Razgovor sa suradnikom:Edgar Allan Poe/Arhiva 6

Stranica ne postoji na drugim jezicima.
Izvor: Wikipedija

Vražji Pokémoni[uredi kôd]

Gle Edgar, da rješimo tu stvar o Pokémonima već jednom. Andrej ti je lijepo rekao da se ne mješaš u sistematičnost drugog suradnika, pa ne želim ponavljat njegove riječi. Tvoje rečenice tipa: "Nemoj pisat o ovome, molim te!" ili "Ja sam rekao da ću radit ove, a ti ćeš one!" nemaju smisla. Ovo je slobodna enciklopedija, i svatko je može uređivati po želji. Nema potrebe da mi namećeš svoje ideje ili neke (fiktivne) dogovore koji, blago rečeno, niti ne postoje. Ja sam krenuo sa Travnatima i Vatrenima jer ih namjeravam rješavat nekim redom, to što ti imaš neku veliku želju pisat o pojedinim Pokemonima koje ja imam namjeru napisat... piši ih, ne pada mi na pamet zabraniti ti to. Ali shvati da ja članke pišem nekim redom i da na nešto liče, ne napišem samo etimologiju i pustim da netko naleti i sredi članak do kraja.

A sad da rješimo onaj tzv. "dogovoreni projekt" o Pokémonima. On ne postoji i nikada neće postojati (možda i hoće, ali ne želim biti dio njega). Kao što sam ti već napomenu, ja članke o Pokémonima pišem isključivo iz svoga gušta, a ako netko ima namjeru čitati ih, biti će mi drago. Ali inače, pišem ih isključivo radi sebe.

To bi bilo to zasada. Lijep pozdrav.--Treecko 21:25, 5. studenog 2006. (CET)

Ne pravi mene i ostale suradnike budalama!

Uzeo si sliku sa cz.wiki na kojoj piše

Goebbels4-sized.jpg‎ (14 KB, MIME typ: image/jpeg)

obrázek z enwiki http://en.wikipedia.org/wiki/Image:Goebbels.jpg

původní zdroj http://www.nndb.com/people/201/000025126/goebbels4-sized.jpg

Postavljena je na tu wiki 04:18, 25. 4. 2006 . . Zp (Diskuse | příspěvky) . .

sa en wiki na koju je postavljena 18:11, 20. prosinca 2005. . . SoothingR (Razgovor | doprinosi)

Što misliš da ne provjeravamo slike, a pogotovo tvoje?

Zamolit ću te da se ostaviš postavljanja slika Josepha Goebbelsa jer ona koja je na Commonsu a ti si je napravio zadovoljava potrebe članka o Josephu Goebbelsu.

Ako ignoriraš ovu zamolbu svaka slika vezana na temu Josepha Goebbelsa bit će brisana.

Isto tako nemoj zakomentiravati u člancima onu sliku Josepha Goebbelsa sa commonsa i uz nju stavljati drugu.

Hvala!

--Andrej Šalov 21:37, 5. studenog 2006. (CET)

Bio si upozoren[uredi kôd]

Wikicitati »Gledaj, nisko je ne podnijeti istinu, i bannati suradnika. Ne znam što hoeš, ti mene izgadi, a ja tebi kažem jedn riječ i bannaš me. Znaš da si nizak. --Edgar Allan Poe 23:37, 6. studenog 2006. (CET)«

Bio si upozoren na IRCU i zamoljen da se ne ponašaš kao si se ponašao prema meni. Oglušio si se i kako sam ti tamo rekao promijenio sam ploču. Iskušavaš moje strpljenje, kad zamolim nemoj to više raditi to je zadnja točka preko koje ne idem. Kad zamolim a ti se oglušiš slijedi ono što ti se dogodilo na IRC-u. --Andrej Šalov 23:50, 6. studenog 2006. (CET)

edgarova stranica za igranje[uredi kôd]

Ne odgovara jedino nekolegijalnost koju izražavaš. To je sada tvoja stranica pa se igraj sam, pošto nisi društven. --Zeljko 21:25, 7. studenog 2006. (CET)

Obavijest[uredi kôd]

Ovo je obavijest!

Kršite pravila postave i označavanja slika!

Smatrajte se obaviješteni u skladu sa Člankom 6. točka 6.2, upućujemo vas da pročitate Članak 9. Sa slikama će se postupiti u skladu sa Člankom 5. nakon isteka roka od 7 dana od dana postavljanja odnosno 15. studenoga 2006.

