Razgovor sa suradnikom:Ant.pr

Izvor: Wikipedija
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretraživanje
Wikipedijin
uvodni tečaj
Tečaj

Naslovna stranica
Uređivanje članaka
Oblikovanje članaka
Wikipoveznice
Sestrinski projekti
Slike
Tablice
Stranice za razgovor
Ne zaboravite
Prijavljivanje
Imenski prostori
Zaključak

Dodatno

Pomoć:Sadržaj

Ant.pr, dobro došli na Wikipediju na hrvatskom jeziku, započetu 16. veljače 2003. godine – slobodnu enciklopediju!

Pozivamo vas na sudjelovanje u rastu ove svima dostupne enciklopedije na hrvatskom standardnom jeziku.


Ovdje su neke od stranica koje bi vam mogle pomoći:

  • Wikipedija − što je Wikipedija, povijest i organizacija projekta
  • Wikiusvajanje − pronađite mentora koji će vam pomoći u snalaženju na Wikipediji
  • Izvori − kako uspješno činiti Wikipediju boljom!
  • Slikeobvezno pročitati prije postavljanja bilo kakvih slika

Ako želite vježbati možete to raditi na stranici za vježbanje, u slučaju da vam zatreba pomoć učinite slijedeće:


Svoje doprinose na člancima ne potpisujte, dok komentare na pripadajućim stranicama za razgovor, suradničkim stranicama i Kafiću molimo potpisujte tako što ćete pritisnuti gumbić Signature icon.png ili Vector toolbar signature button.png na alatnoj vrpci ili napisati 4 tilde (tilda = 4x istovremeno tipke AltGr + tipka s brojem 1), što kod uređivanja izgleda ovako ~~~~.
Vlastitu suradničku stranicu (onu koja se zove "Suradnik:vaše ime") možete uređivati po svojoj želji u skladu s pravilima uređivanja suradničke stranice (npr. asketski ili šminkerski).


Molimo Vas, ne stavljajte zaštićene radove bez dopuštenja! Nemojte izravno kopirati sadržaje s drugih web stranica ako nemate izričito dopuštenje. Ako imate dopuštenje, napišite to na stranici za razgovor ili jednostavno dodajte ovdje. No, obvezno to napravite prije nego započnete s pisanjem preuzetog teksta. Molimo uočite da se svi doprinosi Wikipediji smatraju dualno licencirani, pod Creative Commons Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima 3.0 i GFDL licencijom. Ako ne želite da se vaše pisanje nemilosrdno uređuje i slobodno raspačava, nemojte ga ovamo slati. Također nam obećavate da ćete ono što ćete napisati sami napisati, ili ćete to prepisati iz nečeg što je u javnom vlasništvu ili pod sličnom slobodnom licencijom.


If you don't speak Croatian: This is the welcome message sent to new users of hr.wikipedia

Još jednom, dobro došli! --MaCroatian squares Ljubicic.gifGa 15:47, 13. studenog 2011. (CET)

Teške Boje ili Teške boje[uredi kôd]

Ima li nekakav poseban razlog za naziv albuma "Teške Boje" (naglasak na veliko početno slovo riječi boje)?--MaCroatian squares Ljubicic.gifGa 15:47, 13. studenog 2011. (CET)


Nemam razlog, eto, valjda mi "uteklo" veliko B :) Kako uredit da bude malo b ?— Prethodni nepotpisani komentar napisao je Ant.pr (razgovordoprinosi)

Potpis[uredi kôd]

Potpis.gif
Potpis vector 2010.png

Information.svg Pozdrav, zahvaljujemo na vašim doprinosima na stranicama za razgovor i usput, prilikom komentiranja molimo vas da se potpišete kako bi komunikacija bila uspješnija. Potpis možete napraviti upisivanjem 4 tilde: ~~~~, ili jednostavnim pritiskom na alat za potpis prikazan na jednoj od slika s desne strane. Hvala na razumijevanju.--MaCroatian squares Ljubicic.gifGa 17:03, 13. studenog 2011. (CET)


