormalagurski dobia isključenje na jednu godinu [1].
Ako se pojavi pod drugin imenon, reci.
Jer onda ga se mora prijavit višim wikipedijinim tijelima.Kubura 10:29, 25. listopada 2006. (CEST)


IRC :)[uredi]

Lipi tić moj, ćeš dojti malo poli nas na IRC? Ala šu,lipa moja,ako si od volje.... ;)--Treecko 20:45, 27. listopada 2006. (CEST)


nema te? --West Brom 4ever ®

Uređivanje wikipedije[uredi]

Hvala na uputstvima. Naravno da želim uređivati wikipediju čemu ću se moći intenzivnije posvetiti tek kad diplomiram, dakle početkom iduće godine. Dotada samo sitno mijenjam članke i komuniciram sa suradnicima. Lijep pozdrav! Flopy, 11:43, 30. listopada 2006.

Slike[uredi]

Sada sam vidio ono što si mi napisala na stranici gdje se glasuje o statusu slika. Ti i ja smatramo da je de.wiki najbolja, ali ostali očito ne. Koliko sam puta vidio da Andrej Šalov, Zmaj i mnogi drugi kažu ovako je na en.wiki pa mora biti i kod nas. Ne znam zato baš da li uspoređujete i ostale wikipedije. To me smeta. Primjer za to je Branka koja kategorizira majmune prema boljoj i točnoj de.wiki, ali joj to osporavaju jer da je na en.wiki drugačije pa je to onda tako i nikako drugčije! Glede slika, apsolutno sam za poštovanje autorskih prava, ali ne mislim da je slika previše i zato sam neutralan. Postoji li predložak za to? Pozdrav! Flopy, 12:09, 30. listopada 2006.

Prema tvojoj preporuci...[uredi]

... iskoristih jedan suradnički okvirić i dodatno napisah nešto o sebi. No što je verovatno zanimljivije, stvorio sam neke Babel predložke kako bi mi funkcionisali na strani. Lep pozdrav i tebi. --Biblbroks 20:29, 30. listopada 2006. (CET)