--Andrej Šalov 21:29, 8. studenog 2006. (CET)

Andrej, kog vraga mu daješ već 5. žuti karton. Šta nemaš crveni? --Tycho Brahe 13:32, 9. studenog 2006. (CET)

Kretenski prijevodi[uredi kôd]

Infiltrated --> Navučen

Underbelly --> Trbušno

Ti živiš u teškoj iluziji da govoriš engleski.

--Tycho Brahe 13:32, 9. studenog 2006. (CET)

Wikicitati »Prijevodi za epizode na hr. nemaju jer se nisu emitirale, to je napamet prevedeno iz hrvatsko-engleskog riječnika. Zato mi engovori o mom znanju engelskog. Ako nisi siguran prevedi bolje.«
Gle, Edgar...
Tvoj veliki problem je šta misliš da ti uvijek znaš što je najbolje, počevši od postavljanja slika, preko izabranih članaka, pa evo do engleskog jezika, pa radiš napamet, kako i priznaješ.
E, pa, nemoj radit napamet!!! Ovdje nema mjesta takvim podacima .
Vidi, ja npr. ne govorim talijanski, poljski ni ruski. Zato ni ne preuzimam tekstove sa tih wikipedija. Engleksi govorim poprilično dobro, a li kad naiđem na dio koji ne razumijem, preskočim tu rečenicu i ostavim je zakomentirano, na engleskom. Pa kad netko naleti, prevest će je. S druge strane, ti si najpametniji i nema tebi tko šta govorit da ne znaš. A fakat loše znaš engleski.
I svojom tvrdoglavošću stalno za**bavaš sve nas ovdje.
Što se tiče prijevoda, npr. infiltraded je zaista lako prevesti kao "infiltriran", pogotovo što je u opisu epizode naveden tekst ...While undercover with an Oregon environmental group, Benson is.... No, ti očito nisi ni pročitao o čemu se radi, nego si preveo na brzinu, odoka.
Edgare, ti si jedna vrlo površna osoba. I vrijeme ti je da ozbiljno razmisliš o tome. --Tycho Brahe 13:46, 9. studenog 2006. (CET)
Infiltrated si preveo kao navučen što je van pameti. Navučen našto? Na drogu??? Kakve veze ima navlačenje sa radnjom?
Underbelly nema ekvivalenta u hrvatskom jeziku, pa si je mogao i ne prevesti, tj. ostaviti italic - Underbelly. No "Trbušni" nema veze sa radnjom epozode. Google daje ovo. S obzirom da je radnja slabo objašnjena, ja bi pogotovo ostavio engleski naslov.
No, kako je tebi draže prevesti krivo nego nikako, ti si naravno uzeo prvo s reda.
A to šta ti za sebe kažeš da govoriš engleski, ja mogu reć za super igram hokej (iako ne znam ni klizat). Tvoja djela govore o tebi bolje nego ti sam. Još se sjećam idiotskih prijevoda kod Agathe Christie. --Tycho Brahe 13:57, 9. studenog 2006. (CET)
Underbelly = trbušnja šupljina??? Divno, opet pokazuješ da govoriš napamet. Totalno si promašio. Nisi čak ni kliknuo na link koji sam ti dao i koji definira što je zapravo underbelly. Stvarno jadno, ali opet, očekivano od tebe. --Tycho Brahe 14:04, 9. studenog 2006. (CET)
Wikicitati »Underbelly - underbelly, underbody (the soft belly or underside of an animal's body)
belly - trbuščić«

I gdje je tu trbušna šupljina??? --Tycho Brahe 14:09, 9. studenog 2006. (CET)

Wikicitati »Nemajus vi sve, ali glavno je da je moje točno, možda samo drugi padež.«

Edgare, koji je tebi? Zar si toliko površan da nisi u stanju shvatit rečenicu "I gdje je tu trbušna šupljina???"? Kakav padež??? Daj mi odgovori na prethodno pitanje - gdje je tu trbušna šupljina? Što točno piše u tom tvojem rječniku??? Ajde, prepiši, pa da vidim. --Tycho Brahe 14:15, 9. studenog 2006. (CET)

Wikicitati »Nema je alo ima veze sa trbuhom«
Super. Odlična ilustracija tvoje površnosti. Nemam više pitanja. Samo nastavi sa kretenskim prijevodima. --Tycho Brahe 14:24, 9. studenog 2006. (CET)

E, da, ono šta si napisa Pa dobro, to sam našo u riječniku. je u očito bila laž. No, i na to smo navikli od tebe. --Tycho Brahe 14:26, 9. studenog 2006. (CET)

Kabinet Hitler[uredi kôd]

Bravo mali. Kabinet Hitler. Ne samo da ne govoriš engleski dovoljno da možeš prevest frazu od dvije riječi, nego ne znaš ni padeže u hrvatskom. Kabinet Hitler (govorim o poveznici u predlošku, ne imenu predloška) je bio predivan primjer "zbogom genitivu" prevođenja.

