Razgovor sa suradnikom:93.138.15.247

Izvor: Wikipedija
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretraživanje

Prijavite se Vašim suradničkim imenom[uredi]

Information cyan.svg Dobro došli na Wikipediju! Zahvaljujemo za Vaš doprinos na stranici Novine te Vas pozivamo da se prijavite kao suradnik – suradnica. Na taj će način biti olakšana komunikacija s Vama. Prijavljeni suradnici imaju veće mogućnosti uređivanja, a i doprinosi se bilježe pod izabranim suradničkim imenom uz zaštitu privatnosti. Pročitajte više o suradničkim imenima. Registriranje suradničkoga imena otvara Vam brojne mogućnosti prikaza sadržaja, te definiranje vlastita potpisa na wikipediji.

Za sva ostala pitanja rado će Vam pomoći administratori wikipedije na hrvatskome jeziku ili neki od iskusnijih suradnika. Hvala na razumijevanju.-- Nesmir Kudilovič (razgovor) 15,29; 21. siječnja 2020. (SEV)

Suradničko uređivanje ocijenjeno testiranjem u članku Novine[uredi]

Nuvola apps important.png Molimo Vas, ne nastavljajte s dodavanjem besmislenog sadržaja na Wikipediju, jer se takva uređivanja smatraju vandalizmom. Vaše testiranje na stranici Novine upravo je uspješno uklonjeno. Ukoliko želite i dalje testirati, molimo Vas rabite stranicu za vježbanje. Hvala na razumijevanju.-- Nesmir Kudilovič (razgovor) 15,29; 21. siječnja 2020. (SEV)