Razgovor sa suradnikom:Epp~hrwiki

Stranica ne postoji na drugim jezicima.
Izvor: Wikipedija

stavite mi poruku

Arhiva razgovora

Arhiviranje stranica[uredi kôd]

Epp, stranice za razgovor se arhiviraju tako što se prijašnji razgovori premjeste u arhiv, ne običnim uklanjanjem sadržaja. Wikipedija ima pravila ponašanja i ljubazno te molim pročitaj ih, jer će nam na taj način biti svima lakše. Lijep pozdrav --Roberta F. 20:37, 7. ožujak 2008. (CET)

template kakav postoji na engleskoj wiki na dnu "Rolling stock of the Croatian Railways"[uredi kôd]

Da, slažem se, bio bi dobar poseban template samo za hrvatske željeznice, nešto kao npr. Predložak:Vlakovi_HZ , ili sl. Taj na engleskoj wikipediji smo radili ja i još jedan suradnik. Predložak za brze vlakove je baš namijenjen samo za to. Za međunarodne brze i superbrze vlakove (Hrvatska nažalost još uvijek nema ni jedan ;( ). --Phantom25 14:54, 8. ožujak 2008. (CET)

  • Evo, malo sam bio vrijedan i napravio sam osnovni mogući predložak. Slobodno ga koristi, ako hoćeš, prepravi ga (ili proširi) i slobodno pitaj, ako još nešto nije jasno u vezi predložaka. Srdačan pozdrav. --Phantom25 19:43, 8. ožujak 2008. (CET)

nova kategorija "Željeznički promet u Hrvatskoj"[uredi kôd]

Može. Štoviše, čak je i poželjno. Struktura će onda bi ujednačena. --Phantom25 20:53, 8. ožujak 2008. (CET)

Svaka čast. Korištenje simbola za trasu je super. Nego, vidim imaju simboli za početak i nastavak (mislim na slike).

Ja htio prije jednom portati te simbole s Njemačke wikipedije, ali nije uspjelo... Ako je napravljeno od tebe, svaka čast...

Kojih još ima, jel ima i most i tunel i odvojak? Malo bi prepravio ostale pruge da budu s ovim simbolima...

Jel ima negdje opis svih postojećih slika, ili mi možeš možda navesti (ako ima) nazive slika za mostove, odvojke i tunele?

Hvala puno. Keep the good work, baš se marljivost s tvoje strane vidi, svaka čast. --Phantom25

  • Ipak našao na [1]... Svejedno, svaka čast na postojećim člancima, sviđaju mi se... Malo da se i ovaj vid prometa promovira...

--Phantom25

Dieselski motor[uredi kôd]

Vidija san da si počeja članak i to mi je drago, ako budeš triba pomoć, javi se, to je jedan od članaka šta san ih planira svojedobno napisat, ali... Samo naprid, možda me natiraš da ja ubrzan rad na mojen planu, veliki je a vrimena nima. Pogledaj malo članke okolo, šta se vezuju,pa pokupi šta ti triba. Pozdrav --ARMchoir 14:07, 1. travanj 2008. (CEST)

Ok, ja ću nastaviti, napravit ću nešto, meni je struka. Pozdrav --ARMchoir 14:30, 1. travanj 2008. (CEST)

ove nedavno napravljene predloške bi trebalo prevesti i kategorizirati, lijep pozdrav ;o) --Dalibor Bosits © 22:25, 5. travanj 2008. (CEST)

Za "reru"[uredi kôd]

Hvala za savjet o članku jer sam članak otvorio da ga poslje mogu doradit kad prikupim podatke koji mi nedostaju, a za knjigu nisam ni znao puno ćemi pomoći poslije kad budem nadogradio članak u konačnu verziju. I vidim da si Ti u željeznici skroz i super je to. Usput slike na tvojoj suradničkoj stranici se malo priklapaju sa tekstom pa nisam sve uspio povatat.Dome (razgovor) 08:36, 17. travanj 2008. (CEST)

Zamolba[uredi kôd]

Ako ti nije greda i ako imaš vrimena uvali koju sliku na Ferata Reru, ja se uglavnom još držim tekstova jer imam problema sa autorskim pravima slika, nisu mi baš najjasnija što se može koristiti a što ne, tako dok sam ne počmem snimati niš od toga. Hvala unaprid!Dome (razgovor) 09:47, 18. travanj 2008. (CEST)

Slike[uredi kôd]

Nitko ti ne brani da stavljas slike, ali nemoj krcat galeriju na dno kad nema potrebe. --Pancho W. Villa (razgovor) 15:26, 21. travanj 2008. (CEST)

OK, vrati galeriju. Imas i moj noviji kometra na Razgovor:Zagrebački savski mostovi. --Pancho W. Villa (razgovor) 15:35, 21. travanj 2008. (CEST)

završija[uredi kôd]

Ne znan jesi li vidija, ali ja san napokon završija dizelski motor. Pari mi se da je u redu. Pozdrav --ARMchoir 09:33, 19. svibanj 2008. (CEST)

Your account will be renamed[uredi kôd]

03:01, 18. ožujka 2015. (CET)

Renamed[uredi kôd]

10:11, 19. travnja 2015. (CEST)