No, nema veze, važno da ti ubijaš vrijeme ovdje, to što radiš više posla ostalim suradnicima nego što od tebe ima koristi valjda nije bitno. --Tycho Brahe 07:49, 10. studenog 2006. (CET)

Wikicitati »Ja ne znam kako se prevode politički kabineti, samo znam da Caniten Hitler znači Kabinet Hiter, a ne Hitlerov kabinet. To bi na engleskom bilo Hitler's cabinet, a ne Hitler Cabinet. To što ti nešto ne razmeš to je tovoj problem«

.

Lijepo je na mojoj stranici na razgovor napisala Abyca "apple juice" nije "jabuka sok" nego "jabučni sok". Ovo su zaista osnovne stvari u engleskom. Ti očito živiš u nekom svojem svijetu u kojem se engleski govori drugačije.
Edgare, ti ovdje jedini imaš problem. Samo pogled na tvoju stranicu za razgovor, zajedno sa obilnim arhivom, govori da ideš iz konflikta u konflikt. E, sad, ili je posrijedi urota protiv tebe ili ti imaš neki gadan problem sa karakterom. Čim prije priznaš sebi neke stvari, to bolje po tebe (ne samo po wikipediju), jer s ovakvim stavom u životu nećeš dobro proći. Pozdrav. --Tycho Brahe 07:11, 13. studenog 2006. (CET)

Predložak Bitka[uredi kôd]

Što si to napravio s predloškom?--Donatus 15:46, 10. studenog 2006. (CET)

Samo te podsjećam za svaki slučaj: sad trebaš promijeniti i ostalih 15 članaka koji koriste taj predložak. --Zmaj 16:33, 10. studenog 2006. (CET)

Ne mogu ni ja, više nisam administrator. Inače, po čemu Stanley izgleda zanimljivije od Lava I.? Mislim da debelih papa ipak ima manje nego brkonja u sakoima. --Zmaj 16:50, 10. studenog 2006. (CET)

Znači, ako sam dobro shvatio, što se netko manje ističe, to je više zaslužio da ga stavimo u godišnjice? --Zmaj 16:58, 10. studenog 2006. (CET)

Ali da ne petljamo i gubimo vrijeme, što kažeš da se lijepo dogovorimo? Možemo raditi u kompletima. Ako ja napišem godišnjice, ti ih ne diraš, a ako ih napišeš ti, ne diram ih ja, i mirna Bosna? --Zmaj 16:59, 10. studenog 2006. (CET)

Što kažeš na moj zadnji prijedlog? --Zmaj 17:14, 10. studenog 2006. (CET)

Dogovoreno, u ponoć trinaestoga kreće novi režim. --Zmaj 18:26, 10. studenog 2006. (CET)

Sad sam na IRC-u, pa ako nešto trebaš... --Zmaj 19:56, 10. studenog 2006. (CET)

Gebels[uredi kôd]

Evo postavila sam ti predložak na Geobelsa, iako mislim da ovaj kabinetski članak narušava izgled članka. Nego, jesi li primjetio da svi američki predsjednici imaju predloške, a naša dva hrvatska predsjednika jadno izgledaju ? Duh Svemira 18:54, 10. studenog 2006. (CET)

Članci s predloškom Bitka[uredi kôd]

Edgare, kad misliš početi prilagođavati predložak Bitka u člancima: Bitka kod Hidaspa, Operacija Oluja, Bitka za Staljingrad, Bitka kod Kurska, Operacija Barbarossa, Bitka za Moskvu, Bitka za Vukovar, Krbavska bitka, Bitka za Singapur, Bitka kod Salamine, Operacija Otkos 10, Bitka kod Waterlooa, Bitka kod Siska, Viška bitka 1866., Operacija Strijela, Mohačka bitka i Bitka kod Sekigahare? Za sada funkcionira samo kod Prvog svjetskog rata. Ako ga ne popraviš i drugdje, morat će se vratiti na prethodnu inačicu.--Donatus 19:02, 10. studenog 2006. (CET)

