Razgovor sa suradnicom:Vijavica

Izvor: Wikipedija
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretraživanje
Internet-group-chat.svg
Ostavite mi novu poruku OVDJE
Arhiva

Arhiva


A1

suradnica:Vijavica/Arhiv1

Peć Mlini[uredi]

Information.svg U članak Peć Mlini niste stavili izvore, što ste dužni napraviti kao autorica članka. Drugo pitanje: o čemu je članak, o zaseoku ili o rijeci? -- Bonč (razgovor) • Tagline: Wikipedija je slobodna enciklopedija koju svatko može uređivati. •  00:42, 26. kolovoza 2014. (CEST)

[1] Uvod (sažetak) članka treba jasno sažeti sadržinu članka - opis rijeke u početku zbunjuje.  • Bonč (razgovor) • Nekad mislim, a nekad postojim. •  16:36, 27. kolovoza 2014. (CEST)

Zahvala[uredi]

Hvala na nagradi.

--Dmitar Zvonimir 17:30, 26. kolovoza 2014. (CEST)

Zahvala[uredi]

Vijavice, zahvaljujem na podršci ukazanoj na izborima za administratora. Lijepi pozdrav Ivica Vlahović (razgovor) 01:25, 27. kolovoza 2014. (CEST)

Zahvala[uredi]

Draga Vijavice, zahvaljujem ti od srca za podršku i iskazano povjerenje glasom "za"! Trudit ću se opravdati ga mojim budućim djelovanjem i doprinosima. Srdačan pozdrav,--Maestro Ivanković 22:11, 27. kolovoza 2014. (CEST)

Zahvala za pomoć[uredi]

Pozdrav Vijavice!

Od srca zahvaljujem za doprinos u zamjeni onih infookvira. Stvarno nisam mislio da će se netko odazvati, i baš me ugodno iznenadilo! Hvala! :) --Zekoslavac (razgovor) 20:08, 2. rujna 2014. (CEST)

PS - samo jedan mali savjet. Pazi kod slike prilikom promjene infookvira. U rukometni infookvir ne treba onaj dio sa uglatom zagradom [ niti ono "datoteka" ili "slika", niti kopiranje piksela. Piksele pišeš pod širina slike. npr. slika širina = 250 px , a pod "slika" pišeš samo ime datoteke, npr. rukometnalopta.jpg (ili kako se već dotična slika zove). Pogledaj članke Andrej Golić i Claude Onesta, i pogledaj što se pojavljuje gore lijevo i gore desno uz sliku, i što se pojavljuje ispod slike. A ne bi smjelo. I još jednom - hvala na trudu! --Zekoslavac (razgovor) 21:42, 2. rujna 2014. (CEST)

Nagrade[uredi]

Bok,

nagrade se stavljaju po redu, ne možeš nagradu koju dodjeljuješ stavljati na prvo mjesto. Pozdrav. -- Nesmir Kudilovič (razgovor) 22.11, 5. martinščaka (studenoga) 2014. (SEV)

Nagrada[uredi]

Fala na dodjeljenoj nagradi! Face-wink.svg Pozdrav! BlackArrow (razgovor) 22:52, 5. studenog 2014. (CET)

Kako točno stavljaš sliku za članak? Ako budeš mogla odgovori mi na ovo bit ću ti jako zahvalan. Hvala unaprijed! :)— Prethodni nepotpisani komentar napisao je Glavni Suradnik (razgovordoprinosi)

Potpis[uredi]

Bok Vijavice! Svakome se od nas povremeno "zalomi" kakav previd, ali nemoj zaboravljati potpis na kraju poruka ili komentara. Srdačan pozdrav,--Maestro Ivanković 09:47, 18. studenog 2014. (CET)

Pitagorin poucak[uredi]

Ciao Vijavice, Vidjeh da si ispravila tekst na clanku o Pitagori ali mislim da je poanta u tom da je ostala ostavstina od Pitagore i njegovih ucenika nama a ne da je to ostalo Pitagorijcima. De molim te pogledaj to jos 1x. Pozz--El hombre (razgovor) 14:38, 19. studenog 2014. (CET)

Animalia[uredi]

Lijepo pišeš, biće ti lakše otvoriti članak pod njegovim imenom pa da onda pišeš. Ako si već na toj svojoj radnoj površini nemoj zaboraviti ukloniti kategoriju sa nje kad završiši sa poslom oko članka.

latinski[uredi]

provjeri i latinski naziv, da članak slučajno već ne postoji. I ovog rodenta prebaci na latinski naziv, pa onda vrati nazad na hrvatski. Ako imaš kakvih pitanja ,na usluzi sam ti u svemu. Lip pozdrav i uživaj --Zeljko (razgovor) 21:36, 2. prosinca 2014. (CET)

Nagrada![uredi]

Vijavice, zahvaljujem ti se od srca! :)--Luna 12:06, 3. veljače 2015. (CET)

Japanska patuljasta leteća vjeverica[uredi]

Japanese dwarf flying squirrel Nije li cool? Bi li mogla možda napisati HR članak o njoj? Pošto vidim da pišeš o raznim sitnim životinjicama :) Lijep pozdrav— Prethodni nepotpisani komentar napisao je Stribør (razgovordoprinosi) 21:18, 11. travnja 2019.‎