Razgovor sa suradnikom:68.197.224.101

Izvor: Wikipedija
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretraživanje

Pozivamo vas da se prijavite kao suradnik, jer će nam na taj način biti olakšana komunikacija, prijavljeni suradnici imaju veće mogućnosti uređivanja, a i doprinosi se bilježe pod izabranim suradničkim imenom. Tekstovi koji se postavljaju na Wikipediju trebaju zadovoljavati između ostalog i minimum standarda, kao što je postavljanje poveznica (kako bi članci bili povezani), zatim kategoriju ili kategorije (kako bi se povezale srodne teme), i međuwikipoveznice (da se povežu članci istih značenja s Wikipedijama na ostalim jezicima). Osim toga, članci moraju biti pisani hrvatskim književnim jezikom i ispravnim pravopisom. Za sva ostala pitanja rado će vam pomoći administratori hrvatske Wikipedije ili neki od iskusnijih suradnika. Lijep pozdrav! --D tomAero-stub img.svg 21:02, 7. listopad 2007. (CEST)

Prijevod[uredi]

Prijevodi s drugih wikipedija su dozvoljeni. Sve ostalo nije dopušteno bez dozvole autora.--D tomAero-stub img.svg 21:02, 7. listopad 2007. (CEST)

Kad potpisujete komentare, ne trebate se potpisati svojim imenom nego dodajte četiri tilde (~) i wikipedija će automatski napisati Vašu IP adresu. Bilo bi dobro da se prijavite, onda se nećemo zbuniti u traženju vašeg suradničkog imena. Možete kliknuti na znakić Prijavi se. Lijep pozdrav.--Vatrena ptica 15:19, 28. prosinac 2007. (CET)