Razgovor sa suradnikom:Aradic/Pismohrana 1

Stranica ne postoji na drugim jezicima.
Izvor: Wikipedija
Wikipedijin
uvodni tečaj
Tečaj

Naslovna stranica
Uređivanje članaka
Oblikovanje članaka
Wikipoveznice
Sestrinski projekti
Slike
Tablice
Stranice za razgovor
Ne zaboravite
Prijavljivanje
Imenski prostori
Zaključak

Dodatno

Pomoć:Sadržaj

Dobro došli na Wikipediju na hrvatskom jeziku, započetu 16. veljače 2003. - slobodnu enciklopediju!

Pozivamo vas na sudjelovanje u rastu ove svima dostupne enciklopedije na hrvatskom standardnom jeziku.


Ovdje su neke od stranica koje bi vam mogle pomoći:

  • Wikipedija - što je Wikipedija, povijest i organizacija projekta
  • Pomoć - kako sudjelovati, što treba znati, kako koristiti? (vidi predložak desno)
  • Slike - obvezno pročitati prije postavljanja bilo kakvih slika

Ako želite vježbati možete to raditi na stranici za vježbanje, u slučaju da vam zatreba pomoć učinite slijedeće:


Svoje doprinose na člancima ne potpisujte, dok komentare na pripadajućim stranicama za razgovor, suradničkim stranicama i Kafiću molimo potpisujte se tako što ćete pritisnuti gumbić na alatnoj traci ili napisati 4 tilde (tilda = 4x istovremeno tipke AltGr + tipka s brojem 1), što kod uređivanja izgleda ovako ~~~~.
Vlastitu suradničku stranicu (onu koja se zove "Suradnik:vaše ime") možete uređivati po svojoj želji u skladu s pravilima uređivanja suradničke stranice (npr. asketski ili šminkerski).


Molimo Vas ne stavljajte zaštićene radove bez dopuštenja!

Nemojte izravno kopirati sadržaje s drugih web stranica ako nemate izričito dopuštenje. Ako imate dopuštenje, napišite to na stranici za razgovor ili jednostavno dodajte ovdje. No, obavezno to napravite prije nego započnete s pisanjem preuzetog teksta.

Molimo uočite da se svi doprinosi Wikipediji smatraju objavljenima pod uvjetima GNU licence za slobodnu dokumentaciju.

Ako ne želite da se vaše pisanje nemilosrdno uređuje i slobodno raspačava, nemojte ga ovamo slati. Također nam obećavate da ćete ono što ćete napisati sami napisati, ili ćete to prepisati iz nečeg što je u javnom vlasništvu ili pod sličnom slobodnom licencijom.


Još jednom, dobro došli! --Donatus 11:29, 20. studenog 2006. (CET)


Basque wikipedia[uredi kôd]

Hi. I just read at the Basque Wikipedia Embassy your offering for a croatian-basque colaboration on some wikipedia stuff. I answered in your basque wiki user talk but i'm not sure you'll read it, as your original message was sent some months ago.

I don't understand croatian (though I visited your country last summer and I find your language very interesting), anyway, if you bring me the text you want to translate in english instead of in croatian, I can easily translate it into basque. If you're still interested, you can contact me at my basque user talk here.

Bye!--Trintxerpe (razgovor) 18:10, 4. svibanj 2008. (CEST)

Slika[uredi kôd]

Tvoja slika Slika:Balkans-political-1.png nema odgovarajući opis. Treba ga dodati do 10. ožujka ili će slika biti obrisana.--Donatus 19:09, 7. ožujak 2007. (CET)

Upozorenje[uredi kôd]

Žuti karton



Molio bih te da ne maltretiras ljude ovdje sa stvarima nevezanim za hrvatsku wikipediju. --Pancho W. Villa (razgovor) 09:12, 10. listopad 2007. (CEST)

Poziv za podršku[uredi kôd]

