Razgovor sa suradnikom:Annasobloher

Izvor: Wikipedija
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretraživanje

Dobro došli na Wikipediju na hrvatskome jeziku, započetu 16. veljače 2003. - slobodnu enciklopediju!

Pozivamo vas na sudjelovanje u rastu ove svima dostupne enciklopedije. Ovdje su neke od stranica koje bi vam mogle pomoći:

  • Wikipedija - što je Wikipedija, povijest i organizacija projekta
  • Pomoć - kako sudjelovati, što treba znati, kako koristiti?

Kako uređivati? Možete probati na stranici za vježbanje:

Drugi suradnici?

  • Wikipedija:Kafić - portal zajednice, ovdje slobodno postavite pitanje
  • IRC (chat): wikipedia-hr
  • ako želite nekom suradniku ostaviti poruku, učinite to na njegovoj stranici za razgovor

Svoje doprinose na člancima ne potpisujte, dok komentare na pripadajućim stranicama za raspravu, suradničkim stranicama i Kafiću molimo potpisujte tako što ćete napisati 4 tilde (~~~~) ili kliknuti na gumb Signature icon.png na alatnoj traci.

Još jednom, dobro došli! --zhile i 12:48, 14. svibanj 2009. (CEST)

reklame[uredi kôd]

Information.svg Dobrodošli na Wikipediju. Iako su svi dobrodošli činiti konstruktivne doprinose wikipediji, moramo vas zamoliti da promotivni materijal ne postavljate na wikipediju, s obzirom da wikipedija nije mjesto za reklamiranje i oglašavanje. Možete pogledati kratki uvodni tečaj gdje je objašnjeno kako doprinositi na wikipediji. Eventualna pitanja možete postaviti ovdje. Hvala na razumijevanju.

--zhile i 12:48, 14. svibanj 2009. (CEST)

Na suradničkoj stranici pišemo isključivo nešto o sebi. Ona dakle ne služi za promoviranje i reklamiranje proizvoda niti za kršenje nekog od postojećih pravila wikipedije, već za suradnju i lakšu orijentaciju.--Vatrena ptica (razgovor) 13:03, 14. svibanj 2009. (CEST)
Ponovo napominjem: suradnička stranica ne služi za promoviranje, reklamiranje ili za bilo kakvo kršenje nekog od postojećih pravila wikipedije. Ako nastavite opetovano ignorirati ove zamolbe, možete biti blokirani na neko vrijeme (ovisi o procjeni administratora).--Vatrena ptica (razgovor) 13:27, 14. svibanj 2009. (CEST)