Razgovor sa suradnikom:79.101.23.64

Izvor: Wikipedija
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretraživanje

Pozivamo vas da se prijavite kao suradnik, jer će nam na taj način biti olakšana komunikacija. Prijavljeni suradnici imaju veće mogućnosti uređivanja, a i doprinosi se bilježe pod izabranim suradničkim imenom. Tekstovi koji se postavljaju na Wikipediju trebaju zadovoljavati, između ostalog, i minimum standarda kao što je postavljanje poveznica (kako bi članci bili povezani), zatim kategoriju ili kategorije (kako bi se povezale srodne teme) i međuwikipoveznice (da se povežu članci istih značenja s Wikipedijama na ostalim jezicima). Osim toga članci moraju biti pisani hrvatskim književnim jezikom i ispravnim pravopisom. Za sva ostala pitanja rado će vam pomoći administratori hrvatske Wikipedije ili neki od iskusnijih suradnika. Lijep pozdrav!

medalje koje pripisujete Srbiji su osvojeni od strane jugoslavenske i srpsko-crnogorske reprezentacije, tako da ako želite možete nastaviti dopunjavati te članke. Ako nešto nije jasno, slobodno pitajte. Pozdrav.--SaxumBf109 Mölders.jpg 12:47, 1. kolovoza 2009. (CEST)
Strpljen spašen, treba pričekat da sve provjerim. Sad smo poveli priču o srpsko-crnogorskim medalja no u članku si i medalje od SFRJ pripisao Srbiji što nije točno jer pripadaju svim republikama. Što se tiče srpsko-crnogorskih odnosa, tu nisam siguran kakvo je stanje i čekam mišljenje kolega koji se u to više razumiju (osim ako nemaš neke službene izvore da se medalje pripisuju Srbiji). Pozdrav.--SaxumBf109 Mölders.jpg 12:19, 3. kolovoza 2009. (CEST)