Možda si nov na wikipediji, pa ne znaš.
Ovo ne bis smia slat.
Ovo bi bilo "friziranje" glasovanja t.zv. "canvassing", i kao takvo ne bi valjalo. Ne smiš pozivat priko wiki-sučelja ljude na glasovanje za nešto.
Štoviše, sad bacaš sumnju na suradnike (ne samo hrvatske) koji bi glasovali za istu stvar kao i ti. Nemalo je suradnika koji pratidu neke članke, a ne surađuju na njima (ili vrlo rijetko), niti sudjeluju na stranicama za razgovor. Ali, pratidu što se događa, i koji put upadnu. Kao, primjerice, ja, na članku o Zadru na en.wiki.
S druge strane, pozvat netkoga neka ti pomogne u argumentaciji (ali ne u glasovanju, niti u uređivačkom ratu) je u redu. To je konstruktivna stvar.
S druge strane, glede činjenice da sam aktivni suradnik na toj stranici, baš sam pisao poruke, ne bi mi se moglo ništa pridbacivat, i moje sudilovanje na glasovanju je punovridno. Kakobilo, ja san vec glasova, pri nego si mi posla poruku.
To što su ondi iznikli odnikud likovi koji nisu uopće sudilovali na razgovoru o onom članku (ili vrlo malo) mi smrdi na nešto, štaviše, smatram da je ondi bilo "canvassinga" podlije vrste.. Ne samo na onom članku, iznikli su likovi koji se nisu baš hvatali ni hrvatske tematike.
Nadalje, ne pokrići glasovanje ako se nisi pripremia za njega. Moraš pripremit argumente. Mogući protivnici i "dežurna glasovala" bi se mogla i pridomislit i glasovat za ono što ti tvrdiš. Mi Hrvati znamo o čemu se radi ondi, zna i cila bivša država i slavenski svit, ali zapadnjaci ne. Nije dovoljno uvik reć: "To je naše!". Triba se pokriti argumentima.
Nažalost, mi moramo do u nanodetalje ekipi objašnjavat da je crno - crno, a bijelo - bijelo.
Danas je praksa u engleskom, da se u onakvim izrazima rabidu današnji nazivi zemalja. Ali, mi ti imamo posla ondi sa talijanskim iredentistima, koji bezobrazno pokušavaju progurat svoje teze i pripremit teren za svoje daljnje iredentističke zahtjeve.
Ova moja zadnja izjava ti može zvučat kao paranoično strašenje babarogami, ali imaj na umu da su nazad niti godine dana Mesiću italo-optantske udruge pisali kojekakve poruke. Kubura 10:53, 10. listopad 2007. (CEST)

Hvala. Oprosti na neugodnostima! Ispričavam se. Još uvijek sam ovdje početnik.

--Anto 23:05, 10. listopad 2007. (CEST)

U redu je. Ako ti triba podataka u svezi s nekim spornim područjima, ako ne znaš što činit u nekin situacijama, samo me pitaj ovdi, na hr.wiki, pa ću te svitovat ili ti dat potribne podatke (buden li ih zna). Kubura 09:34, 11. listopad 2007. (CEST)

Dubrovnik - Ragusa[uredi kôd]

Vidio sam izjašnjavanje kad je pokrenuto, no nisam dao glas jer nisam vidio dovoljno dobre argumente za niti jednu stranu. Prvo sam pomislio uzeti za primjer Mletačku republiku, ali kad bi to mogao uzeti za primjer to bi prije bio primjer za suprotno stajalište (Mletačku republiku nije moguće nazvati Talijanska republika, jer ne pokrivaju isto područje). Sad sam pogledao i vidio da je Mir Harven dao pravi primjer: Muscovy (tj. zastarjeli engleski naziv za Veliku Moskovsku kneževinu), koji se više na rabi. Sad je moguće glasovati. Da ne zaboravim, dobro si upozoren, skupljanje glasova putem wikipedijinih stranica za razgovor je no-no ;-) SpeedyGonsales 18:25, 11. listopad 2007. (CEST)

Ne primjetih odmah, s jezicima ne kompliciramo kao na en wikipediji koji imaju 7 stupnjeva poznavanja nekog jezika, na hr wikipediji postoji ukupno 5 stupnjeva (0, 1, 2, 3 i materinji jezik). SpeedyGonsales 19:19, 11. listopad 2007. (CEST)
Pozdrav Anto i dobrodošlica i od mene. Glede glasovanja moram se složiti sa Speedyjem i Kuburom, traži se pomoć oko argumentacije, a za glasanje se ne lobira javno na wikipediji da svi vide nego putem maila, na IRC-u i slično. Tim putem to i ja radim, često uspješno. Pozdrav :-) --Flopy 08:41, 17. listopad 2007. (CEST)

