Razgovor sa suradnikom:Donatus/Arhiv 4

Stranica ne postoji na drugim jezicima.
Izvor: Wikipedija
Ostavite mi novu poruku OVDJE

Sadašnja stranica za razgovor: Razgovor sa suradnikom:Donatus

allo, allo, Donat[uredi kôd]

kak je kaj ?— Prethodni nepotpisani komentar napisao je Zeljko (razgovordoprinosi)

Asirija[uredi kôd]

Super zanimljivo , borna kola, etc... držim ti fige, za ovu lijepu temu --Zeljko 20:37, 13. studenog 2006. (CET)

Popis Sasanida[uredi kôd]

Jedino što sad imam pri ruci je Enciklopedija JLZ-a i ona ga navodi baš tako. To ću ispraviti. Pozdrav. Flopy, 09:18, 14. studenoga 2006.

Napisao sam članak o prvom sasanidskom vladaru Ardaširu I.. Opet te molim da ga pogledaš osobito poveznic ejer nisam siguran kako se sve hrvatski piše. Mislim također da već ima dovoljno članaka, uz ovaj i popis sasanidskih vladara te Perzija za kategoriju Perzija no ja ne znam kako se rade kategorije.

Usput, još mi nitko nije odgovorio na postavljeno pitanje, što znači ono (CET) i zašto se piše. iza imena mnogih suradnika. Volio bih odgovor kako god pitanje bilo glupo. Ja te u zadnje vrijeme često kontaktiram te se nadam da te ne gnjavim. Ako da, otvoreno mi to reci. Pozdrav. Flopy, 10:46, 14. studenoga 2006.

Konačno! Flopy, 13:19, 15. studenoga 2006.

Literatura o Sasanidima[uredi kôd]

Tvoje pitanje imam li literature o Hozroju II. shvatio sam kao pitanje imam li uopće literature o Sasanidima. Malo sam pretraživao online katalog Nacionalne i sveučilišne knjižnice u Zagrebu koja ima sve knjige koje se izdaju na hrvatskom te mnoge na stranim jezicima. O Sasanidima na hrvatskome dosada ništa nije ni napisano ni prevedeno, a ni strane literature ta knjižnica, najopširnija i najveća u Hrvatskoj nema. Zato ću se morati ograničiti na prevođenje (odličnih) članaka s njemačke wikipedije te na enciklopediju JLZ-a uz stalnu nesigurnost u hrvatske verzije imena. Ti živiš puno bliže tom području pa možda nešto imaš ili možeš nabaviti. Pozdrav.Flopy, 12:01, 14. studenoga 2006.


O Bregoviću[uredi kôd]

Tekst jest sličan bilo kojoj biografiji Gorana Bregovića, i tekst nisam pisala sama u potpunosti, nego sam ga sastavila iz mnogo čega što sam o njemu pročitala. Slažem se da je uvodni dio najmanje izmijenjen, pa sam spremna doraditi ga i detaljnije napisati, što sam i planirala napraviti u skoroj budućnosti. Ljiljana, 23:21, 14.11.2006

Hvala Donat tebi i svima, dobro i što je obilan, triba će ga malo popuniti --Zeljko 06:59, 15. studenog 2006. (CET)

Donatus,[uredi kôd]

vidiš kako je wiki korisna:-) Ne samo onima koji ju koriste:-) Branka France

Obavijest za označavanje slika[uredi kôd]

Ovo je automatski generirana poruka/obavijest poslana svim suradnicima koji su postavljali slike prije stupanja na snagu nove politike označavanja slika (6. studenoga 2006.).
Na Wikipediji je u tijeku akcija sređivanja slika s nejasnim ili pogrešno naznačenim pravnim statusom.


Suradniče Donatus,

Molimo Vas da sve slike koje ste poslali, označite odgovarajućom oznakom o autorskim pravima, vodeći računa da oznaka odgovara pravnom statusu slike. Pogledajte ovo osnovno pravilo i ovaj popis oznaka za dozvole s kratkim objašnjenjima svake. Kratke Upute za označavanje starih slika će Vam pomoći ukoliko imate nedoumica.

