Razgovor sa suradnikom:188.252.197.73

Izvor: Wikipedija
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretraživanje

Prijavite se na Wikipediju Vašim suradničkim imenom[uredi kôd]

Information cyan.svg Dobro došli na Wikipediju! Zahvaljujemo za Vaš doprinos na stranici Đorđe Rapajić‎ te Vas pozivamo da se prijavite kao suradnik – suradnica. Na taj će način biti olakšana komunikacija s Vama. Prijavljeni suradnici imaju veće mogućnosti uređivanja, a i doprinosi se bilježe pod izabranim suradničkim imenom uz zaštitu privatnosti. Pročitajte više o suradničkim imenima. Registriranje suradničkoga imena otvara Vam brojne mogućnosti prikaza sadržaja, te definiranje vlastita potpisa na wikipediji.

Za sva ostala pitanja rado će Vam pomoći administratori wikipedije na hrvatskome jeziku ili neki od iskusnijih suradnika. Hvala na razumijevanju.-- Nesmir Kudilovič (razgovor) 14,26; 13. ožujka 2020. (SEV)

Navođenje izvora za Vaše uređivanje učinjeno u članku Đorđe Rapajić‎[uredi kôd]

Information.svg Dobro došli na Wikipediju! Drago nam je što doprinosite Wikipediji, no skrećemo pozornost da je potrebno doprinose potkrijepiti izvorima, što niste napravili u članku Đorđe Rapajić‎. Više na Wikipedija:Navođenje izvora i Wikipedija:Literatura. Hvala na razumijevanju. Lijepi pozdrav,-- Nesmir Kudilovič (razgovor) 14,29; 13. ožujka 2020. (SEV)

 Komentar: Enciklopedijska proza ne obuhvaća fraze i riječi kao što su: navodno, tzv. (tzv. je u tom kontekstu neenciklopedijski), »našao se upleten«, »neki izvori«, »iz obaviještenih izvora«, »stanoviti ekonomski rast«, »upućene procjene«, »procjena je«, »povezuje ga/ju se«, kao ni »lasičje (ključne) riječi« (engl. WP:WEASEL). Wikipedija nije mjesto za unošenje publicističkog, novinskog funkcionalnog stila. Hvala na razumijevanju. Lijepi pozdrav, -- Nesmir Kudilovič (razgovor) 14,55; 13. ožujka 2020. (SEV)