Croatisation[uredi kôd]

Ne znam da li se zanimaš samo Dalmacijom ili širom tematikom na engleskoj wiki tako da ti možda bez veze davam obavjest o ovom tekstu. U njemu se navodi kako su tijekom XIX stoljeća osobe drugih nacionalnosti postali Hrvati (što je istina), potom kako su talijani protjerani nakon drugo svjetskog rata (moramo priznati da je istina) i za kraj o Kroatizaciji televizije. Problem s tekstom je ponavljanje priče o jadnim talijanima (pisano dvaput), i činjenica da je izvor za dio o Kroatizaciji televizije potpredsjednik vlade "Krajine" u izbjeglištvu (neupitno poštena neutralna osoba !?). Moj problem je da jedan srpski korisnik prati sve što radim i vrši reverte (popularan sam !!!) tako da oko ovog teksta tražim pomoć. --Rjecina 21:42 11.10.2007


Predlošci za čakavski i kajkavski[uredi kôd]

Htio bih znati tko će i kako to napokon srediti?'

Sa stupnjevima 1 do 5 . Kao za sve ostale jezike/dijalekte.

Tako bude suradnik-ča-1 itd

Osim tega predlošci za čakavski su mi skroz čudno napisani. Kakva je to čakavština uopće?? --Anto 22:17, 11. listopad 2007. (CEST)

Čakavšćina nije standardizirana, moj Anto. Negdi je upila tuđice, a negdi je ostala nedirnuta još od doba kralja Tomislava. Kakobilo, svi se razumimo. Možda ne iz prve, triba malo prilagodit uho. Ali, gre. Kubura 15:05, 12. listopad 2007. (CEST)

Puno pitaš, ali dovoljno ti je reć da san iz najluđega grada na svitu (nisan iz Šibenika). Kubura 10:24, 15. listopad 2007. (CEST)

Poveznice[uredi kôd]

Aradic, nemamo običaj stavljati poveznice unutar članka na Wikipedije na drugim jezicima, cilj je napisati članak koji nedostaje na Wikipediji na hrvatskom jeziku. Lijep pozdrav :-))

Sig Heil[uredi kôd]

Aradic, taj članak već postoji na Wikipediji na hrvatskom jeziku pod nazivom Hitlerov pozdrav, što i jest. Pozdrav :-)) --Roberta F. 23:24, 12. listopad 2007. (CEST)

Gary Gabelich[uredi kôd]

Članak Gary Gabelich je obrisan iz razloga što su na njemu stajali predlošci {{prijevod-eng}} i {{prijevod-nje}}. Ukoliko želiš da netko možda prevede ovaj članak, dodaj ga u Wikipedija:Željeni članci --Suradnik13 13:34, 15. listopad 2007. (CEST)

Potalijančivanje[uredi kôd]

Evo još jedne novije knjige.
Auktori su Romano Jelić i Hrvoje Mezurić. "O talijanskoj upravi u Istri i Dalmaciji - 1918. - 1943. : nasilno potalijančivanje prezimena, imena i mjesta". Knjiga je izašla 2005.. ISBN joj je 953-238-012-4. Kubura 08:22, 18. listopad 2007. (CEST)

Paolo Parovel "Izbrisani identitet" [1], pdf-ovi s tom referencom:
hrcak.srce.hr/index.php?show=clanak_download&id_clanak_jezik=24209
hrcak.srce.hr/index.php?show=clanak_download&id_clanak_jezik=13735
ili [2], [3], [4],... ima toga... Zenanarh 19:26, 19. listopad 2007. (CEST)

Vanjske poveznice[uredi kôd]

Bok,

Odnedavno imamo nova pravila za vanjske poveznice: Wikipedija:Vanjske poveznice.

Pozdrav.--Pancho W. Villa (razgovor) 11:55, 29. listopad 2007. (CET)

Popis predložaka sa zsatavama[uredi kôd]

Vidi ovo Wikipedija:Popis predložaka sa zastavama, odnosno Wikipedija:Popis predložaka sa zastavama/A-K i Wikipedija:Popis predložaka sa zastavama/L-Ž, pa slobodno možeš dodat u svoj zadnji članak. --Suradnik13 19:22, 30. listopad 2007. (CET)

Commons[uredi kôd]

Bok,

Skoro sve tvoje slike na commonsima su "na ledu" jer su nepropisno postavljene. Kad naiđem na takvu, ja je maknem iz našeg članka. --Pancho W. Villa (razgovor) 12:38, 9. studeni 2007. (CET)


Caramba y carambita!