Kada označavate slike, molimo vodite računa da osim oznake obvezno stavite i poveznicu (URL) prema site-u odakle je slika preuzeta; ako je slika skenirana, navedite naslov i autora publikacije i ISBN broj te publikacije; ako ste Vi autor, navedite to kao izvor (napomena: kod snimaka ekrana i skeniranih slika Vi niste autor slike). Ako smatrate da slika ispunjava uvjete za pravednu uporabu koji su navedeni na oznaci za dozvolu, navedite i obrazloženje za tu pravednu uporabu.


Popis slika koje ste postavili na Wikipediju na hrvatskom jeziku možete pogledati ovdje

Galeriju istih slika možete pogledati ovdje

Molimo vas da posebnu pozornost obratite na Vaše neoznačene slike.

Napomene:

  • Navedite izvor slike - ako ne navedete izvor, nemoguće je provjeriti oznaku!
  • Nemojte stavljati pogrešne oznake na slike, naročito nemojte stavljati „pravedna uporaba“ ili „javno dobro“ bez obrazloženja!
  • Slike koje po završetku akcije sređivanja nemaju jasno označen pravni status biti će brisane! To podrazumijeva i slike koje nemaju oznaku, one koje su pogrešno obilježene kao i one koje nemaju provjerljive podatke o izvoru.
-- Andrej Šalov 16:44, 15. studenog 2006. (CET)

Nogometni jugokup[uredi kôd]

Jest, Donatuse, ono je vandalizam. Pogledaj najdolnji tekst. Obična navijačšćina.
Daklen, slobodno vrati na prijašnje stanje. Kubura 10:03, 16. studenog 2006. (CET)

Uklonia san onaj vandalizam i jedan... prijašnji. Kubura 10:30, 16. studenog 2006. (CET)

zašto je IP "89.172.8.171" (Amfiboli) prijavljen za vandalizam? obrazliži mi, hvala.

hehe, ja i roberta sredismo :D --West Brom 4ever ® 00:07, 17. studenog 2006. (CET)

Bukefala[uredi kôd]

Možda sam prerano stavio REDIRECT, jer Jhelum isto još ne postoji, ali je to stari naziv za današnji Jhelum. Šta opet znači da ću se morat potruditi da stvorim Jhelum. Jel tako? ;-)))) -Borovino 13:32, 17. studenog 2006. (CET)

Banovi Primorske banovine[uredi kôd]

Pozdrav,

ispričavam se ,radilo se o grešci, nisam primjetio da su Banovi već prije navedeni.— Prethodni nepotpisani komentar napisao je Bajamonti (razgovordoprinosi)

Dupliranje tekstova[uredi kôd]

Ja tim imam samo 1 pitanje: Može li se tekst koji je pun neistine potpuno pobrisati da se napravi novi ?-rjecina 16:52, 17. studenog 2006. (CET)

Što administratori nisu u stanju potpuno pobrisati članak ? Iskreno ja ga mogu pobrisati koristeći trik, ali to nije to. Pretpostavljam da si pročitao moj odgovor suradniku Tycho Brahe tako da znaš moje stajalište. Osjetljiv sam na to pošto su mene jedanput pobrisali iz povijesti skupine tekstova (jedan suradnik) i potom je preuzeo kompletne tekstove da ga stavi tako da on bude originalni autor. To je danas stara priča, ali nakon toga nedopuštam da neko bude originalni autor mojih tekstova ako na to nema pravo. Da ti ne bi ispao tako drastičan uzmi kao primjer tekst o Gorbačovu gdje je netko napisao njegovo djetinjstvo i mladost, a ja sam ga kasnije normalno nastavio. To je bilo uredu ali nastaviti tekst Edgara....-rjecina 16:59, 17. studenog 2006. (CET)
Vidjeti ću što će na kraju od toga ispasti. Imam utisak da će na kraju tekstovi o Andropovu i Černjenku ostati dugo nenapisani ako propadne moj dogovor o ovom projektu s Antom. ....-rjecina 17:14, 17. studenog 2006. (CET)

vandal na Srbima. --Zeljko 18:34, 18. studenog 2006. (CET)

da. Ne znam što ga muči. Da je više majki rodilo sinove kakav je bio Tesla već bi živjeli po drugim galaksijama. Ne znam zašto bog daje da se najčešće rađaju ovako mizerne osobe. --Zeljko 18:47, 18. studenog 2006. (CET)