Prebacio sam tvoj predložak za bitke pod naslov Predložak:Oružani sukob, budući da parametri koji se u njemu nalazi i odgovaraju bolje za ratni sukob, a ne za samo jednu bitku. Predložak:Bitka vratio sam na prethodnu inačicu, tako da ne treba mijenjati ništa u ovim gornjim člancima. Nadam se da nemaš ništa protiv.--Donatus 10:54, 11. studenog 2006. (CET)

Upozorenje[uredi kôd]

Slika:Borat (film isječak).jpg

Vaša slika krši opća pravila označavanja novih slika. Slika će biti obrisana 13. studenog ako se ne označi u skladu sa gore navedenim pravilima.

Molimo pročitajte ove članke ako imate nedou nedomica.

Smatrajte se upozorenje.

Hvala!

Mala napomena ova mi je slika promakla tako da se ovu poruku shvatite kao upozorenje. --Andrej Šalov 19:19, 10. studenog 2006. (CET)

Vaša slika krši opća pravila označavanja novih slika. Slika će biti obrisana 17. studenog ako se ne označi u skladu sa gore navedenim pravilima.

Molimo pročitajte ove članke ako imate nedoumica.

Smatrajte se UPOZORENIM.

Hvala!

--Andrej Šalov 20:02, 10. studenog 2006. (CET)

Predsjednici[uredi kôd]

Molim te da ne vandaliziras članke o Mesiću i Tuđmanu. Kakve su to tvoje nebuloze da je Tuđman bio predsjednik od 1988. Na članku o Mesiću je pisalo da nije član stranke, budući da tako nalaže Ustav. Ne petljaj po stvarima o kojima nemaš pojma --Suradnik13 22:13, 10. studenog 2006. (CET)

Evo ga[uredi kôd]

Edgar Allan Poe

gotov je, ovo prvo crno "E" vodi na tvoju stranicu za razgovor, a ostatak potpisa na suradničku stranicu. --MayaSimFan 00:08, 11. studenog 2006. (CET)


Uputa[uredi kôd]

klikneš na "moje postavke" i tamo pod podaci o suradniku pronađi "vaš nadimak(za potpisivanje)". U okvirić kraj toga iskopiraj potpis počevši od '''. Ispod toga označiš kućicu kraj koje piše "običan potpis (bez automatske poveznice)" i snimiš postavke. I to je to. --MayaSimFan 00:22, 11. studenog 2006. (CET)

Odgovor[uredi kôd]

Wikicitati »Ne znam siječaš li se kada si mi rekao da ćeš mi pokušat odgovorit na moja pitanja. Pa evo sada te trebam. Ajde mi molim te reci, što mi je rkivo kod onih 5 slika. Imaju sve (opis, interwiki, izvor, autora, datum, objašnjenje i dozvolu). Ne znam što bi mi miglo bit krivo. Reci mi dam mogu ispraviti ako je moguće. Ajde lijepo te molim to mi je bitno, kao i te slike. --Edgar Allan Poe 23:33, 10. studenog 2006. (CET)«

Ne razumijem zašto me to pitaš? --Andrej Šalov 15:50, 11. studenog 2006. (CET)

Zabrana postave slika[uredi kôd]

Suradniče Edgar Allan Poe dobili ste zabranu postavljanja slika na wikipediju na hrvatskom jeziku u trajanju od jedne godine.

Povijest postavljanja:

  1. 6. studenog 2006. postavili ste sliku Slika:Borat (film isječak).jpg
  2. 8. studenog 2006. postavili ste slike Slika:Donald Cragen1.jpg, Slika:Dani Beck1.png, Slika:Casey Novak1.png
  3. 10. studenog 2006. postavili ste sliku Slika:Borat happy time.jpg
  4. 11. studenog 2006 postavili ste sliku Slika:Vasa Čubrilović.jpg

Povijest poruka:

  1. Dana 8. studenog dobili ste obavijest da vaše slike krše opća pravila postave i označavanja slika (radilo se o slikama: Slika:Borat (film isječak).jpg , Slika:Donald Cragen1.jpg , Slika:Dani Beck1.png i Slika:Casey Novak1.png)
  2. Dana 10. studenog 2006 dobili ste upozorenje o slici Slika:Borat (film isječak).jpg jer je previdom u pisanju obavijesti ta slika nije tamo trebala biti već je trebala biti pod podnaslovom upozorenja
  3. istog dana malo kasnije dobili ste upozorenje o slici Slika:Borat happy time.jpg

Objašnjenje:

  1. Pročitali ste Wikipedija:Slike/Opći uvjeti i pritiskom na gumb Postavi datoteku prihvatili ste opća pravila. Na stranici Posebno:Upload je to navedeno velikim slovima
  2. Postavom slika Slika:Donald Cragen1.jpg, Slika:Dani Beck1.png, Slika:Casey Novak1.png i Slika:Borat (film isječak).jpg prekršili ste pravila koja su vam izričito navedena u obavijesti dana 8. studenog
  3. isto tako niste uskladili sliku Slika:Borat (film isječak).jpg nakon upozorenja dana 10. studenog 2006
  4. slika Slika:Borat happy time.jpg ima neispravno označeno ime autora

Dobili ste jednu obavijest i dva upozorenja (odnosno tri puta) da uskladite svoje slike. Slike nisu usklađene.

Postavom slike Slika:Vasa Čubrilović.jpg prekršili ste opće uvjete i pravila označavanja slika kao i povrijedili članak 6. istih uvjeta.

U skladu sa gore navedenim, u skladu sa poslanom obavijesti, u skladu sa poslanim upozorenjima, kao i u skladu sa Člankom 6. Općih uvjeta za postavu slika dobili ste zabranu postave slika na Wikipediju na hrvatskom jeziku u trajanju od jedne godine. Zabrana vam istječe 12. studenog 2007.

Napomena:

  • Sve slike koje postavite nakon ovog trenutka bit će automatski izbrisane.
  • Sve slike koje postave drugi suradnici u vaše ime bit će brisane.
  • Sve slike koje vi postavite pod drugim suradničkim imenom (vidi Wikipedija:Čarapko) bit će obrisane a to suradničko ime blokirano na period trajno.
  • U slučaju kršenja neke od ovih napomena bit ćete blokirani odgovarajućim vremenskim trajanjem

--Andrej Šalov 18:33, 12. studenog 2006. (CET)

Obavijest za označavanje slika[uredi kôd]

Ovo je automatski generirana poruka/obavijest poslana svim suradnicima koji su postavljali slike prije stupanja na snagu nove politike označavanja slika (6. studenoga 2006.).
Na Wikipediji je u tijeku akcija sređivanja slika s nejasnim ili pogrešno naznačenim pravnim statusom.


Suradniče Edgar_Allan_Poe,

Molimo Vas da sve slike koje ste poslali, označite odgovarajućom oznakom o autorskim pravima, vodeći računa da oznaka odgovara pravnom statusu slike. Pogledajte ovo osnovno pravilo i ovaj popis oznaka za dozvole s kratkim objašnjenjima svake. Kratke Upute za označavanje starih slika će Vam pomoći ukoliko imate nedoumica.

Kada označavate slike, molimo vodite računa da osim oznake obvezno stavite i poveznicu (URL) prema site-u odakle je slika preuzeta; ako je slika skenirana, navedite naslov i autora publikacije i ISBN broj te publikacije; ako ste Vi autor, navedite to kao izvor (napomena: kod snimaka ekrana i skeniranih slika Vi niste autor slike). Ako smatrate da slika ispunjava uvjete za pravednu uporabu koji su navedeni na oznaci za dozvolu, navedite i obrazloženje za tu pravednu uporabu.


Popis slika koje ste postavili na Wikipediju na hrvatskom jeziku možete pogledati ovdje

Galeriju istih slika možete pogledati ovdje

Molimo vas da posebnu pozornost obratite na Vaše neoznačene slike.

Napomene:

  • Navedite izvor slike - ako ne navedete izvor, nemoguće je provjeriti oznaku!
  • Nemojte stavljati pogrešne oznake na slike, naročito nemojte stavljati „pravedna uporaba“ ili „javno dobro“ bez obrazloženja!
  • Slike koje po završetku akcije sređivanja nemaju jasno označen pravni status biti će brisane! To podrazumijeva i slike koje nemaju oznaku, one koje su pogrešno obilježene kao i one koje nemaju provjerljive podatke o izvoru.
-- Andrej Šalov 16:48, 15. studenog 2006. (CET)

Izvrsni članci[uredi kôd]

predlažem ti da arhiviraš prijedloge po 100 prijedloga, jer ovako bole oči. --West Brom 4ever ® 22:02, 15. studenog 2006. (CET)

Edgare, prestani biti tako prokleto površan!!![uredi kôd]

Edgare, prestani biti tako prokleto površan!!!