Tja commons ima dosta složen taj sustav! Te finte sa licencama mi nisu najjasnije.

(

--Anto 20:26, 9. studeni 2007. (CET)

Pošta[uredi kôd]

Odgovor na tvoj mail si dobio. Pozdrav. --Flopy 08:41, 12. studeni 2007. (CET)

Prikaži kako će izgledati[uredi kôd]

Pozdrav, cijenimo vaše doprinose na wikipediji i stoga vas molimo da prije nego što snimite svoje promjene na stranici upotrijebite tipku Prikaži kako će izgledati! koja se nalazi pored tipke Sačuvaj stranicu. Ovako ćete odmah vidjeti što ste napravili i moći ispraviti eventualne pogreške. Prečestim snimanjem raznih sitnica zatrpava se stranica nedavnih promjena. Tipka je prikazana na slici desno! Ako namjeravate raditi veće izmjene ili pisati duži tekst, bolje je da prvo kopirate stari tekst stranice na svoje računalo (u Notepad ili neki drugi program), tamo ga uredite, a zatim konačnu verziju iskopirate u prozor za izmjenu teksta stranice. Hvala na razumijevanju.--Roberta F. 23:35, 14. studeni 2007. (CET)

Pozdrav, jedno pitanje[uredi kôd]

Najprije lijep pozdrav.

Primjetio sam na tvojim stranicama da posjeduješ znanje španjolskog, talijanskog, portugalskog i baskijskog. Pretpostavljam da se baviš jezicima, da imaš neke veze s romanistikom. Ja već neko vrijeme radim na članku baskijski jezik, ali sam zapeo na glasovnom sustavu. Ako imaš vremena i volje, mogao bi pogladati taj članak. Mislim da si jedini čovjek kojeg ja poznajem, a da zna baskijski.

Puno hvala!

--dnik 09:41, 20. studeni 2007. (CET)

PS pretpostavljam da si proveo neko vrijeme u Španjolskoj?

Prijevod s engleskog?[uredi kôd]

Koji točno dio nije preveden? Ja ga ne vidim. --Pancho W. Villa (razgovor) 13:46, 27. studeni 2007. (CET)

Predložak[uredi kôd]

Bok,

Ne znam kako da ti pomognem nego da te uputim na Wikipedija:Predložak#Predlošci sa parametrima. Ako zapne, pitaj opet u kafiću, ili provaj reverse-engineering. --Pancho W. Villa (razgovor) 13:51, 11. prosinac 2007. (CET)

Zdravo Aradik[uredi kôd]

Bok,

Hvala Aradik!!

I'm very grateful! Aradik, if you need any help with something, please let me know

KatolikGirl 03:54, 12. prosinac 2007. (CET)


bok, ovaj predložak, politička stranka, već postoji, što si htio s ovime?, jer i slovo ti je promaklo; ćemo ga premještat na politička stranka2 ili treba brisat, ajd mi javi, pozdrav :) --Dalibor Bosits © 23:34, 16. prosinac 2007. (CET)

Članak Jackie Chan treba dorade. Pa nema ni jedna rečenica poštena. Lijep pozdrav.--Dalibor Bosits © 10:23, 19. prosinac 2007. (CET)

Kategorija:Nogometaši[uredi kôd]

Bok,

Molim te, nemoj dodavat Kategorija:Nogometaši bez potrebe. Pogledaj. Upute za kategorizaciju: Nogometaši. Pozdrav. --Pancho W. Villa (razgovor) 09:09, 21. prosinac 2007. (CET)

Prikaži[uredi kôd]

Molimo vas da upotrebljavate tipku Prikaži kako će izgledati! Vašim učestalim snimanjem promjena na istom članku nepotrebno se zatrpavaju nedavne promjene, čime otežavate rad suradnika koji pregledavaju nedavne promjene . Suradnici koji ignoriraju ovu uputu budu nakratko blokirani! Hvala na razumijevanju.--Dalibor Bosits © 12:30, 21. prosinac 2007. (CET)

Kategorije[uredi kôd]

Bok,

vidim da si kategorizirao neke članke o jezicima na pripadaju kat. Kategorija:Jezici i Kategorija:Jezikoslovlje. Mislim da to možda nije potrebno, budući da je cijela kategorija Jezici u kategoriji Jezikoslovlje.

