Razgovor sa suradnikom:109.60.89.139

Stranica ne postoji na drugim jezicima.
Izvor: Wikipedija

Poštovani, prijedlog za brisanje nekoga članka treba biti valjano obrazložen, ovo nije valjano obrazloženje:

  • Napisali ste: Osoba nije značajna
    • Vaše osobno mišljenje je irelevantno, Wikipedija se tamo gdje je to moguće oslanja na kriterije koje je moguće kvantificirati i kvalificirati. Google daje da osoba u pitanju ima najmanje 16 objavljenih knjiga kao autor ili prevoditelj, od kojih jedna ima hrvatskog komercijalnog nakladnika, što je kriterij kojim se rukovodimo. Iako su ostale knjige izdane u vlastitoj nakladi, broj izdanih knjiga i njihova tematika nisu zanemarivi. Npr. O glazbi = De musica, Aurelije Augustin, prijevod Emil Čić, Tihomira Mršić, 2010.
  • Napisali ste: članak ne sadrži neutralno stajalište i nema dostatne reference i izvore.
    • Slobodno dodajte izvore. Članak u ovom trenutku ima 3 (tri) izvora što je više od mnogih naših članaka. Ponavljam, Vaše osobno mišljenje je irelevantno, bitan je standard projekta koji nije narušen ponekad naizgled malim brojem izvora u nekom članku.

Obrazloženje za svaki predložak je potrebno napisati na stranicu za razgovor. Niste ništa napisali na stranicu za razgovor, a obrazloženje uz predložak za brisanje je irelevantno. Molim za malo više koncentracije sljedeći put, svaki je doprinos Wikipediji dobro došao, ali doprinosi moraju biti suvisli da bi bili usvojeni. Kad bi usvajali svaki doprinos bez obzira na njegovu utemeljenost, lako bi se dogodilo da gomilamo smeće a brišemo dobre članke. Hvala na razumijevanju! SpeedyGonsales 17:23, 30. srpnja 2015. (CEST)[odgovori]