P. S. Teške boje - riješene.Face-wink.svg

P.P.S. Nazive albuma u člancima pišemo ukoso. Više o tipskim glazbenim člancima imate ovdje.--MaCroatian squares Ljubicic.gifGa 17:03, 13. studenog 2011. (CET)


Hvala na informacijama :) Uredio sam i album Zadovoljština. --Ant.pr (razgovor) 17:44, 13. studenog 2011. (CET)

Nema na čemu, i drugi put. Vidim da se potpis naučioFace-smile.svg, pa onda još jedna sitnica: uobičajeno je suradnicima odgovarati na njihovim stranicama za razgovor. Zašto? Jedino tako dobiju obavijest o odgovoru (kao što ste sad i Vi dobili). U slučaju kad im odgovorite na Vašoj stranici, nema obavijesti pa se može dogoditi da im Vaš odgovor promakne.--MaCroatian squares Ljubicic.gifGa 18:02, 13. studenog 2011. (CET)

Slike[uredi kôd]

Vaša/e slika/e krši/e opća pravila označavanja novih slika.
Nuvola apps important blue.svg

Slika/e će biti obrisana/e ako se do 4. prosinca 2011. ne označi/e u skladu s gore navedenim pravilima.

Molimo pročitajte ove članke ako imate nedoumica.

Smatrajte se obaviještenim.

Hvala!

Jure Grm, 20. dana mjeseca studenog, godine Gospodnje dvijetisućejedanaeste u 17:59.


Stranice za razgovor[uredi kôd]

Sadržaj stranica za razgovor ne brišemo, već arhiviramo. Hvala na razumijevanju.--MaCroatian squares Ljubicic.gifGa 20:45, 10. srpnja 2012. (CEST)[odgovori]

Prikaži[uredi kôd]

Prikaži kako će izgledati3.PNG

Information.svg Pozdrav, cijenimo Vaše doprinose na Wikipediji i stoga Vas molimo da prije nego što snimite svoje promjene na stranici, kao u članku Rakitje, uporabite tipku Prikaži kako će izgledati koja se nalazi pored tipke Sačuvaj stranicu. Tako ćete odmah vidjeti što ste napravili i moći ispraviti eventualne pogrješke. Prečestim snimanjem raznih sitnica zatrpava se stranica nedavnih promjena. Tipka je prikazana na slici desno. Ako namjeravate raditi veće izmjene ili pisati duži tekst, bolje je da prvo kopirate stari tekst stranice na svoje računalo (u Notepad ili neki drugi program), tamo ga uredite, a zatim konačnu inačicu iskopirate u prozor za izmjenu teksta stranice. --Tulkas Astaldo (razgovor) 10:45, 15. ožujka 2019. (CET)[odgovori]

Izvori[uredi kôd]

Information.svg Dobro došli na Wikipediju! Drago nam je što doprinosite Wikipediji, no skrećemo pozornost da je potrebno doprinose potkrijepiti izvorima, što niste napravili u članku Rakitje. --Tulkas Astaldo (razgovor) 10:45, 15. ožujka 2019. (CET)[odgovori]

Pozdrav, mislite na izvore br. stanovnika ili na gustoću naseljenost? Ili pak oboje? — Prethodni nepotpisani komentar napisao je Ant.pr (razgovordoprinosi) 18:11, 15. ožujka 2019.
Na što sam mislio možete proučiti ovdje. Zahvaljujem na razumijevanju i lijepo pozdravljam.--Tulkas Astaldo (razgovor) 08:46, 16. ožujka 2019. (CET)[odgovori]
Ovim uređivanjem jeste dodali izvor za popis 2011. godine, ali ste i uklonili izvor za razdoblje do 2001. godine. Ovaj drugi jest bio zastario pa nije vodio nikuda tako da je trebalo potražiti podatke za razdoblje do 2001. godine. Tako da sam učinio ovo jer ipak je razlika između izvora za samo jedan popis i izvora za sve popise do 2001. godine. Lijepo pozdravljam--Tulkas Astaldo (razgovor) 13:26, 16. ožujka 2019. (CET)[odgovori]