Lijep pozdrav,

--dnik 12:42, 10. veljača 2008. (CET)

Ponovno upozorenje na "Prikaži kako će izgledati"[uredi kôd]

Žuti karton


Pozdrav, cijenimo vaše doprinose na wikipediji i stoga vas molimo da prije nego što snimite svoje promjene na stranici upotrijebite tipku Prikaži kako će izgledati! koja se nalazi pored tipke Sačuvaj stranicu. Ovako ćete odmah vidjeti što ste napravili i moći ispraviti eventualne pogreške. Prečestim snimanjem raznih sitnica zatrpava se stranica nedavnih promjena. Tipka je prikazana na slici desno! Ako namjeravate raditi veće izmjene ili pisati duži tekst, bolje je da prvo kopirate stari tekst stranice na svoje računalo (u Notepad ili neki drugi program), tamo ga uredite, a zatim konačnu verziju iskopirate u prozor za izmjenu teksta stranice. Hvala na razumijevanju.--Roberta F. 21:11, 11. veljača 2008. (CET)


Treba samo smanjiti broj vanjskih poveznica u skladu sa smjernicama, brojka je oko 5, manje od 7 u svakom slučaju, pa bi samo to trebalo napraviti, lijep pozdrav. --Dalibor Bosits © 00:28, 13. veljača 2008. (CET)
Eh, to kako (ne)rade na enwiki je njihova stvar, Wikipedija nije kolekcija linkova i molim te da broj linkova smanjiš. Lijep pozdrav.--Dalibor Bosits © 22:47, 13. veljača 2008. (CET)

Uređivanje članaka[uredi kôd]

Aradic-hr, upravo pregledavam neke tvoje članke koji gotovo nemaju niti jednu poveznicu poput članka Dim. Molila bih te da ne započinješ nove članke dok ne urediš one koje si ostavio u prilično newikipediziranom stanju, jer nažalost članci koji nemaju niti jednu wikipoveznicu se jednostavno ne računaju kao članci, a drugi suradnici moraju izdvajati vrijeme za njihovo uređivanje. Lijep pozdrav :-) --Roberta F. 23:17, 13. veljača 2008. (CET)

Čakavska Wiki[uredi kôd]

Postoji li mogućnost otvaranja wikipedije na čakavskom??? Kao i na kajkavskom.

Budući da već postoje brojne wikipedije za nestadanrdne talijanske i njemačke jezike?? --Anto 10:50, 14. listopad 2007. (CEST)

Ne triba, možemo otvorit podkartice. Kubura 11:19, 15. listopad 2007. (CEST)

Triba, ali ste zakasnili: Čakavsko-kajkavska Wiki-enciklopedija već postoji od studenoga 2007, - i dosad ima 334 članaka na (ili o) čakavštini i kajkavštini (od profesionalnih suradnika i izvornih govornika) - a koji su prilično veći i detaljniji od ovih na hr.wiki... Uostalom, već za Novu god. 2008, link o tom je ubačen i pod članak o čakavštini - ali su ga "dušobrižnici" brzo pobrisali kao nepodoban da ne kvari omladinu (ne talasaj). - Pozdrav (Wikislav), 17. veljače 2008.

Aradic-hr, Dim i dalje stoji bez ni jedne poveznice. Lijep pozdrav :-) --Roberta F. 03:23, 19. veljača 2008. (CET)

Kategorije[uredi kôd]

Molim te, suzdrzi se neko vrijeme od otvaranja kategorija dok ne proucis Wikipedija:Kategorije. Hvala na razumijevanju. --Ante Perkovic 16:19, 5. ožujak 2008. (CET)

Molim te, jos jednom. --Ante Perkovic 09:10, 6. ožujak 2008. (CET)

Šesterokutna kristalna rešetka[uredi kôd]

možda si zaboravio na ovaj članak, trebalo bi ga dotjerati, nema čak ni jednu poveznicu. Lijep pozdrav ;o) --Dalibor Bosits © 19:29, 16. ožujak 2008. (CET)

Razgovor[uredi kôd]