Hvala na pomoći[uredi kôd]

Hvala na kategoriziranju Magnetske rezonancije... Dovršio bi to ali samo morao na večeru :) Nikola 19:49, 18. studenog 2006. (CET)

sadržaj ili bris. ne vidim načina kako bi ovo obogatilo wiki. --West Brom 4ever ® 23:57, 19. studenog 2006. (CET)

kategoriziranje stubova[uredi kôd]

Bok,

Kod dodavanja oznake za stub, članak treba kategrizirati kao da i nije stub. --Tycho Brahe 09:18, 20. studenog 2006. (CET)

Ovako. --Ante Perkovic 14:51, 22. studeni 2006. (CET)

Zašto utilisateur[uredi kôd]

Tako da suradnici, koji govoridu francuski, a malo ili nikako engleski, možedu naći moju suradničku stranicu na hr.wiki. Automatsko priusmiravanje postoji na svim (bar di san gleda) wikicama samo za engleski izraz. Ja san pridoda francuski.
Ne boj se, neću za svaki jezik na oven svitu napravit takve poveznice. Engleski i francuski su dostatni. Kubura 10:31, 20. studenog 2006. (CET)

odnosi s javnošću[uredi kôd]

Javljam vam se povodom članka "Odnosi s javnošću", članak je prepravljen prema vašim uputama pa pogledajte.

Pozdrav, Toni

Neodgovarajući sadržaj[uredi kôd]

Stavio si na .hr neodgovarajući sadržaj. Pa, onda stavi i tu. --Jolo Buki Original 19:40, 20. studeni 2006. (CET)

Ašur-ubalit[uredi kôd]

Ma je li ti ovo Asurbanipal? Kubura 09:49, 21. studeni 2006. (CET)

Tomos i Mercator[uredi kôd]

Ja sam vratio poveznice na službene stranice, ali ako postoji neki dogovor da se to ne radi, možeš ih opet maknuti.

Ne znam kakav je običaj na drugim wikipedijama?

--Tycho Brahe 14:54, 21. studeni 2006. (CET)

Provjerila sam s najvećim trgovačkim lancem Wal-Martom i Lidlom (koji je od danas i kod nas) na njemačkoj wiki i tamo stoje u vanjskim poveznicama kao prva njihova službena stranica, a kao druga poveznica je na stranicu koja kritizira te trgovačke lance. Također su pred kraj navedeni i svi ostali trgovački lanci Vidi također, niti jednom se ne daje prednost, upućuje se i na druge trgovačke lance. Tako da možemo tolerirati jednu službenu stranicu u članku koji opisuje poznate trgovačke lance koji već spadaju pod "opće znanje", ali dodati također i druge trgovačke lance u svaki članak o nekom trgovačkom lancu, a bilo bi poželjno naći i neko mišljenje od npr. sindikata ili udruge za zaštitu potrošača. Da, naravno, opet mi se najviše sviđa kako to rade Nijemci :-)) Roberta F. 12:28, 22. studeni 2006. (CET)

Mlo strpljenja[uredi kôd]

... nije na odmet...  :)) Sačekaj da prekucam, pa poslije...ako nije neki problem? poyy, Melzer!!!

Hi. I think you put a message on my page, but I can't understand it. I don't speak Hrvatski. I came onto the Hrvatski Wikipedia because I saw that the article Esencijalni nutrijent was missing some nutrients. I added them, using the Periodni sustav elemenata. There are also some on the en:Essential nutrient page that are marked "(suspect)", so I didn't add them to the Hrvatski page -- it's not certain whether they're esencijalni nutrijent or not. I put a few references that say that certain elements are essential nutrients. I might put some interlanguage links if I find that any are missing. --Coppertwig 05:05, 22. studeni 2006. (CET)

Hi. That's what I thought -- it looked like a usual welcome message. I wasn't quite sure. Thanks for the welcome! --Coppertwig 14:38, 22. studeni 2006. (CET)

Život ili živa bića[uredi kôd]

