Razgovor sa suradnikom:89.164.68.48

Izvor: Wikipedija
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretraživanje

Prijavite se na Wikipediju Vašim suradničkim imenom[uredi kôd]

Information cyan.svg Dobro došli na Wikipediju! Zahvaljujemo za Vaš doprinos na stranici Teretana te Vas pozivamo da se prijavite kao suradnik – suradnica. Na taj će način biti olakšana komunikacija s Vama. Prijavljeni suradnici imaju veće mogućnosti uređivanja, a i doprinosi se bilježe pod izabranim suradničkim imenom uz zaštitu privatnosti. Pročitajte više o suradničkim imenima. Registriranje suradničkoga imena otvara Vam brojne mogućnosti prikaza sadržaja, te definiranje vlastita potpisa na wikipediji.

Za sva ostala pitanja rado će Vam pomoći administratori wikipedije na hrvatskome jeziku ili neki od iskusnijih suradnika. Hvala na razumijevanju.-- Nesmir Kudilovič (razgovor) 20,14; 17. ožujka 2020. (SEV)

Potencijalno neprihvatljiva vanjska poveznica u članku Teretana[uredi kôd]

Information.svg Dobro došli na Wikipediju. Iako su svi dobrodošli činiti konstruktivne doprinose Wikipediji, moramo vas zamoliti da promotivni materijal, kao što je učinjeno u članku Teretana, ne postavljate na Wikipediju, s obzirom na to da Wikipedija nije mjesto za reklamiranje i oglašavanje. Možete pogledati kratki uvodni tečaj gdje je objašnjeno kako doprinositi na Wikipediji. Eventualna pitanja možete postaviti ovdje. Hvala na razumijevanju. -- Nesmir Kudilovič (razgovor) 20,15; 17. ožujka 2020. (SEV)