Možeš li mi objasniti koje veze ovo ima s člankom. Razgovori služe samo za poboljšanje članka, a ne za forumske rasprave. Usto, nemoj ostavljati tolike razmake na stranicama za razgovor.--Donatus (razgovor) 05:44, 20. ožujak 2008. (CET)

Karta[uredi kôd]

Bilo je tvoja točkica na karti, ali negdje u Slavoniji. Krivo si izračunao koordinate. Sada sam popravio. U svakom slučaju, karta nije baš precizna (premali su razmaci), ali sada si ipak na jugu i istočno od Splita.--Donatus (razgovor) 12:43, 24. ožujak 2008. (CET)

U tablicu treba ručno upisati. Sad si i u nju upisan. Nego, možeš li mi objasniti što znači ovo preusmjeravanje? Piše u komentaru „urednost“, no bolje bi bilo da preusmjeriš sa „Suradnik:Aradic“ na „Suradnik:Aradic-hr“, jer ovako se tvoja stranica za razgovore nalazi na jednom mjestu, a osobna stranica na drugom.--Donatus (razgovor) 07:15, 25. ožujak 2008. (CET)

Suradnička stranica[uredi kôd]

Nisi mi odgovorio, pa sam sâm napravio što je bilo potrebno. Naime, nije moguće imati dvije suradničke stranice koje se preusmjeravaju jedna na drugu, tim prije što je tebi suradnička stranica bila pod jednim imenom, a razgovor sa suradnikom pod drugim. Stoga sam premjestio suradničku stranicu koja se nalazila pod imenom „suradnik:Aradic“ na ime „suradnik:Aradic-hr“, gdje ti se nalazi i ovaj razgovor, a stranica „suradnik:Aradic“ obrisana je.--Donatus (razgovor) 21:00, 25. ožujak 2008. (CET)

Možeš postaviti zahtjev sa promjenu suradničkog imena ovdje.--Donatus (razgovor) 21:21, 25. ožujak 2008. (CET)

Promjena suradničkog imena[uredi kôd]

To mogu napraviti samo "birokrati", a ja sam "administrator". Na stranici Wikipedija:Administratori naći ćeš popis svih administratora, a među onim aktivnima nalazi se i dvoje birokrata (piše u zagradi iza njihovog suradničkog imena).--Donatus (razgovor) 21:16, 28. ožujak 2008. (CET)

Aradic-hr, ime nisam mogla promijeniti u Aradic, jer takvo ime je već prijavljeno. Jesi ti otvorio taj suradnički račun? Lijep pozdrav :-)) --Roberta F. 10:48, 29. ožujak 2008. (CET)
Saznat ćeš za par dana hoće li preimenovanje biti moguće, jer neka pravila moramo promijeniti. Lijep pozdrav :-) --Roberta F. 11:38, 29. ožujak 2008. (CET)

Predložak:Infokvir majstor borilačkih vještina[uredi kôd]

Nema ga u evidenciji brisanja.

Zapravo, na popisu tvojih doprinosa koji su pobrisdani uopce nema predlozaka.

Pozdrav. --Pancho W. Villa (razgovor) 08:41, 4. travanj 2008. (CEST)

Neprevedeni članci[uredi kôd]

Aradic, molim te nemoj više prenositi neprevedene tekstove i onda samo staviti predložak za prijevod, već ako želiš nastaviti raditi na tom tekstu, a nisi ga odjednom stigao urediti, zakomentiraj dio koji nije dotjeran i onda ga uskoro uredi. Neke članke koje si tako ostavio, zakomentirala sam, jer ne želimo imati na Wikipediji na hrvatskom jeziku članke na drugim jezicima, za to postoje Wikipedije na tim jezicima. Lijep pozdrav :-) --Roberta F. 03:07, 15. travanj 2008. (CEST)

Kategorije, uputa[uredi kôd]

Uputa. Pozdrav. --Ante Perkovic (razgovor) 12:02, 19. travanj 2008. (CEST)

Koja li je svrha ovakvog članka, sam ga staviš i sam staviš predložak za održavanje, ti to svjesno stavljaš nesređene članke? Kakva je mogućnost za smanjenjem takvog nečega? Neki suradnici u prvom snimanju stave kompletno sređeni članak, možeš samo tražit gdje dodat zarez. Lijep pozdrav ;o) --Dalibor Bosits © 13:21, 19. travanj 2008. (CEST)
molim te stavljaj točku iza godine, ne dvotočku (iako možeš i nju, ali u prvom redu, točku.)... Lijep pozdrav ;o) --Dalibor Bosits © 10:12, 26. travanj 2008. (CEST)

Armin van Buuren[uredi kôd]

Ovakove članke ili započni kako wikipedija zapovijeda ili ih uopće nemoj započinjati !!! Btw. volim slušati van Buurena i ovakov početak ne zaslužuje.