Zašto uporno brišeš REDIRECT sa živa bića na život. Pa, to je isto. Na stranici o životu nalaze se slika dvaju carstava- biljaka i životinja, živih bića. A, što bi napisali na posebnom članku živa bića. Živa bića su biljke i životinje i pogledajte život. --Jolo Buki Original 12:56, 22. studeni 2006. (CET)

Brisanje slika[uredi kôd]

Vidim da si jedini admin ovdje, pa te molim ako možeš obrisati slike koje je postavio suradnik Tonik. Malo su preeksplicitne za wiki. Pozdrav--Suradnik13 17:10, 22. studeni 2006. (CET)

Ave Donatus! II[uredi kôd]

Odlična lektura na Goyi. Nego, spavaš li ti ikako? :D Croautor 11:58, 23. studenog 2006 (SEV)

alo Doni ,[uredi kôd]

Kak je kaj, Malo se zezam sa novim suradnikom koji te proglašava nočobdijiom, a što sam ja? dobrodošlice radi.

o adventistima sedmog dana[uredi kôd]

mislim da nije uredu staviti stav katoličke crkve o adventistima na početak članka. Ja sam ga stavio na kraj skupa sa oznakom npov, tamo češ vidjeti zašto. Kada bi ja pisao o katoličkoj crkvi iz adventističke perspektive, također bi to stavio na dno članka. Također, neke od tvrdnji koje si napisao su nepotkrepljene. --ipernar

Arhiviranje razgovora i slike[uredi kôd]

Bog. Ne ljutim se ja, samo nije mi jasno zašto je potrebno imati razgovore stare po nekoliko mjeseci. Nisam znao da nije po wiki pravilima obrisati tu stranicu. Btw, članci bi mi bili malo bolji da se kužim u postavljanje slika. Zbunju je me to oko licence, pa se ne trudim sliku uklopiti u članak iako bi to bilo dobro. Evo, npr. maloprije sam napravio članak o Ivi Majoli, a slike NEMA! Pozdrav! Goggs 18:40, 23. studenog 2006.

Novi sam ovdje[uredi kôd]

Tekst naslova[uredi kôd]

Bok Donatus,

Dugo vec gledam ovu enciklopediju, i evo konacno sam se odlucio se uclaniti. Nemam pojma o puno stvari, ali, posto nemam namjeru raditi previse, vec samo korigirati i nadopisivati odredjene clanke, tako cu se ozbiljno i ponasati u skladu sa pravilima Wikipedie.

Po meni, najvaznije su cinjenice, tako da subjektivne stavove treba ostaviti van wikipedie i jednostavno cinjenice zapisivati.

Postovanje, i nadam se da ce i moj mali trud doprinijeti sirenju nase inacice Wikipedie. Euroman

Apocalyptica copyright[uredi kôd]

u vezi copyrighta na stranici Apocalyptica,, sve (ili veću većinu) na stranici sam ja napisala, ali sam tekst (a može se reći i ovo ostalo) uzela sa web stranice MetalBoogie koju sam ja napravila, ali opet neki copyright mora postojati, ako se mene pita, jel? samo ocito to nisam dobro napravila, tako da, ako ti nije problem, mozes li to popraviti? :) thanx

nemo-forevermore 10:44, 24. studeni 2006. (CET)

Slike[uredi kôd]

Bog! Ponovo ja s pitanjima za slike. Naime, interesuje me nešto kod postavljanja. Recimo da prilikom prevođenja članka s neke druge Wikipedije želim i sliku uklopiti na hr.wiki i tu sliku dopušteno je koristiti. Trebao bih usnimiti tu sliku usnimiti na svoje računalo i postaviti datoteku? A što ako se ta slika već nalazi na zajedničkom poslužitelju? Znam da bih je trebao preuzeti odande, ali ubija me pretraga slika. Ima ih milijun. Ja se tamo ne snalazim da me ubiješ!
I još nešto! Gdje da nađem Popis potrebnih članaka? To na sr.wiki ima, ali ovdje ne nalazim. Znački neki članci koji nedostaju a wiki bi trebala da ih ima. Goggs1212 12:58 (CET) 24. novembar 2006.

