Razgovor sa suradnikom:Analeeza

Stranica ne postoji na drugim jezicima.
Izvor: Wikipedija

Dobrodošlica[uredi kôd]

Dobro došli na Wikipediju na hrvatskom jeziku, započetu 16. veljače 2003. - slobodnu enciklopediju!

Pozivamo vas na sudjelovanje u rastu ove svima dostupne enciklopedije. Ovdje su neke od stranica koje bi vam mogle pomoći:

  • Wikipedija - što je Wikipedija, povijest i organizacija projekta
  • Pomoć - kako sudjelovati, što treba znati, kako koristiti?
  • Slike - obvezno pročitati prije postavljanja bilo kakvih slika

Ako želite vježbati, možete to raditi na stranici za vježbanje, u slučaju da vam zatreba pomoć, pogledajte:

Svoje doprinose na člancima ne potpisujte, dok komentare na pripadajućim stranicama za raspravu, suradničkim stranicama i Kafiću molim potpisujte tako što ćete napisati 4 tilde (~~~~) ili kliknuti na gumb na alatnoj traci.

Još jednom, dobro došli! --Roberta F. 11:48, 24. ožujak 2007. (CET)

Suradnička stranica[uredi kôd]

Vidim da si nešto htjela staviti na svoju stranicu, možda ti može pomoći stranica sa suradničkim okvirićima gdje je opisano kako se postavljaju i ima popriličan izbor, pa ćeš sigurno naći nešto što ti se sviđa. Ukoliko imaš neka pitanja, slobodno pitaj, rado ćemo ti pomoći. Lijep pozdrav :-)) --Roberta F. 19:32, 24. ožujak 2007. (CET)

prijevodi[uredi kôd]

Kod prevođenja s engleske ili bilo koje druge wikipedije nije potrebno navoditi da je članak preveden. --MayaSimFan 17:10, 25. ožujak 2007. (CEST)

Bok !

Vidim da si se uhvatila mog Chestertona i hvala ti na tome. Mislim da je netko kao on zaslužio proširenje. Samo imao bih par smjernica.

1) Bilo bi bolje kada bi za osobe koje se spominju ne stavljaš tipa Albert Camusa, nego [[Albert Camus|Alberta Camusa]]. Dobiti ćeš isti učinak i to sa poveznicom.

2) Ne znam odakle prevodiš i s koje wikipedije i koji ti je materinji jezik, ali bilo bi dobro ada bi pazila na neke riječi jer sam u stavljanju poeznica uhatio par ne-hrvatskih riječi.

3) Kada navodiš citat (bilo njegov osobni ili iz knjige) bilo bi dobro da koristiš predložak:citat. Kako ? Pa jednostavno {{citat|ovdje ide cutat}}. To ti je cijeli postupak, jednostavno je.

4) Kada navodiš djela ili neke kraće navode (iz pisma, ili neke rečenice unutar teksta) možeš ih pretvoriti u kurzivni tekst. Tako je uobičajeno.

Puno sreće ovdje na wikici i samo naprijed sa dobrim radom. --89.172.115.231 21:36, 26. ožujak 2007. (CEST)

wikipoveznice[uredi kôd]

na wikipediji je poželjno postavljati wikipoveznice; vidi Gilbert Keith Chesterton. --West Brom 4ever ® 22:37, 26. ožujak 2007. (CEST)