Divna Jakšić (razgovor) 13:00, 4. svibanj 2008. (CEST)


btw. pogledaj Wikipedija:Stil#Biografski_članci

Divna Jakšić (razgovor) 13:13, 4. svibanj 2008. (CEST)

Jovanović[uredi kôd]

Ne radimo preusmjeravanja za one koji ne znaju pravopis. Ako netko traži "jovanović", neka ponovno napiše točno, pa će naći Jovanovića. Zato sam izbrisao oba preusmjerenja.--Donatus (razgovor) 20:28, 13. svibanj 2008. (CEST)

Slika[uredi kôd]

Vaša/e slika/e krši/e opća pravila označavanja novih slika.

Slika/e će biti obrisana/e ako se do 26. lipnja 2008. ne označi/e u skladu s gore navedenim pravilima.

Molimo pročitajte ove članke ako imate nedoumica.

Smatrajte se obaviještenim.

Hvala!

--MayaSimFan 17:44, 12. lipanj 2008. (CEST)


Napisao sam članak Bošnjačko-hrvatski sukob, a pošto vidim da si bio aktivan u razgovoru o tom članku, možeš li reći svoje mišljenje? Imam mnogo, izvora i referenci, samo što ih još nisam postavio u članak, pa ti sa na neki sumnjivi dio dodaj ovo [nedostaje izvor]. Ja ću to zamijeniti referencom, jer kažem ti imam dosta referenci! --Mostarac (razgovor) 13:57, 17. lipanj 2008. (CEST)

WP:UE[uredi kôd]

Bok,

Evo sada se će diskusija zahuktati (nadam se) na ovoj stranici:

http://en.wikipedia.org/wiki/Wikipedia:Usage_of_diacritics

Mislim da je to i pravo mesto za ovakvu diskusiju.

Pozdrav, Igor

Bubka[uredi kôd]

Bok,

Ja sam malo popravio iza tebe, ali ima toga jos. --Pancho W. Villa (razgovor) 12:58, 8. srpanj 2008. (CEST)

Krive wikipovenice[uredi kôd]

Tu si skoro godinu i po dana, kako si uspio postaviti krive wikipovenzice po cijelom clanku???? --Ante Perkovic (razgovor) 14:17, 22. srpanj 2008. (CEST)

Čile[uredi kôd]

Daj malo pogledaj gornji naslov (razgovor) i pomozi ovom momku sa prevodom, pokušava srediti članak ali je slab s hrvatskim. Pozdrav --ARMchoir 14:14, 30. prosinac 2008. (CET)

Čakavska narječja[uredi kôd]

Predložak Čakavska narječja obrisan je jer su postojala dva predloška s istom svrhom: tvoj Čakavska narječja nastao 14. kolovoza 2008. i {{Čakavsko narječje}} nastao 11. siječnja 2008. Ovaj drugi nastao je ranije i potpuniji je. SpeedyGonsales 02:20, 23. kolovoza 2009. (CEST)[odgovori]

Velika Britanija[uredi kôd]

Vidim da vodiš zanimljivu bitku :) --Rjecina2 (razgovor) 09:58, 5. listopada 2009. (CEST)[odgovori]

Crkva u Metkoviću[uredi kôd]

Koliko vidim ti si autor slika na Commonsima o crkvi u Metkoviću, koju si nazvao Sv. Ivana, a crkva je Sv. Ilije!! Bilo bi dobro da prije nego što objavljuješ nešto, to dobro provjeriš ... a vidim da ti nije prvi put ... ljudi wikipediju često i sve češće citiraju, pa ovakve greške mogu osim do zabuna, dovesti i do problema! --93.138.69.80 23:12, 12. siječnja 2010. (CET)[odgovori]

napomena[uredi kôd]

ovo ne bi smio koristit ;)--MAN_USK recider 15:17, 17. ožujka 2010. (CET)[odgovori]