Prepisivanje s interneta[uredi kôd]

Ako je netko kopirao tekst s interneta bez ikakvog formatiranja, ne gubi više vremena na predloške nego je "autor" izgbuio na kopiranje.

Samo izbriši. --Ante Perkovic 13:07, 24. studeni 2006. (CET)

Hvala tebi i Roberti. --Zeljko 13:30, 24. studeni 2006. (CET)

Kategorije[uredi kôd]

ok, nemaš frke, to sam ionako mislila napraviti na kraju, kad sve završim što namjeravam danas :)

  • a, hvala, nisam to vidjela... ma nisam se ja zabunila nego ljudi koji ne znaju pisat, hehe, al događa se, hvala

nemo-forevermore 17:57, 24. studeni 2006. (CET)

hvala[uredi kôd]

I tend to stay on the safe side -- ako treba da izmislim nepostojeci neologizam, samo naprijed. :D --VKokielov 21:01, 24. studeni 2006. (CET)

Karta[uredi kôd]

ma nema frke, polako....Kako stigneš, nema veze......Ja sam se ipak zahvalila za kratu, i ispričala da to nisam uradila odmah. Pozdrav Branka France 00:11, 25. studeni 2006. (CET)

Neprijavljeni korisnik[uredi kôd]

Bog! Maloprije sam napravio stranicu o Martini Hingis. No, nisam uočio da sam odlogiran. Nadam se da stranica neće biti obrisana jer ju je napravio neprijavljeni korisnik. Goggs1212 17:43, 27. studenog (CET)

kategorizacija[uredi kôd]

Hvala puno Darko,

Ne znam još sve vezano za wikipediju, tek polako učim, pa zahvaljujem na korisnim savjetima. Vezano za samo dvije rečenice, radi se ustvari o članku u nastajanju, kojeg nastojim kasnije dopuniti.

Pozdrav— Prethodni nepotpisani komentar napisao je Euroman (razgovordoprinosi)

Hebreji[uredi kôd]

Jel ovo OK? --Tycho Brahe 20:06, 28. studeni 2006. (CET)

Prezime, Ime[uredi kôd]

potsjetnik. Pozdrav! --Tycho Brahe 21:16, 28. studeni 2006. (CET)

Diplomski radovi[uredi kôd]

( Vezano uz članak 'računalna grafika') Možeš li razjasniti razlog zbog kojeg nije dozvoljeno navoditi diplomske radove kao izvor sadržaja članaka na Wikipediji?— Prethodni nepotpisani komentar napisao je Dioniz (razgovordoprinosi)

Zahvaljujem na argumentaciji. Pozdrav.— Prethodni nepotpisani komentar napisao je Dioniz (razgovordoprinosi)

Slavni konji[uredi kôd]

Molio bi da mi ostaviš, jer radim na još poznatim konjima. Ispalo je pitanje u firmi "kako se zvao konj Napoleona?" i tako sam to započeo.--Borovino 14:00, 29. studeni 2006. (CET)

Pozdrav[uredi kôd]

Popzdrav iz Osijeka. Upravo sam skužio da 198.240.212.26 piše gluposti pod Čepin. Bok.... Wendewrs, 29. studeni 2006. 14:03 (CET)

vladari[uredi kôd]

Hvala na pohvali. Ja to pišem polako danima u Wordu baš onako kako treba ovdje izgledati. Prednost je kod povijesti, pogotovo ove starije što oko nje više nema prijepora pa je posvuda u literaturi i na netu slična. Malo posvuda pogledam i onako od oka sam sastavljam. I na kraju iz Worda samo Copy/paste ovamo na Wiki. Dodam fotke i poveznice na druge jezike i to je to. Rekao sam samom sebi da ću Engleze srediti ali će mi trebati jako puno vremena. Srdačni pozdrav. --Wenders 17:23, 29. studeni 2006. (CET)

Wikipoveznice[uredi kôd]

Bog! Opet ja dosadan sa pitanjima. Zanima me da li prilikom kreiranja nekog novog članka na hr.wikipediji i nakon što stavim wikipoveznice na stranice istog članka na drugim wikipedijama, trebam otići na te iste wikipedije i staviti hr: wikipoveznicu da vodi na našu wikipediju? Bilo bi glupo kreirati članak a da nijedna poveznica ne vodi ovamo, a opet to je mala gnjavaža. --Goggs1212 17:35, 29. studeni 2006. (CET)