Molim sve suradnike da obrate pažnju na:

  1. Potpuno krive granice Njemačke
  2. Potpuno krive granice ostalih država
  3. Poljska, Mađarska i Slovačka ima granice iz 1939, a Jugoslavija iz 1945!!!

Edgare, molim te, prestani se sprdat sa svima nama ovdje. Ako ti je dosadno, dosađuj se na drugom mjestu!!!

I daj mi otkrij tajnu kako si napravi ovu kartu. --Tycho Brahe 12:06, 17. studenog 2006. (CET)

Lokacija Trećeg Rajha, koju je Edgar postavio na commonse
Ispravna lokacija Trećeg Rajha, korištena na engleskoj wiki

Ma ja ne znam di si ti gleda i šta si kopira, ali NEMOJ radit posal ako ga ne misliš napravit kako treba. NEMOJ. Kraj priče. Ako ne razumiš na lipi način, postoje drugi načini.

Uopće me ne zanimaju tvoje isprike i objašnjenja. Ili radi kako treba ili nećeš radit. Amen. Zar ne vidiš da svaki dan netko popizdi na tebe? Šta tebi to nije dovoljno da ti pokrene neki osnovni misaoni proces u glavi? Šta si toliko je**no tvrdoglav da ne kužiš kad ti se reče 15 000 puta??? --Tycho Brahe 12:18, 17. studenog 2006. (CET)

Blokirani suradnik[uredi kôd]

Nakon uočavanja niže navedenog teksta Suradnika Rjecine suradnik Edgar Allan Poe je priupitan na IRC-u.

Slijedi ispis sa kanala wikipedia-hr

  • stu 18 23:33:12 crni_rebac Edgar, http://hr.wikipedia.org/wiki/Razgovor_sa_suradnikom:Rjecina/Protestni_potez
  • stu 18 23:33:20 crni_rebac kakve ovo probleme izvodiš
  • stu 18 23:33:35 Edgar Dobro Donatus.
  • stu 18 23:33:41 Edgar Nego da ti kažem za Andropova
  • stu 18 23:33:58 crni_rebac ponovit ću pitanje još jednom
  • stu 18 23:34:00 Edgar Kada sam poveznicu na sliku stavio na Maljenkova i stavio prikaži...
  • stu 18 23:34:03 Treecko edgar,jel ti to tjeraš suradnike????
  • stu 18 23:34:12 Edgar Bila je ona slika sa commonsa
  • stu 18 23:34:14 crni_rebac ako ne dobijem odgovor blokiran si na 15 dana na wikipediji
  • stu 18 23:34:17 crni_rebac Edgar, http://hr.wikipedia.org/wiki/Razgovor_sa_suradnikom:Rjecina/Protestni_potez
  • stu 18 23:34:22 crni_rebac kakve ovo probleme izvodiš
  • stu 18 23:34:27 Donatus edgare, ovo je važnije od slika
  • stu 18 23:34:30 crni_rebac vrijeme teče
  • stu 18 23:34:34 crni_rebac od sad
  • stu 18 23:34:59 crni_rebac imaš dvije minute
  • stu 18 23:35:47 Treecko edgariću.....mic mic mic
  • stu 18 23:36:29 Edgar Ne razumijem ol posoje 2 Maljenkova ?
  • stu 18 23:36:29 Edgar Za bRežnjeva znam i sve je u redu
  • stu 18 23:36:32 Edgar crni_rebac
  • stu 18 23:36:39 crni_rebac još jedna minuta
  • stu 18 23:36:51 Treecko LOL
  • stu 18 23:36:58 Treecko ček da ovu blokadu vidim,
  • stu 18 23:37:02 Treecko i onda idem spavat
  • stu 18 23:37:05 crni_rebac vrijeme isteklo
  • stu 18 23:37:07 crni_rebac !
  • stu 18 23:37:08 Edgar Pa ne razumijem. Ne znam ništa o Maljenkuvu. Znam za 2 Brežnjeva.
  • stu 18 23:37:15 crni_rebac blokiran si na 15 dana

Pojašnjenje crni_rebac je Suradnik:Andrej Šalov, Edgard je Suradnik:Edgar Allan Poe. Prvo ide datum čitajući s lijeva na desno zatim nick suranika koji šalje zatim poruka. U donjem navedenom slučaju suradnik Edgard je vidio poruku u navedeno vrijeme jer mu je blinknula crveno (ili neka druga boja) na njegovom programu za IRC.

