Razgovor sa suradnikom:89.164.75.221

Stranica ne postoji na drugim jezicima.
Izvor: Wikipedija

Dobro došli na Wikipediju! Zahvaljujemo za Vaš doprinos na stranici Socijalistička Federativna Republika Jugoslavija te Vas pozivamo da se prijavite kao suradnik – suradnica. Na taj će način biti olakšana komunikacija s Vama. Prijavljeni suradnici imaju veće mogućnosti uređivanja, a i doprinosi se bilježe pod izabranim suradničkim imenom uz zaštitu privatnosti. Pročitajte više o suradničkim imenima. Registriranje suradničkoga imena otvara Vam brojne mogućnosti prikaza sadržaja, te definiranje vlastita potpisa na wikipediji.

Za sva ostala pitanja rado će Vam pomoći administratori wikipedije na hrvatskome jeziku ili neki od iskusnijih suradnika. Hvala na razumijevanju.-- Nesmir Kudilovič (razgovor) 18,09; 24. listopada 2017. (SEV)

Uklanjanje golemoga dijela teksta u članku Socijalistička Federativna Republika Jugoslavija[uredi kôd]

Dobro došli na Wikipediju. Možda niste to učinili namjerno, ali vaša je nedavna izmjena uklonila sadržaj na stranici Socijalistička Federativna Republika Jugoslavija. Kako takvi postupci mogu izgledati kao vandalizam, molimo vas da ih izbjegavate bez obrazloženja. Možete pogledati i uvodni tečaj za više informacija o uređivanju na Wikipediji. Hvala na razumijevanju.-- Nesmir Kudilovič (razgovor) 18,09; 24. listopada 2017. (SEV)

Popunjavanje sažetka uz svako spremanje stranice[uredi kôd]

Zahvaljujemo Vam na Vašim doprinosima Wikipediji na hrvatskom jeziku. No, kada spremate sadržaj članka, prije no što pritisnete tipku "Sačuvaj stranicu", molimo Vas – upišite kratko obrazloženje u polje "Sažetak" (koje se nalazi odmah uz tipku "Sačuvaj stranicu"). Time olakšavate drugim suradnicima koji iz sažetka mogu lako protumačiti vaše razloge svake pojedine izmjene. Primjerice, u slučaju članka: Socijalistička Federativna Republika Jugoslavija. Popunjavajući polje "Sažetak" pomažete svima, uključujući i sebi, prepoznavati Vaše doprinose u povijesti uređivanja članaka, a to može biti koristan i učinkovit način pronalaženja tih istih doprinosa. Zahvaljujemo na trudu koji ćete uložiti, te na razumijevanju ove poruke.-- Nesmir Kudilovič (razgovor) 18,09; 24. listopada 2017. (SEV)

Dobro došli na Wikipediju! Iako su svi koji pridonose stvaranju ove enciklopedije dobrodošli, želimo Vas podsjetiti da osobni napadi na druge suradnike, kao što ste učinili na Socijalistička Federativna Republika Jugoslavija nisu dopušteni. Molimo vas da sve primjedbe uputite na stranicama za razgovor o člancima, a ne na stranicama za razgovor sa suradnicima. Pogledajte ponovo stranicu dobrodošlice da biste saznali više o tome kako doprinositi Wikipediji. Hvala!-- Nesmir Kudilovič (razgovor) 22,38; 24. listopada 2017. (SEV)