Tekst o D. Kolaru[uredi kôd]

Postovani,

Ovo je odgovor na Tvoju opasku glede teksta koji sam postavio. Izvinjavam se zbog ponovnog postavljanja; taj detalj nisam znao. Načelno se slazem sa stavom koji si iznio, ali imam i da dodam nekoliko stvari. D. Kolara sam upoznao prije 10 godina, ali nismo nikakvi prijatelji i uopće rijetko ga viđam. Naša zanimanja se u izvjesnom smislu dodiruju, jer ja sam psiholog i tako smo se i upoznali. Naravno da ne smatram da je spomenuti dao doprinose od svjetskog značaja, ali na lokalnoj razini, dakle u Baranjskom leksikonu, smatram primjerenim da njegovo ime i kratak životopis bude objavljen. Evo zašto mislim tako. Riječ je o relativno mladom čovjeku, u cijelosti posvećenom znanosti, koji je objavio dvije autorske knjige, od kojih je jedna sveučilišni udžbenik, koji je pisao tekstove u nekoliko drugih priznatih udžbenika, koji ima oko dvadesetak objavljenih znanstvenih radova, koji ima edukacije iz dvije psihoterapijske metode, i naposljetku čiji je znanstveni projekat imao prodornost na jednom uglednom kanadskom sveučilištu gdje je prihvaćen. Osobno smatram da bi sve to moglo biti dovoljan razlog za nazočnost njegovog imena u Baranjskom leksikonu. Primjetio sam da u istom postoje imena i životpisi izvjesnih anonimnih pjesnika za koje vjerojatno nitko nije cuo. U tom smislu smatram opravdanim da se i njegovo ime pojavi na istom mjestu, jer je riječ o čovjeku koji je rođen i odrastao u Baranji i čiji su doprinosi u medicinskoj znanosti za tu razinu ipak relevantni. To su razlozi zašto sam odlučio da postavim članak o njemu.

Pozdrav, Marko — Prethodni nepotpisani komentar napisao je Marko11 (razgovordoprinosi)

Stari narodi[uredi kôd]

Uvijek su me fascinirali ti stari narodi. Jednom ću se pozabaviti i sa njima. Nedavno sam na National Geographicu gledao jednu zanimljivu emisiju o nekom frajeru koji se bavi socijalnom genetikom pa se pozabavio stanovništvom u Libanonu i arheološkim ostacima nekih kostiju iskopanih u Tiru. I ustanovio da velika većina ljudi u Tiru, bez obzira na vjeru i nacionalnu pripadnost genetski vodi podrijetlo od Sumerana. Eto kako je jedan narod nestao a u stvari još postoji. Tko zna što će biti s nama za 2 tisuće godina? Pozdrav. --Wenders 20:09, 29. studeni 2006. (CET)

Ovdje se otvara nekoliko pitanja. Prvo, wikipedia zastupa ideju trajnih (trajnijih) vrijednosti i svojim sadržajima treba obuhvaćati ljude iz područja kulture, znanosti, umjetnosti, religije i slično i naravno da nece uključivati osobe čiji je značaj prolazan i ovisi od izbora (npr. lokalni političari) Drugo, ako su u tom Baranjskom leksikonu već prisutne osobe od lokalnog znaaja, onda se postavlja pitanje kriterija izbora, koji nije jednak za sve. Drugim riječima zašto bi se osporavao jedan članak o nekoj osobi koja nema širi nacionalni značaj, kada već opstoje životopisi niza drugih osoba rekao bih od jos manjeg značaja. Prema tome ispravno bi bilo napraviti potpunu reviziju leksikona, a ne neke tekstove o nekim osobama tolerirati, a druge obezvrijeđivati. Treće, ako već postoji Baranjski leksikon kao takav, onda bi u njemu mogle biti prisutne i osobe od lokalnog značaja, jer sam naziv leksikona implicira na lokalni značaj. To je moj opći stav oko toga, a što se tiče mog teksta, molio bih te da prihvatiš ovu sugestiju - ili korijenite promjene i potpuna revizija leksikona ili malo više tolerancije prema ljudima iz područja znanosti (aktualno od lokalnog značaja), a koji će vjerojatno prospektivno imati i širi nacionalni i/ili međunarodni značaj. — Prethodni nepotpisani komentar napisao je Marko11 (razgovordoprinosi)