  • stu 18 23:33:12 crni_rebac Edgar,

-- Andrej Šalov 23:28, 18. studenog 2006. (CET)

Zabrana pristupa wikipediji[uredi kôd]

Edgare, ako si blokiran, to znači da ne smiješ uređivati ni kao anonimac.

Odmori se od wikipedije 15 dana jer ćeš se inače morati odmarati malo duže.

Smatraj se upozorenim.

--Ante Perkovic 23:00, 20. studeni 2006. (CET)

Kao što si mogao primjetiti odustajem od wikipedije na neko vrijeme pa nemaš više opasnosti po "svoju" Sovjetsku domenu. Molim te nemoj se uvrediti ali o Mal(j)enkovu se nema što reći. Moj tekst je 50 posto duži od tvoga i ima sigurno toliko više informacija. O imenu pretpostavljam da nisi gledao gdje stoji meki znak kod Malenkova. On je na slovu o dok je kod Staljin i Lenjina, a kod Černjenka na e (nakon n). Inače mogao bi se izvlačiti da mu je prezime makedonsko pa se tako treba i čitati (pisati). Inače možda griješim ali smatram da ovako dobar tekst (moram se hvaliti) o Brežnjevu ti nisi mogao napisati, kao što ga ne bi napisao o Andropovu, ali nema veze to je sada prošlost (ja inače govorim i pišem ruski).

Općenito ako ne griješim ti voliš pisati o "popularnim" temama dok ti se Brežnjev, Mal(j)enkov takvim nisu činili (to komentiram po izboru tekstova koje si najavio da ćeš napisati). Ja pišem sve. Kompletna povjest ruskih vladara je napisana s izuzetkom onih tekstova koje je netko prije započeo pa napustio. To ti govorim pošto ne znam kojeg Aleksandra I. misliš pisati. rjecina 23. studeni 2006.

Ja znam da on na prvi pogled nije interesantan kao Hruščov, Gorbačov ....., ali on postaje interesantan kada se bolje pogleda radi trijumfirata. To je bio jedinstven pokus u SSSR-u ili bilo kojoj drugoj komunističkoj zemlji europe. Mogu zamisliti zašto ti je Andropov interesantan (meni je radi drugog) ali ja smatram kada se piše o nekoj državi treba se pisati i o zanimljivim i nezanimljivim "vođama" jer bez ovih drugih povjest neke zemlje nije nikada dovršena (i oni su utjecali na razvoj države).

Bez brige ja ti inače nisam odustao od wikipedije radi tebe nego zbog dvostrukih gledišta administratora (jedanput se ljuska od teksta može pobrisati, drugi put ne). Istina pretjerano sam se u nju uživio tako da će mi pauza dobro doći. Nemoj krivo shvatiti ali gledajući koliko si ti bio tekstova stavio/napisao/radio na njima u posljednje vrijeme možda i tebi dobro posluži pauza !? Možda je bolje da me sljedeći put kontaktiraš preko emaila radi znaš kogarjecina 26. studeni 2006. 22:50 (CET)

Sažetak[uredi kôd]

Molim te da u sažetak uneseš uvijek koju promjenu u članku radiš. Hvala!--Donatus 14:59, 3. prosinac 2006. (CET)

Prikaži kako će izgledati[uredi kôd]

Koristi gore zaokruženi gumb, ne bi trebalo biti teško. Hvala! -- Andrej Šalov 15:09, 3. prosinac 2006. (CET)

Izgleda da se ne vidimo[uredi kôd]

Koristi gore zaokruženi gumb, ne bi trebalo biti teško. Hvala! Ps. treći put ne molim.

