Razgovor sa suradnikom:Croautor

Izvor: Wikipedija
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretraživanje

Dobro došli na Wikipediju na hrvatskom jeziku, započetu 16. veljače 2003. - slobodnu enciklopediju!

Pozivamo vas na sudjelovanje u rastu ove svima dostupne enciklopedije. Ovdje su neke od stranica koje bi vam mogle pomoći:

  • Wikipedija - što je Wikipedija, povijest i organizacija projekta
  • Pomoć - kako sudjelovati, što treba znati, kako koristiti?
  • Slike - obvezno pročitati prije postavljanja bilo kakvih slika

Ako želite vježbati, možete to raditi na stranici za vježbanje, u slučaju da vam zatreba pomoć, pogledajte:

Svoje doprinose na člancima ne potpisujte, dok komentare na pripadajućim stranicama za raspravu, suradničkim stranicama i Kafiću molim potpisujte tako što ćete napisati 4 tilde (~~~~) ili kliknuti na gumb Signature icon.png na alatnoj traci.

Još jednom, dobro došli! West Brom 4ever

Stranica suradnika[uredi kôd]

Htjela bih ti preporučiti da nešto napišeš na svojoj Stranici suradnika. Možeš napisati što god želiš (npr. nešto o sebi) i postaviti možda okvirić koji ti se najviše sviđa ili koji te najbolje opisuje, ovdje Wikipedija:Suradnički okvirići su ti ponuđeni okvirići pa slobodno izaberi. Lijep pozdrav :-)) Roberta F. 21:38, 1. listopada 2006. (CEST)[odgovori]

Juan Carlos I.[uredi kôd]

Pozdrav! Stranica o španj. kralju postoji --> Juan Carlos I.. Ako želiš možeš je nadopuniti --Suradnik13 22:25, 8. listopada 2006. (CEST)[odgovori]

Dragi Croautor[uredi kôd]

Hvala tebi jer si odlučio postati Wikipedist. Ukoliko negdje zapneš, slobodno se javi meni ili nekom od suradnika, svi ćemo ti rado pomoći, a da li si razmišljao o IRC-u? Zahvaljujući njemu suradnici najbrže uče. Lijep pozdrav :-)) Roberta F. 12:26, 11. listopada 2006. (CEST)[odgovori]


Heroin[uredi kôd]

Možeš li navesti reference na koje se pozivaš pri izmjenama koje si naveo u članku Heroin jer to navedeno baš i ne odgovara onome što vidim u svakodnevnoj praksi... U biti, cijeli taj članak je jako manjkav ali jednostavno to nisam stigao razraditi. --Davor Moravek 22:53, 13. listopada 2006. (CEST)[odgovori]

Pozdrav![uredi kôd]

Klima je dobra (ako pričamo o klimi kao meteorološkom pojmu)! :-) --Donat 21:49, 22. listopada 2006. (CEST)[odgovori]

naslov[uredi kôd]

podnaslov[uredi kôd]

podpodnaslov[uredi kôd]

podpodpodnaslov[uredi kôd]
podpodpodnaslov[uredi kôd]

i tako dalje, dakle, bit je staviti naslov između znakova jednakosti. što više ima znakova jednakosti, više je podnsalova. ako imate još pitanja ili ovo nije bilo jasno, slobodno mi se javite opet. :D --West Brom 4ever ® 17:30, 31. listopada 2006. (CET)[odgovori]


Popis španjolskih kraljeva[uredi kôd]

Hvala što si se javio i hvala ti na komplimentu. Stranica Popis španjolskih kraljeva je gotova, a za kraljeve koji su vladali prije, trebalo bi sastaviti Popis kraljeva Katilje, Popis kraljeva Aragona etc. Vrlo ću rado uskočiti i popuniti tu prazninu čim uhvatim vremena. Tvoj članak o španjolskom jeziku je jako dobar. Lijep pozdrav. --Roman 17:58, 19. studenog 2006. (CET)


dobro ide ovaj Goya :-) keep it up, soldžer --West Brom 4ever ® 21:33, 20. studeni 2006. (CET)

Spavanje[uredi kôd]

Pa, dogodi mi se nekada. :-) --Donatus 12:10, 23. studeni 2006. (CET)

Vidim tražiš srodnu dušu preko Wikija, mogao bih Ti puno pomoći. Znači to što ti voliš možeš naći u predjelima između Plutona i Po Tolo. Puno prijateljskih pozdrava i ljubavne sreće, od kolege --Zeljko 12:14, 23. studeni 2006. (CET)

Danas sam dobre volje... samo se zezam, ne ljutiš se valjada čemu. --Zeljko 19:47, 23. studeni 2006. (CET)


pričaš li španjolski? --West Brom 4ever ® 00:15, 9. prosinac 2006. (CET)


ne baš naprotiv, sa španjolskim sam na ti :D --West Brom 4ever ® 23:05, 11. prosinac 2006. (CET)

Fotografije[uredi kôd]