Rugby[uredi kôd]

Općenito ti je totalni kupus sa nazivima rugby klubova. Negdi si pišu rugby, negdi ragbi, negdi je klub, negdi club.
Najvirojatnije ni sami autori internet-stranica ne znadu kako se piše, triba i to uzeti u obzir.
Što se tiče kninskeg kluba, ja san prinia doslovno naziv kako su napisali na novovstima RK Rijeka. Kubura 08:57, 30. studeni 2006. (CET)

Hvala[uredi kôd]

Sredio sam problem onako kako si mi rekao. Nije da mi je nešto PRETJERANO smetalo, samo me zanimalo zašto odjednom preko noći su se pojavili upitnici. Sad ih više nema. Hvala na pomoći još jednom. --Goggs1212 14:53, 30. studeni 2006. (CET)

Taj članak sam ja napisao, ali kako si me već upozorio kad je bilo riječ o diplomskim radovima, ne mogu samog sebe staviti kao izvor, iako mogu staviti link na moju osobnu stranicu iz studentskih dana kada je članak napisan i tamo objavljen (mislim da je to bilo početkom 2004.). Šta se problematične rečenice tiče, ukloniti ću je smjesta. Hvala na zamjedbi!

Osobne stranice[uredi kôd]

Kažeš da Baranjski leksikon nije poseban dio wikipedije, ali on još uvijek postoji kao takav. Zar ne? Također kažeš: "Jer bi uskoro doista moglo doći do revizije", što negdje ipak može značiti da do takve revizije možda i neće doći. S druge strane u postojećim okvirima koji se ne mijenjaju ipak ne dozvoljavaš da se novi tekst, koji se u te okvire uklapa, pojavi na wikipediji. To znači samo nedosljednost, ali i nedostatak sklonosti ka raspravi. Gdje je to rasprava ako kažeš 'što je ranije moglo više ne može', a pri tome mogu primjetiti da revizija ranijeg posla nije započeta. Zar nije pravilnije načelo - ili napraviti potpunu reviziju ili biti više tolerantan prema nekim osobnim stranicama i odnositi se prema njima kao i prema masi drugih stranica koje opstoje u još uvijek opstojećem tzv. Baranjskom leksikonu.— Prethodni nepotpisani komentar napisao je Marko11 (razgovordoprinosi)

Manje značajne osobe[uredi kôd]

Milo mi je čuti da je tako. Mislim da si shvatio na čemu ja zapravo inzistiram - na jednakim pravilima za sve. Osobno nemam ništa protiv da se izbriše Baranjski leksikon i sve manje značajne osobe koje su tu prisutne. Sasvim je dovoljno da postoji stranica o Osiječko-Baranskoj Županiji i većim gradovima u okviru iste i iskreno govoreći ne znam zašto je potreban "Baranjski leksikon". Ali ako on postoji i dalje, onda mislim da je u njemu treba da budu sve osobe koje bi mogle imati značaj za Baranju (makar one i ne imale širi nacionalni značaj), pa prema tome i moj prijedlog za D. Kolara. Kada sam sasvim slučajno zamijetio da taj leksikon postoji, tada sam se sjetio i ovog čovjeka čiju sam biografiju postavio. Mislio sam da u uvjetima postojanja osobnih stranica niza anonimnih osoba i ova osoba zaslužuje da se tu pojavi. Da bi bolje razumio o čemu govorim, molim te pogledaj neke postojeće stranice u tom istom leksikonu kao što su Rajko Knežević, Slađana Knežević i slične. Zar su to pjesnici i osobe od većeg značaja za Hrvatsku? Eto toliko od mene. Nisam mislio da je to bila Tvoja samovolja i molim te nemoj shvatati stvari osobno. Ovo je sve samo dio rasprave o nekim bitnim pitanjima koja trebaju biti jasno definirana. To mi je i osobno bitno jer želim biti i dalje suradnik na wiki-u, ne naravno za baranjski leksikon, već u područjima koja poznajem. — Prethodni nepotpisani komentar napisao je Marko11 (razgovordoprinosi)

