Razgovor sa suradnikom:83.131.253.191

Izvor: Wikipedija
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretraživanje

Predložak:Suradnik i članak[uredi kôd]

Pozivamo vas da se prijavite kao suradnik, jer će nam na taj način biti olakšana komunikacija. Prijavljeni suradnici imaju veće mogućnosti uređivanja, a i doprinosi se bilježe pod izabranim suradničkim imenom uz zaštitu privatnosti. Tekstovi koji se postavljaju na Wikipediju trebaju zadovoljavati, između ostalog, i minimum standarda kao što je postavljanje poveznica (kako bi članci bili povezani) i određivanje kategorije. Osim toga članci moraju biti pisani hrvatskim književnim jezikom i ispravnim pravopisom. Za sva ostala pitanja rado će vam pomoći administratori hrvatske Wikipedije ili neki od iskusnijih suradnika. Lijep pozdrav! -- Nesmir Kudilovič (razgovor) 19:49, 17. rujna 2013. (CEST)


Wikipedija: potpis[uredi kôd]

Potpis.gif
Potpis vector 2010.png

Information.svg Pozdrav, zahvaljujemo na vašim doprinosima na stranicama za razgovor i usput, prilikom komentiranja molimo vas da se potpišete kako bi komunikacija bila uspješnija. Potpis možete napraviti upisivanjem 4 tilde: ~~~~, ili jednostavnim pritiskom na alat za potpis prikazan na jednoj od slika s desne strane. Slučaj gdje se niste potpisali: Razgovor:Nesmir Kudilovic-- Nesmir Kudilovič (razgovor) 19:49, 17. rujna 2013. (CEST)


Članak bošnjački jezik[uredi kôd]

Glede tvojih pitanja i komentara

... bit ću vrlo kratak.

U članku bošnjački jezik već je i prije stajalo da ima 2,000.000 govornika u Bosni i Hercegovini. Nisam to ja ništa izmislio, već je tako i prije pisalo u glavnom tijelu članka. Izvor za tu tvrdnju je publikacija Ethnologue (16. i 17. izdanje), a po tom istom izvoru je ukupno 2,216.000 govornika na cijelomu svijetu.

Znači, lako je pogledati silcode:bos i vidjeti odakle su podatci za dopunu koju sam izvršio isključivo u predložak: infookvir jezik (koji se predložak nalazi u članku bošnjački jezik), te sam dopunio podatak o ukupnom broju govornika a temeljem 17. izdanja narečene publikacije. --Nesmir Kudilovič (razgovor) 19:49, 17. rujna 2013. (CEST)