Razgovor sa suradnikom:78.1.161.132

Izvor: Wikipedija
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretraživanje

Pozivamo vas da se prijavite kao suradnik, jer će nam na taj način biti olakšana komunikacija. Prijavljeni suradnici imaju veće mogućnosti uređivanja, a i doprinosi se bilježe pod izabranim suradničkim imenom. Tekstovi koji se postavljaju na Wikipediju trebaju zadovoljavati, između ostalog, i minimum standarda kao što je postavljanje poveznica (kako bi članci bili povezani), zatim kategoriju ili kategorije (kako bi se povezale srodne teme) i međuwikipoveznice (da se povežu članci istih značenja s Wikipedijama na ostalim jezicima). Osim toga članci moraju biti pisani hrvatskim književnim jezikom i ispravnim pravopisom. Za sva ostala pitanja rado će vam pomoći administratori hrvatske Wikipedije ili neki od iskusnijih suradnika. Lijep pozdrav!--D tomAero-stub img.svg 09:29, 17. ožujak 2009. (CET)

Venera[uredi]

Vezano za članak o Veneri, nije li "prosječni polumjer" u infokviru pogrešan? --Mario Žamić (razgovor) 10:22, 17. ožujak 2009. (CET)

;-)[uredi]

Izvod iz Wikipedija:Izabrani članci/Pravila izbora Izabranih članaka (članak 7.):
"Glasovati mogu svi suradnici koji su se prijavili na Wikipediju na hrvatskom jeziku prije glasanja i imaju najmanje 50 izmjena u glavnom imenskom prostoru."
...dakle, prijava, još malo rada i ponovo na glasovanje! -- Zdravi bili! -- Jure Grm, 17. dana mjeseca ožujka, godine Gospodnje dvijetisućedevete u 11:29 sati. (CET)

Jubilarni ....[uredi]

Evo tu su svi dosadašnji: Wikipedija:Aktualno, a ovdje: Wikipedija:Jubilarni_članci/56_000_članaka će se od sutra glasati za 56.000 ... ali ajde se ti prvo prijavi, da ne pričam s hrpom brojkica i točkica! ... -- Zdravi bili! -- Jure Grm, 17. dana mjeseca ožujka, godine Gospodnje dvijetisućedevete u 11:37 sati. (CET)