Strukturno kabliranje[uredi kôd]

Pozdrav! Molim te da obrišeš tekst u razgovoru a članak da ostaviš. Hvala— Prethodni nepotpisani komentar napisao je Microtel (razgovordoprinosi)

Hvala— Prethodni nepotpisani komentar napisao je Microtel (razgovordoprinosi)

mogu li kompletan tekst koji mislim napisati u wordu i onda copy paste na wikipediju. — Prethodni nepotpisani komentar napisao je microtel (razgovordoprinosi)

Hvala na uputama. Ja sam ovdje novi pa se moram još puno toga naučiti. Kada napišem tekst i stavim ga na wiki onda ću te kontaktirati da mi pomogneš oko uređivanja. Još jednom hvala.--microtel 21:47, 1. prosinac 2006. (CET)

rečeno-učinjeno--microtel 22:11, 1. prosinac 2006. (CET)

Može li ovako ostati?--microtel 22:16, 1. prosinac 2006. (CET)

hvala još jednom Laku Noć--microtel 22:23, 1. prosinac 2006. (CET)

Pregled[uredi kôd]

Donate, možeš li mi pregledati malo [[Predložak:abeceda]]Pancho W. Villa (razgovor) 19:05, 2. listopad 2007. (CEST) Predložak:Povijest alfabeta, ti se bolje kužiš u to, jesu li svi nazivi ispravni itd. Sale 17:48, 2. prosinac 2006. (CET)

Poruka[uredi kôd]

U redu, molim premjesti onaj članak na predloženo mjesto. bok

zaboravih se potpisat_ Leo Pločkinić

Amadeo I.[uredi kôd]

Ne razumijem tvoj zahtjev za stilskom doradom članka Amadeo I.. Bio bih zahvalan ako mi možeš objasnit, kako bih ga mogao ispraviti/stilizirati, ili ga jednostavno ti ispravi. Pozdrav --Suradnik13 13:33, 3. prosinac 2006. (CET)

Hvala[uredi kôd]

:) Hvala lijepa --Asteraki 18:24, 3. prosinac 2006. (CET)

Doprinosi na članku Blace[uredi kôd]

Ne boj se, nisan ukra ničije doprinose na temu Blace.
U opisu sažetka san stavia da je sadržaj pribačen sa druge stranice, a članak, sa kojeg je pribačeno, nije izbrisan, nego mu je sadržaj promijenjen. U povijesti promina su ostali zapisani prijašnji doprinosi.
U svaken slučaju, hvala za naputke. Kubura 08:34, 4. prosinac 2006. (CET)

halo ,svi ste tu vidim ,baš ste mi falili. Vidim da vas muće mlatoplovi i mlatouvrtnjaci. Donat, sve je manje vremena za gušt, a sve više treba gubit vrijeme na 'kajgod'. Drago mi je da te 'vidim', stari old faithful. Pozdrav od --Zeljko 17:23, 4. prosinac 2006. (CET)

Kratki Članci[uredi kôd]

Dogovoreno. Posvetiti ću se izradi članaka, koji će imati barem minimalno 5-10 redaka. --Euroman 18:52, 4. prosinac 2006. (CET)

ne treba revert. --West Brom 4ever ® 22:43, 4. prosinac 2006. (CET)

Evanđelja po Barnabasu?[uredi kôd]

Zanima me sve vezano za evanđelja po Barnabasu i gdje mogu to nabaviti?? Hvala — Prethodni nepotpisani komentar napisao je 195.29.105.153 (razgovordoprinosi)

Nažalost, na hrvatskoj Wikipediji do sada nitko nije napisao članak Barnabino evanđelje, no možete naći vrlo opširan članak na engleskoj Wikipediji ovdje, a ako Vam engleski ne ide, možete se poslužiti tekstom na srpskoj Wikipediji ovdje.--Donatus 08:53, 5. prosinac 2006. (CET)

Donatus,[uredi kôd]

Hvala:-) Branka France