Pogledaj malo wikipedije na drugim jezicima i ako nađeš neku fotku klikni na nju. Ako je u wikimedijinom spremniku onda ideš na "Uredi stranicu", nađeš fotku i onda Copy/Paste na našu wikipediju. Pozdrav. --Wenders 13:55, 12. prosinac 2006. (CET)

Hr i ostale wikipedije[uredi kôd]

Ne događa se ništa. I mnogi članci na našoj Wikipediji preuzeti su s drugih Wikipedija i prevedeni, mnogi i sa srpske. Svi su tekstovi na Wikipediji slobodni i svatko ih može koristiti gdje i kako hoće, a osobito je dozvoljeno preuzimanje sadržaja među wikipedijama različitih jezika.--Donatus 13:15, 17. siječanj 2007. (CET)

Oso madroño[uredi kôd]

Pozdrav! Ne znam za onu sliku koju si ti pokušavao postaviti. Ja sam ovu našao na commonsima i postavio. Obično na početku članaka o gradovima stavljamo grb i eventualno zastavu grada. Možda bi i u slučaju Madrida trebalo tako postupiti.--Donatus 15:22, 2. svibanj 2007. (CEST)

Sangria[uredi kôd]

Možeš li nadopuniti članak Sangria, jer samo recept ne može stajati. Lijep pozdrav :-) --Roberta F. 17:30, 19. listopad 2007. (CEST)

Je bolje je. Lijep pozdrav :-) --Roberta F. 17:41, 19. listopad 2007. (CEST)

Hvala! Face-smile.svg--Vatrena ptica 13:47, 12. veljača 2008. (CET)

Flamenco i enciklopedijski stil[uredi kôd]

Pozdrav! Vidim da ste počeli pisati novi članak o flamencu, samo da vam dam par uputa o wikipedijskom stilu. Naime, cilj svih članaka je dati objektivnu sliku o temi kojom se bavi, treba imati prikladan uvod, razradu itd. Dakle, članak treba početi objektivnom definicijom pojma - dakle npr. "Flamenco je španjolski glazbeni žanr kojeg karakteriziraju snažan, ritmički ton i koji se često izvodi zajedno s jednako strastvenim stilom plesa kojeg karakteriziraju snažna i graciozna izvedba s često kompleksnim radom ruku i nogu itd." (prijevod s engleskog). Glavni je cilj dakle opisati, a ne hvaliti, tj. biti objektivan, a ne subjektivan.

Želim puno užitka u daljnjem radu. Rosier 20:59, 12. veljača 2008. (CET)

Odgovor na pitanje: stvarno ne znam. Rosier 16:56, 14. veljača 2008. (CET)

Prikaži[uredi kôd]

Prikazi kako ce izgledati2.gif

Information.svgPozdrav, cijenimo vaše doprinose na wikipediji i stoga vas molimo da prije nego što snimite svoje promjene na stranici upotrijebite tipku Prikaži kako će izgledati! koja se nalazi pored tipke Sačuvaj stranicu. Ovako ćete odmah vidjeti što ste napravili i moći ispraviti eventualne pogreške. Prečestim snimanjem raznih sitnica zatrpava se stranica nedavnih promjena. Tipka je prikazana na slici desno! Ako namjeravate raditi veće izmjene ili pisati duži tekst, bolje je da prvo kopirate stari tekst stranice na svoje računalo (u Notepad ili neki drugi program), tamo ga uredite, a zatim konačnu verziju iskopirate u prozor za izmjenu teksta stranice. Hvala na razumijevanju.--Dalibor Bosits © 13:13, 7. ožujak 2008. (CET)


Flamenko[uredi kôd]

ako te zanima a nisi vidio

--Zeljko (razgovor) 12:10, 18. travanj 2008. (CEST)

Samo uživaj. --Zeljko (razgovor) 12:32, 18. travanj 2008. (CEST)

MySpace[uredi kôd]

Croautor, vanjske poveznice na stranice poput MySpacea su nepoželjne. Više o vanjskim poveznicama na Wikipediji pročitaj ovdje. Lijep pozdrav :-)) --Roberta F. 16:27, 9. lipanj 2008. (CEST)

Prikaži kako će izgledati 2[uredi kôd]

Prikazi kako ce izgledati2.gif

Nuvola apps important.svg Molimo vas da upotrebljavate tipku Prikaži kako će izgledati. Vašim učestalim snimanjem promjena na istom članku nepotrebno se zatrpavaju nedavne promjene, čime otežavate rad suradnika koji pregledavaju nedavne promjene. Suradnici koji ignoriraju ovu uputu budu nakratko blokirani! Hvala na razumijevanju.--Roberta F. 11:39, 3. ožujka 2011. (CET)[odgovori]

Ansgar[uredi kôd]

Jedan ili više članaka koje ste stvorili su prekratki, nedovoljno wikipedizirani, ne zadovoljavaju kriterij važnosti i/ili loše prevedeni strojnim prijevodom.
Nuvola apps important blue.svg


Članci su premješteni u imenski prostor Nacrt i biti će obrisani ako se do 20. svibnja 2022. ne prošire/wikipediziraju.

Hvala!

--₳RɢṌ Ṅav¡ડ 11:52, 6. svibnja 2022. (CEST)[odgovori]