Žuti karton



-- Andrej Šalov 15:17, 3. prosinac 2006. (CET)

Napravio si šest promjena u 25 minuta na članku Prvi svjetski rat. A zbog toga si već dobio žuti karton. Želiš li stvarno biti ponovno blokiran?--Donatus 16:54, 6. prosinac 2006. (CET)

Glavna stranica[uredi kôd]

Edgare, prestani se igrati s Godišnjicama i nametati svoj morbidni ukus. Ukoliko želiš pomoći, rekla sam ti da upisuješ događaje u nadnevke, a Glavna stranica nije tvoj pješčanik u kojem se možeš igrati po volji i graditi kule. Ne želim ponovno primijeniti drastične mjere, ali ovo smatraj opomenom pred isključenje! Pozdrav Roberta F. 16:42, 7. prosinac 2006. (CET)

Lektura[uredi kôd]

Za vikend, ne stignem sad. Potrudit ću se. :-) --Abyssus 18:09, 7. prosinac 2006. (CET)

Predložak:Film[uredi kôd]

Edgar, samo me zanima čemu ovo [1] i ako već to zašto zelena boja?? Btw, maknuo si i parametar distributer kojeg, zamisli, neki filmovi imaju. Pozdrav --MayaSimFan 16:27, 8. prosinac 2006. (CET)

Onda si fino mogao promijeniti boju i veličinu, ne vraćati na staru verziju. Predložak bolje izgleda kad je neutralan, a ako ti je stalo do toga da na njemu ima više boje može se dodati parametar za promjenu boje na svakom filmu, ili siva kao fiksna, a uz poster filma i zelenu sve je previše šareno. Znači, vraćam na staru verziju uz parametar za promjenu boje, može? Poz --MayaSimFan 16:38, 8. prosinac 2006. (CET)

Netko me prestigao :) --MayaSimFan 16:39, 8. prosinac 2006. (CET)

Interwiki na slike[uredi kôd]

Na slike se ne stavljaju interwiki poveznice. 83.131.136.1 17:31, 8. prosinac 2006. (CET)

Crveni karton[uredi kôd]

Crveni karton.
Blokirani ste!



Zbog ignoriranja zamolbi ostalih admina da se ne diraš u Izbrane godišnjice, da ih ne mijenjaš bez obrazloženja i na svoju ruku nakon trenutka kada su već uređene od strane drugog suradnika i spremne za postavu. Blokiran si na tri dana, ako se ponovi ovakav ispad blokovi se povećavaju svakim slijedećim putem nakon tvog ignoriranja zamolbi admina i ostalih suradnika.

Hvala!

-- Andrej Šalov 23:58, 8. prosinac 2006. (CET)

Ruski građanski rat[uredi kôd]

Ja više ne znam jel ti to namjerno za... suradnike i admine radeći duple članke.

  • Ruski građanski rat je napravljen 20:42, 22. prosinac 2005. Toomy hr (Razgovor | doprinosi | blokiraj) (Ruski građanski rat)
  • članak je kopiran sa sa sh:wiki 12:07, 1 oktobar-листопад 2005 213.202.87.201 (Talk)
  • ti 01:14, 12. studeni 2006. . . Edgar Allan Poe (Razgovor | doprinosi | blokiraj) kopiraš članak sa sh:wiki i postavljaš ga ovdje pod imenom Ruski Građanski rat 'a interwiki sa sh:wiki lijepo vodi na hr:wiki u članak Ruski građanski rat.
  • članak koji si ti postavio onaj sa sh:wiki kao i onaj koji je već postojao na hr wiki su identični.
  • interwikiji u članku Ruski Građanski rat su oni sa sh:wiki koji se odnose na članak Ruski građanski rat. I onda taj članak ostaje nepovezan jer se uopće nisi potrudio pogledati interwikije i kuda vode.

Ovo ti je upozorenje da prestaneš sa glupostima ovog tipa kao i sa ostalim glupostima koje izvodiš po Wikipediji. Prestani je koristiti za svoju igru i zabavu, prestani duplati članke, prestani se dirati u ono što ne razumiješ, prestani raditi ono za što si zamoljen da ne radiš, prestani nas praviti budalama...

-- Andrej Šalov 18:47, 10. prosinac 2006. (CET)

Portal:Likovna umjetnost[uredi kôd]

Ne rade ti "uredi" poveznice na Portal:Likovna umjetnost. --Tycho Brahe 22:18, 12. prosinac 2006. (CET)

Predložak:Ed[uredi kôd]

Iskoristi ovo: Predložak:Ed. --Tycho Brahe 22:38, 12. prosinac 2006. (CET)

BTW, problem ti je u razmacima. Trebaš ih zamijeniti sa "_". --Tycho Brahe 22:39, 12. prosinac 2006. (CET)