Razgovor sa suradnikom:Angler

Izvor: Wikipedija
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretraživanje
WikipediaTutorial.png
Ovaj je članak dio wikipedijina
Uvodnog tečaja
Tečaj

Naslovna stranica
Uređivanje članaka
Oblikovanje članaka
Wikipoveznice
Wikiprojekti
Slike
Tablice
Stranice za razgovor
Ne zaboravite
Prijavljivanje
Imenski prostori
Zaključak

Vidi

Pomoć:Sadržaj

Dobro došli na Wikipediju na hrvatskom jeziku, započetu 16. veljače 2003. - slobodnu enciklopediju!

Pozivamo vas na sudjelovanje u rastu ove svima dostupne enciklopedije na hrvatskom standardnom jeziku.


Ovdje su neke od stranica koje bi vam mogle pomoći:

  • Wikipedija - što je Wikipedija, povijest i organizacija projekta
  • Izvori - kako uspješno činiti Wikipediju boljom!
  • Slike - obvezno pročitati prije postavljanja bilo kakvih slika

Ako želite vježbati možete to raditi na stranici za vježbanje, u slučaju da vam zatreba pomoć učinite slijedeće:


Svoje doprinose na člancima ne potpisujte, dok komentare na pripadajućim stranicama za razgovor, suradničkim stranicama i Kafiću molimo potpisujte se tako što ćete pritisnuti gumbić Button sig.png na alatnoj traci ili napisati 4 tilde (tilda = 4x istovremeno tipke AltGr + tipka s brojem 1), što kod uređivanja izgleda ovako ~~~~.
Vlastitu suradničku stranicu (onu koja se zove "Suradnik:vaše ime") možete uređivati po svojoj želji u skladu s pravilima uređivanja suradničke stranice (npr. asketski ili šminkerski).


Molimo Vas, ne stavljajte zaštićene radove bez dopuštenja! Nemojte izravno kopirati sadržaje s drugih web stranica ako nemate izričito dopuštenje. Ako imate dopuštenje, napišite to na stranici za razgovor ili jednostavno dodajte ovdje. No, obvezno to napravite prije nego započnete s pisanjem preuzetog teksta. Molimo uočite da se svi doprinosi Wikipediji smatraju dualno licencirani, pod Creative Commons Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima 3.0 i GFDL licencijom. Ako ne želite da se vaše pisanje nemilosrdno uređuje i slobodno raspačava, nemojte ga ovamo slati. Također nam obećavate da ćete ono što ćete napisati sami napisati, ili ćete to prepisati iz nečeg što je u javnom vlasništvu ili pod sličnom slobodnom licencijom.


Još jednom, dobro došli! --Basketball ball light.svg Neno K Basketball.png 2:27, 18. travanj 2009.(CEST)

Premještanje[uredi]

Angler, kao što možeš vidjeti ovdje, nakon 4 dana ili desetak uređivanja moći ćeš i ti premještati stranice u slučaju pogreške ili potrebe. Inače je članak o Jesperu Kydu odlično započet, dodaj još samo međuwikipoveznice (nemoj zaboraviti dodati međuwikipoveznicu s en:wiki prema hr:wiki), odgovarajuću kategoriju, a predložak Glazbenik premjesti na vrh i biti će sve na svome mjestu. Ako trebaš pomoć, slobodno pitaj. Lijep pozdrav :-)) --Roberta F. 02:59, 18. travanj 2009. (CEST)

Viljuškar - viličar[uredi]

Ispravno je viličar. Iako se kolokvijalno u narodu on zove viljuškarom, zašto ne znam. Imaš ih naravno nekoliko vrsta. A osnovna podjela je prema smjeru vilica u odnosu na os viličara. Po pogonu - na struju, diesel, benzin, kombinacija benzin - plin...

Ako zapneš imam negdje skriptu gdje sam polagao za upravljanje viličarem pa ću ti znati detaljnije ako zatreba. Evo ti i slike. Onaj treći slijeva je teleskopski viličar (imam ga u firmi :-) ). Samo nisam siguran u koju grupu viličara ti spadaju oni tzv. ručni paletari

Andrej Šalov 17:35, 13. svibanj 2009. (CEST)

Sad moram i ja[uredi]

Sad si me natjerao da napišem nekoliko članaka koji odavno stoje na mom popisu planova, a vezani su jednim dijelom uz radne strojeve. :-)))) Drago mi je da se još netko dodirnuo ovog polja. Andrej Šalov 17:38, 13. svibanj 2009. (CEST)

Slika Jesper Kyd[uredi]

Pozdrav, koliko vidim, otkad je slika označena kao nepropisno postavljena promijenio se samo opis. LukaKrstulović 22:52, 9. lipanj 2009. (CEST)

Pozdrav Angler, izgleda da je greška u meni. Suradnik koji je označio sliku kao nepropisno postavljenu krivo je uradio i moja je greška što nisam pregledao dozvolu prije nego što si mi ti na to ukazao. Slika je vraćena (predložak uklonjen) i moja izmjena na stranici uklonjena, primi moju ispriku što nisam ranije reagirao. Lijep pozdrav! LukaKrstulović 23:06, 11. lipanj 2009. (CEST)

Datoteka:Jesper_kyd.jpg[uredi]

Angler, vidim da je već bilo razgovora o ovoj slici, ali na službenim stranicama http://www.jesperkyd.com/ s kojih je navodno slika preuzeta, vidim samo oznaku copyrighta (jasno na svim stranicama koje gledam stoji: © 2009 JKP. All Rights Reserved) odnosno, te stranice, kao ni sadržaj nisu pod niti jednom slobodnom licencijom. Možda gledam krive stranice, ali postoji mogućnost da slika bude obrisana, ako se ne može utvrditi postojanje posebne dopusnice za njezino prenošenje ili ako nema fotografije pod slobodnom licencijom, jer kao takva nije prihvatljiva za objavljivanje na Wikipediji. Više o slikama možeš pročitati u pravilima o slikama. Lijep pozdrav :-)) --Roberta F. 23:09, 17. kolovoza 2009. (CEST)